Guest Azazea Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ba da ,am incercat 100 de cuvinte:)) eh bine ca a mers pana la urma dar deja m-am plictisit Quote
Guest Azazea Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 cine imi da si mie 2 mil adena pana fac si eu un lvl mai mare ca nu pot sa omor nimic cu arma care o am si imi e greu sa fac lvl, dau inapoi cand o sa am ;;) Quote
xIcarus Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Say wot. De ce nu iei cupoane de la newbie helper? Iti da mid D weapon. Quote
Guest Azazea Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 am luat :-?? eh well seems like nothing changed Quote
Guest Azazea Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 da:)) desi nici alea nu imi permit sa le cumpar, nu bine bine adena aici:)) oricum nu am mai jucat de mult dar tin minte ca aveam bani:))) Quote
Stryke Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 rpg-club imbina database-ul de pe x5 si cel de pe x15 sa ofere mai mult fun si mai multa activitate pe server. (se vor muta toate caracterele de pe x5) http://www.rpg-club.com/en/f/index.php?topic=22512.0 Quote
UNprapadit Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 What a big fail on insomnia lulz Anyway i'm on Nexus nao 1 Quote
kovenant21 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 As dori si eu daca se poate sa imi recomandati un loc de farmat...ma intereseaza strict experienta, dropul nu conteaza. Sunt titan lvl 81 imbracat mediocru...moirai set + dynasty blade cu focus. Motivul pentru care ma intereseaza un loc de farmat solo e pentru ca de obicei joc de la servici si acolo nu prea imi permit sa ma angajez intr-un party serios in giant's cave spre exemplu, asa ca am nevoie de o zona in care sa pot sa imi vad singurel de treaba. De asemenea beneficiez de DC si SD in permanenta, si scopul meu ar fi pur si simplu sa ajung la lvl 84. Multumesc anticipat. Quote
xIcarus Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 What a big fail on insomnia lulz Anyway i'm on Nexus nao Ce s-a intamplat pe insomnia? Moare si asta? Am fost plecat si n-am mai jucat. Quote
UNprapadit Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Pai noi am eram singurii care aveam war cu defiance, si daca noi am plecat, serveru a devenit 1 sided, adica dead server, si in plus c5 sux. Nexus asta e GF, pana acum toate skilurile de soul breaker merg cum trebuie. Yeah, Nexus e noul server deschis in reteaua DEXternet, pe 1 iulie, e de 3 ori mai populat ca insomnia (zerg mereu pana si la aden gk ) I R 65, tocmai am terminat pailaka lvl 61 (si am vitality maxim) deci pana maine nu ma ifarmez nimic, ma doar doar la LABA (yea yea, labyrinth of abyss) cu vit maxim sa fac hardcore EXP. daca e ceva, clasicul "crynow Kove _ nu cred ca a jucat nimeni Freya ca sa te poata ajuta cu un loc de farmat :) Quote
jimmy89 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 As dori si eu daca se poate sa imi recomandati un loc de farmat...ma intereseaza strict experienta, dropul nu conteaza. Sunt titan lvl 81 imbracat mediocru...moirai set + dynasty blade cu focus. Motivul pentru care ma intereseaza un loc de farmat solo e pentru ca de obicei joc de la servici si acolo nu prea imi permit sa ma angajez intr-un party serios in giant's cave spre exemplu, asa ca am nevoie de o zona in care sa pot sa imi vad singurel de treaba. De asemenea beneficiez de DC si SD in permanenta, si scopul meu ar fi pur si simplu sa ajung la lvl 84. Multumesc anticipat. pai in giants cave top poti farma singur cu titanu + cov & bd cel putin asa era pe dexa cum ceva timp, cand mai jucam si eu :) Quote
Razvan Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 As dori si eu daca se poate sa imi recomandati un loc de farmat...ma intereseaza strict experienta, dropul nu conteaza. Sunt titan lvl 81 imbracat mediocru...moirai set + dynasty blade cu focus. Motivul pentru care ma intereseaza un loc de farmat solo e pentru ca de obicei joc de la servici si acolo nu prea imi permit sa ma angajez intr-un party serios in giant's cave spre exemplu, asa ca am nevoie de o zona in care sa pot sa imi vad singurel de treaba. De asemenea beneficiez de DC si SD in permanenta, si scopul meu ar fi pur si simplu sa ajung la lvl 84. Multumesc anticipat. pai in giants cave top poti farma singur cu titanu + cov & bd cel putin asa era pe dexa cum ceva timp, cand mai jucam si eu :) acolo sau in spotul bug-uit din forsaken plains, asta daca mai exista pe cronica actuala.. Quote
xIcarus Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Blah cacat. Atunci nu stiu ce fac. Fac clan :))) LE: jimmy ti-ai facut cumva cont pe pmfun? Am banat unul jimmy1989 azi poate din greseala. Quote
Forbidden Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Aveti canal pe serverul de TS3 daca vreti sa vorbiti in timp ce jucati. :) Quote
jimmy89 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Blah cacat. Atunci nu stiu ce fac. Fac clan :))) LE: jimmy ti-ai facut cumva cont pe pmfun? Am banat unul jimmy1989 azi poate din greseala. cont pe pmfun am demult, si am tot jimmy89 ;) Quote
UNprapadit Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Aveti canal pe serverul de TS3 daca vreti sa vorbiti in timp ce jucati. :) Detalii pls !? Quote
Razvan Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Aveti canal pe serverul de TS3 daca vreti sa vorbiti in timp ce jucati. :) Detalii pls !? vrei sa vorbesti singur sau ce? :P Quote
Erhard Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Imi puteti da un link pentru un server ok? Si poate un wiki sau un site cu ghiduri. As vrea sa mai incerc o data jocul ^_^ . Pretty pl0x? Quote