kuumba2 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Si totusi daca s-ar fi nascut intr-o familie de evrei? Nu are raspuns la asa ceva. Pe un alt topic il intrebasem si eu pe eugen sau cum ii zice dobitocului celalalt ce ar fi fost daca s-ar fi nascut negru si nu a raspuns deloc. Ideilor redusilor cu mesaj rasist sunt putine si le repeta fara a intelege pic din argumentatia celor care nu le dau dreptate. Mie imi e mila de ei pana la urma: toata viata sunt dominati de o "lupta" care nu e a lor. Sa ii anunt eu de pe acum: oricum va chinuiti voi pe forumuri , pe Terra tot vor exista negri, tigani, evrei, arabi si de cine se mai iau simpaticii nostri participanti la discutie!
Komisaru Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Vorbim despre Hitler...nu despre ce mi'ar putea face mie cineva pe strada..sau undeva anume. Nu sunt pro tigani,evrei sau mai stiu eu...dar nici pro Hitler. Era asa de bun ca si poporul lui a contribuit la unele dintre tentativele de asasinare care au fost incercate asupra lui si cand zic 'popor' ma refer chiar oameni in care el avea incredere,lor ce le'a facut? ;) Mai bine discutam depre desene animate.Vrei? Ce ai scris tu mai sa mai discutat in topicul asta. Cum spunea kisriling (nu i-am retinut numele :D ) Daca chiar vroiau sa il asasineze pe Hitler crezi ca nu reuseau?Adica,niste generali care au cucerit jumate din europa,nu reuseau sa il asasineze pe hitler care era sub nasul lor? PROPAGANDA IFETINA!
Guest smiley_real92 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Normal ca vorbim de Hitler,dar ii si motivam actiunile. Ceausecu n-a facut ce a facut Hitler si a fost dat jos de popor,in cazul lui Hitler au fost putini nemultumiti dar foarte multi care vroiau sa ii ia locul,se stie prea bine ca Hitler controla tot. Ceausescu a fost dat jos nu pentru ca facea rau propriului popor Hitler tinea la patria sa mai mult ca orice...de asta si facea acele lucruri :) E adevarat si mare parte din ce spui tu...dar eu raman la conceptiile mele ;) #cum zici u comisare,schimba pe jetix t rog
kuumba2 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Asta depinde de el.Eu daca as fii fost evreu m-as cara in Israel,acolo unde este locul evreilor! Si numai ocoli posturile mele cu intrebari stupide!Dar esti roman?
Dropkillerz Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Ceausescu a fost dat jos nu pentru ca facea rau propriului popor Hitler tinea la patria sa mai mult ca orice...de asta si facea acele lucruri :) E adevarat si mare parte din ce spui tu...dar eu raman la conceptiile mele ;) #cum zici u comisare,schimba pe jetix t rog Ai dreptate,Ceausescu a fost un sfant si a vrut mereu binele propiului popor dar a fost dat jos de popor ca li s-a parut suspect. Dar esti roman? Acelasi lucru te intreb si eu pe tine.
Guest smiley_real92 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ai dreptate,Ceausescu a fost un sfant si a vrut mereu binele propiului popor dar a fost dat jos de popor ca li s-a parut suspect.Eu am zis altceva...read again ;)
Dropkillerz Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Ceausescu a fost dat jos nu pentru ca facea rau propriului popor Atunci explica fraza de mai sus.
Guest smiley_real92 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ceausescu a fost dat jos pentru ca facea rau propriului popor 21.gif Hitler tinea la patria sa mai mult ca orice...de asta si facea acele lucruri smile.gif #-o se completa cu fraza a doua..
Dropkillerz Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 #-o se completa cu fraza a doua..Daca scrii si vorbesti dupa intelesul tau,normal ca se completeaza.Totate ca toate,daca Hitler nu pierdea razboiul iar Antonescu nu ar fi fost impuscat de comunisti,Romania nu trecea prin ce a trecut,era undeva undeva acolo sus unde-s celelalte tari din uniune si probabil era si mai mare.
Guest smiley_real92 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Daca Hitler nu pierdea oare Europa nu se chema acum Germania?
Dropkillerz Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Ce mai conteaza daca Romania o ducea mult mai bine?
Guest smiley_real92 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Asa e..:) dar nu prea imi convinea sa zic mereu cand ma intreaba cineva d unde sunt ...Insula lui Hitler
Komisaru Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Daca Hitler nu pierdea oare Europa nu se chema acum Germania? Prietene, acum Romania se numeste UE! Nu exista granite,acelasi kkt! Dar care e diferenta?! Cu hitler numai aveam tigani si alte nulitati in Europa, cu aliatii suntem invadati de colorati! Si Chiar daca castiga Hitler razboiul, cat crezi ca putea sa domine un continent intreg? Daca turcii au stat in Romania 500 de ani care e treaba?Pana la urma tot au plecat! La fel si nemtii plecau, dar aveam alta mentalitate, eram mai educati, copiam ce era mai bun de la nemti! Dar de la turci ce avem?Spaga, nepotismul etc
Dropkillerz Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 E mai frumos sa-ti fie rusine sa spui ce natie esti din cauza celora pe care-i protejezi tu.E mai frumos ca mai bine din 3/5 din globul asta sa nu stie unde-i situata Romania si sa nu stie daca aceasta este o tara. :)
octavian_tavi_3 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Clarific acum ce am vrut sa zic mai sus, si apoi revin la Hitler.BinLaden e un modern age Hitler, la fel cum Hitler a avut sustinatori de toate felurile, la fel are si BinLaden. Educatia nu inseamna numai diplome, masterate ci si modul de gandire, mentalitatea. De Unabomber ati auzit, nu trebuie sa fi arab ca sa arunci in aer cladiri? Guantanamo Bay, unde SUA deocamdata incalca drepturile omului la detinutii de acolo, iar Obama a inceput procedurile de inchidere a celebrei baze din Cuba. In contextul asta am zis ca americanii nu fac chiar totul bine.Omul nu se naste invatat si cum chiar voi ati zis exista alegerea personala, o alegere de care esti raspunzator.Si da eu chiar visez la pace intre toati oamenii de pe planeta, desigur, ca nu o sa fie absoluta nu sunt chiar asa de visator, si probabil nu o sa se intample anul asta, sau deceniul asta, poate nici secolul asta, dar asa cum Franta si Germania au dat la o parte resentimentele provocate de WW2, si au fondat bazele UE, cred ca in cele din urma ne vom destepta toti si vom forma o singura planeta unita.Back to Hitler, deci am vazut filme de arhiva in care il aratau pe Hitler la putin timp dupa ce scapase de un atentat cu bomba. Au fost atentate impotriva lui, niciunul nu a reusit atunci, nu pentru ca nu ar fi incercat sau dorit, ci pentru ca era prea paranoic. Si chiar daca ar fi reusit, murea Hitler, da, si dupaia ce? Venea Himler sau alt oficial nazist la putere, poate nu ar fi facut aceleasi lucruri ca el, sau poate ca s-ar fi razbunat pt moartea lui Hitler, si acei generali geniali care l-ar fi asasinat, aveau si ei familii, rude cu care nazistii ii tineu sub control, exemplu ce s-a intamplat cu Rommel, vulpea desertului, dupa atentatul esuat din 44.Daca Hitler nu ar fi impartit frateste cu URSS, Europa, Romania poate ca ar fi stat mai bine. Dar asta e de domeniul ce ar fi fosta daca ...
Komisaru Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Clarific acum ce am vrut sa zic mai sus, si apoi revin la Hitler. BinLaden e un modern age Hitler, la fel cum Hitler a avut sustinatori de toate felurile, la fel are si BinLaden. Educatia nu inseamna numai diplome, masterate ci si modul de gandire, mentalitatea. De Unabomber ati auzit, nu trebuie sa fi arab ca sa arunci in aer cladiri? Guantanamo Bay, unde SUA deocamdata incalca drepturile omului la detinutii de acolo, iar Obama a inceput procedurile de inchidere a celebrei baze din Cuba. In contextul asta am zis ca americanii nu fac chiar totul bine. GRESIT!Binlaeden e un musulman prost care fuge ca un las! Spre deosebire de Hitler care a ramas alaturi de oamenii lui si a preferat sa moara de cat sa fuga! A pus pe picioare o tara care era furata de evrei si i-a invins pe bolsevici! Nu ma mai complic cu tine,te lasi manipulat prea usor! HAIL! Daca Hitler nu ar fi impartit frateste cu URSS, Europa, Romania poate ca ar fi stat mai bine. Dar asta e de domeniul ce ar fi fosta daca ... Tot hitler e de vina pentru treaba asta nu? :comp1: Inseamna ca regele mihaitza nu are nici un amestec asa-i? Nu-mi vine sa cred nene ))))))))))
eugen88 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Clarific acum ce am vrut sa zic mai sus, si apoi revin la Hitler.BinLaden e un modern age Hitler, la fel cum Hitler a avut sustinatori de toate felurile, la fel are si BinLaden. Educatia nu inseamna numai diplome, masterate ci si modul de gandire, mentalitatea. De Unabomber ati auzit, nu trebuie sa fi arab ca sa arunci in aer cladiri? Guantanamo Bay, unde SUA deocamdata incalca drepturile omului la detinutii de acolo, iar Obama a inceput procedurile de inchidere a celebrei baze din Cuba. In contextul asta am zis ca americanii nu fac chiar totul bine.Omul nu se naste invatat si cum chiar voi ati zis exista alegerea personala, o alegere de care esti raspunzator.Si da eu chiar visez la pace intre toati oamenii de pe planeta, desigur, ca nu o sa fie absoluta nu sunt chiar asa de visator, si probabil nu o sa se intample anul asta, sau deceniul asta, poate nici secolul asta, dar asa cum Franta si Germania au dat la o parte resentimentele provocate de WW2, si au fondat bazele UE, cred ca in cele din urma ne vom destepta toti si vom forma o singura planeta unita.Back to Hitler, deci am vazut filme de arhiva in care il aratau pe Hitler la putin timp dupa ce scapase de un atentat cu bomba. Au fost atentate impotriva lui, niciunul nu a reusit atunci, nu pentru ca nu ar fi incercat sau dorit, ci pentru ca era prea paranoic. Si chiar daca ar fi reusit, murea Hitler, da, si dupaia ce? Venea Himler sau alt oficial nazist la putere, poate nu ar fi facut aceleasi lucruri ca el, sau poate ca s-ar fi razbunat pt moartea lui Hitler, si acei generali geniali care l-ar fi asasinat, aveau si ei familii, rude cu care nazistii ii tineu sub control, exemplu ce s-a intamplat cu Rommel, vulpea desertului, dupa atentatul esuat din 44.Daca Hitler nu ar fi impartit frateste cu URSS, Europa, Romania poate ca ar fi stat mai bine. Dar asta e de domeniul ce ar fi fosta daca ..."Corectitudinea politica este doar tiranie cu bune maniere" ~Charlton HestonEvreii au facut mult rau romaniei.Au venit impreuna cu sovieticii si au luat nume romanesti ca si Ana Pauker, Iosif Chisinevschi (nascut Iosif Roitman), Alexandru Nicolschi (Boris Gr?nberg), Bodnaras, Leonte Rautu (Lev Oigenstein), Gheorghe Stoica (pe numele sau real Moscu Cohn), Silviu Brucan (nascut Saul Bruckner) si alte cateva sute si mii ... au fost niste criminali. De ei de nu vorbiti ? Si romanii au avut parte de un holocaust. Sau noi trebuie sa fim fraierii Europei ?
Whiplash Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nu uita de afacerea Marmorosch-Blank si de duduia care dirija din umbra tot ce misca in tara in timpul lui Carolica, Elena Lupescu(nascuta Grunberg-Wolf).
tthdd Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 nu e penal sa crezi in ceva, e penal sa ai peste 20 de ani si sa aberezi ca prostu' in thread-ul asta de parca ai putea tu sa schimbi ceva, idiotilor :wub:tigani punkeri si clujeni nazisti HAHAHAHAHAHAHAasta facea hitler, organiza petreceri punk pentru soldatii lui, se imbatau toti pula, desenau zvastici pe pereti si a 2-a zi se laudau. misto cand crezi in ceva si esti retardatfelicitari bai eugene, semnatura ta cu hitler te face nazist adevarat pe un forum de gaming besi in mm de lacheu cred ca rade hitler si cu urechile de tine din mormant.HAIL HITLER
Guest erifeek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 nu e penal sa crezi in ceva, e penal sa ai peste 20 de ani si sa aberezi ca prostu' in thread-ul asta de parca ai putea tu sa schimbi ceva, idiotilor :wub:tigani punkeri si clujeni nazisti HAHAHAHAHAHAHAasta facea hitler, organiza petreceri punk pentru soldatii lui, se imbatau toti pula, desenau zvastici pe pereti si a 2-a zi se laudau. misto cand crezi in ceva si esti retardatfelicitari bai eugene, semnatura ta cu hitler te face nazist adevarat pe un forum de gaming besi in mm de lacheu cred ca rade hitler si cu urechile de tine din mormant.HAIL HITLERasa mansoteko
eugen66 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 nu e penal sa crezi in ceva, e penal sa ai peste 20 de ani si sa aberezi ca prostu' in thread-ul asta de parca ai putea tu sa schimbi ceva, idiotilor :wub: tigani punkeri si clujeni nazisti HAHAHAHAHAHAHA asta facea hitler, organiza petreceri punk pentru soldatii lui, se imbatau toti pula, desenau zvastici pe pereti si a 2-a zi se laudau. misto cand crezi in ceva si esti retardat felicitari bai eugene, semnatura ta cu hitler te face nazist adevarat pe un forum de gaming besi in mm de lacheu cred ca rade hitler si cu urechile de tine din mormant. HAIL HITLER Hai,vino sa imi pupi pula de clujean vrei? Hai nu fii timid.Sa iti aduci si mamicuta ca o fii saturata de atatia tigani bucuresteni! )) HAHAHAHAHAHA Si imi aduc si amicii sa o satisfacem pe nebuna :wub: Da idiotule ,putem schimba ceva, incepem prin ejacularea fortata pe fata ta de tigan bucurestean si terminam cu prietenii tai musulmani :wub: Ah, ce senzatie :) Deja imi imaginez ce tare o sa ma distrez..... dand cu pumnii in capu tau mare si in fata aia de tinichigiu :readthis:
tthdd Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 fara nervi papusha, fara nervi, calm calm tigan punker mic ce esti
eugen66 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 fara nervi papusha, fara nervi, calm calm tigan punker mic ce esti de ce esti naroada?De ce nu vrei sa stai capra?
tthdd Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 oh ce plangacios esti tu, n-ai cohones in tine pustiuLACHE :(