Guest Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 #Gather Iasi##Locatia : mai vedem pana atunci#Data : 21.02.2009#Ora :17.00btw,no rede allowed,tnx
-SomE- Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 #Me in!#Propunere locatie : Motor / Master / Viper
Guest Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 #Me in!#Propunere locatie : Motor / Master / Viper stabilim cu totii,nu lasam pe altu sa ne ordoneze unde sa mergem si pe urma sa zica dezagreabil :)
Parazitu' Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 #Gather Iasi##Locatia : mai vedem pana atunci#Data : 21.02.2009#Ora :17.00btw,no rede alowed,tnxdeja mi-e dor de rede...
bunny Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Am auzit ca mi-am luat-o in cap, deja aflu lucruri noi despre mine.
-SomE- Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 # Me out , bag picioru nu imi mai trebe gathere , de la un simplu gather o inceput lumea sa se "certe"#Bafta !
Guest Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 #Gather Iasi##Locatia : mai vedem pana atunci #Data : 21.02.2009 #Ora :17.00 btw,no rede allowed,tnx imi retrag cuvintele si imi cer scuzele,am inteles gresit,rede s-a referit la cu totul alceva Am auzit ca mi-am luat-o in cap, deja aflu lucruri noi despre mine. da,eu am spus totul,ce,nu-i adevarat?
Danutza_26 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hei iar va certati? MOLDOVENILOR calm daca vreti sa faceti ceva impreuna nu o faceti cu taraboi si cearta :-w
spriTewus Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 #Gather Iasi# #Locatia : mai vedem pana atunci #Data : 21.02.2009 #Ora :17.00 btw,no rede allowed,tnx Eu cred ca vorbesti mult si prost,mai degraba nu "reveneai" pe forum,stiu ca esti un membru vechi,dar te credeam mai istet. In primul rand nu conteaza locatia unde faci ghaterul ci doar sa se simta lumea bine,iar locul unde am facut ghaterul in Vaslui a fost unul elegant si linistit,asa am cazut toti de acord. Eu cred ca vorbesti mult si prost,mai degraba nu "reveneai" pe forum,stiu ca esti un membru vechi,dar te credeam mai istet. In primul rand nu conteaza locatia unde faci ghaterul ci doar sa se simta lumea bine,iar locul unde am facut ghaterul in Vaslui a fost unul elegant si linistit,asa am cazut toti de acord. Si in + nu compara cele 2 orase.
Guest Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Eu cred ca vorbesti mult si prost,mai degraba nu "reveneai" pe forum,stiu ca esti un membru vechi,dar te credeam mai istet. In primul rand nu conteaza locatia unde faci ghaterul ci doar sa se simta lumea bine,iar locul unde am facut ghaterul in Vaslui a fost unul elegant si linistit,asa am cazut toti de acord. Si in + nu compara cele 2 orase. Stiu cum a fost in vaslui pentru ca am fost,si m-am simtit extraordinar :)
iLoveCalifornia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hei iar va certati? MOLDOVENILOR calm daca vreti sa faceti ceva impreuna nu o faceti cu taraboi si cearta :-w^_^Ehh , nu neaparat a fost nasol locatia , ci ca nu prea era toaleta si nu o fost o tragedie. ( ba chiar a fost funny :rofl1: , te duci la vecinu la baie )Cum am mai zis , tot o bere am baut , pacat nu era mai rece. Deci berea tot bere ramane.
bunny Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 imi retrag cuvintele si imi cer scuzele,am inteles gresit,rede s-a referit la cu totul alceva da,eu am spus totul,ce,nu-i adevarat? Faptul ca ti-am dat ignore ca esti un stresant, mi s-a urcat la cap? Aha, bun. Inca unu care nu te mai suporta in lista ta, loyd. :) Nu mai poate iepurele sa-si faca nevoile de grija ta\voastra pentru mine, vedeti-va de berile voastre, suc, ce-o fi. Cand o sa ma auzi pe mine vorbind la gather de vreunu din comunitatea asta, eu imi tai coada si-ti fac piftie. *acest reply nu necesita quote, danke -_-*
SWAt2000 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Hei iar va certati? MOLDOVENILOR calm daca vreti sa faceti ceva impreuna nu o faceti cu taraboi si cearta :-w zise moldoveanca ;* , eu abia ies din casa sa ma duc la sala sau la magazin, dapoi` sa mai vin si pana la iasi =O In primul rand nu conteaza locatia unde faci ghaterul ci doar sa se simta lumea bine,iar locul unde am facut ghaterul in Vaslui a fost unul elegant si linistit,asa am cazut toti de acord. Si in + nu compara cele 2 orase. yep, e mai misto iasi de vreo 5 ori ca vaslui @pe aici.... un topic fara cearta e ca nunta fara lautari, deh?
Guest Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Daca nu se aduna macar 5 persoane sau nu vine rede,eu nu vin,mai bine ma duc la vaslui,cu toate ca merg mult cu trenul dar stiu ca iese ceva frumos.
Guest Sh[ee]K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 parazitu aduce canabis se lauda....aduc eu hash-ul app canabis? oO distrus barul ala vreti cv select...si va tine buzunarul... mergetzi la Lord`s Club in spatele tehnotonului ;) app...nu faceti ghater si in vara sa vin si eu ?:(
Guest =-_`Sam`_-= Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 imi este mila de voi retardatilirrrrrr
AdrlaN Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 imi este mila de voi retardatilirrrrrr sam tigane ce drk faci tot cu fieru vechi te ocupi ?)
Guest =-_`Sam`_-= Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 sa mor dak nu imi este mila de draci astia.. se chinuie saraci se organizeaza se invart si eu cum pot...sa iasa odata pe luna din ksa... toate ca toate azi am ars o animatoare ))) vai ce beat sunt
Guest Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 imi este mila de voi retardatilirrrrrr sa mor dak nu imi este mila de draci astia.. se chinuie saraci se organizeaza se invart si eu cum pot...sa iasa odata pe luna din ksa... toate ca toate azi am ars o animatoare )) vai ce beat sunt Penibil si demn de mila -_-
[Loading] Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 K' date='Feb 6 2009, 02:20' post='3467781']parazitu aduce canabis se lauda....aduc eu hash-ul app canabis? oO distrus barul ala vreti cv select...si va tine buzunarul... mergetzi la Lord`s Club in spatele tehnotonului ;) app...nu faceti ghater si in vara sa vin si eu ?:( hai in skye :) daca va tine buzunaru..eu ma refeream pentru cei care nu au chiar asa mult..canabis merge..nu e si cazul meu.. # :blink: sam?iar te bagi prostu in seama?dai drumu la oi si taci :)