Jump to content
Dropkillerz

Hitler,

Recommended Posts

Posted

Fara a avea vreun scop ofensator ti-o spun amice ca tu esti cel care traieste pe alta lume . Inamici imaginari? Probabil ... toate masinile capcana , avioanele si metrourile deturnate , toate atentatele au fost duse la bun sfarsit de "Casa Foster pentru prieteni imaginari" nu?

Bune , rele , la urma urmei Hitler era conducatorul ales al Germaniei si in opinia mea a facut tot ce i-a stat in putinta si ce a crezut el ca a fost spre binele si prosperitatea nemtilor . Asta e si datoria unui lider nu sa pupe-n fund toate minoritatile care traiesc ca niste lipitori ale societatii .

Evreii se plang de holocaust insa ei fac la fel cu palestinienii .

Totusi eu tind sa cred ca te-ai uitat la prea multe filme americare cu Bruce Willis si Stallone :D

Posted

Dupa cum am mai spus, am avea nevoie de un Vlad Tepes, care i-a "linistit" si pe invadatorii turci (cea mai mare putere a vremii) si care incercau sa-si impuna vointa si religia cu forta si la noi, cat si minoritatile de tot felul (etnice, sociale,etc.) precum negustorii germani, boierii tradatori, criminalii, hotii, etc. de tot felul, care incercau sa domine si sa paraziteze entitatea numita popor. Desigur, astazi nu mai e posibil sa tragi in teapa toata sleahta aia (si care are corespondenti destul de exacti si astazi daca ne uitam bine), dar e bine sa le arati un pic nuiaua, sa zic asa, pentru a nu sari calu', si a intelege ca daca o fac, nuiaua aia s-ar putea transforma intr-o sabie (sau mitraliera, sa fiu in pas cu timpurile).

Posted

Doar ce m-am intors din vacanta in Germania si am reusit sa ajung sa vad lagarul de concentrare Dachau din Munchen.

Nu am vazut niciodata un loc mai inspaimantator ca acela. Este extins pe o suprafata extraordinar de mare, arata ca o inchisoare iar multe dintre aparatele de tortura inca zac acolo.

Nu o sa ii plang pe evrei sau pe tigani pentru ce au patit acolo pentru ca sunt constient ca nu toti erau "buni", dar nici partea lui Hitler nu o sa o tin.

Tiganii erau tinuti nemancati pana li se lipea pielea de oase, dupa care erau chemati la raport si erau omorati prin aplicarea unei lovituri de pumn sau de picior pana li se sfaramau oasele.

Evreii erau pusi pe un suport de lemn si biciuiti cu o nuia. Prizonierii trebuiau sa numere fiecare lovitura pe care o primeau iar in caz contrar, o luau de la inceput.

Aveau custi pline de tantari cu malarie, pe care, desigur, ii foloseau pentru infectarea prizonierilor.

Paturile erau din lemn solid si doar cei bolnavi aveau voie sa stea in ele.

Sa nu mai zic de camerele de gazare sau despre cuptoarele imense in care se ardeau fiinte vii.

Ce m-a uimit este faptul ca evreii tot evrei raman chiar si in situatii de criza.

Dupa ce ca erau prinsi si bagati in lagare neavand nicio cale de iesire, ei dadeau bani cu camata altor prizonieri.

Hitler este bine unde este acum. Nu cred ca este nevoie de altcineva care sa ii ia locul.

O sa va arat niste poze cu si depsre tot ce am vorbit pana acum.

Posted

O sa va arat niste poze cu si depsre tot ce am vorbit pana acum.

PLS, numai pune si tu poze ...Nu de alta, dar ne-am saturat. Evreii o cauta cu lumanrea si s-ar pueta ca lagarele alea sa fie puse din nou in functionare si de data asta o sa fie real! Sa li se indeplienasca dorinta evreilor!

Posted

"Sunt convins ca folosirea fortei este necesara pentru a proteja mandria si onoarea rasei.Pentru aceasta , consider ca este esentiala recuperarea unor teritorii europene. Nu avem nevoie de oameni ci de terenuri agricole fertile"

Posted

"Sunt convins ca folosirea fortei este necesara pentru a proteja mandria si onoarea rasei.Pentru aceasta , consider ca este esentiala recuperarea unor teritorii europene. Nu avem nevoie de oameni ci de terenuri agricole fertile"

Daca l-ai pus in "" presupun ca e un fragment din un discurs al lui Hitler?

Posted

Stalin a fost cel mai mare criminal al omenirii.Cum sa-ti omori proprii oameni? Ce sa mai zici de Hitler,care intr-adevar a facut ravagii,dar totusi au fost evrei,tigani si minoritati homosexuale!Nu ma credeti gresit,dar totusi Hitler credea ca acestia sunt niste "impuritati" ale societatii.Uitati-va in jur,tiganie peste tot,hotie in ziua mare,mizerie,cersetorie!Ganditi-va la o cale de a scapa de asa ceva? Poate cred gresit.Solutia ar fi totusi sa-i fortezi sa fie oameni,sa le fie frica sa mai faca asa ceva.La astia le pare bine daca intra la parnaie.Au un acoperis de-asupra capului si mancare.Se vedeti ce s-ar ferii daca ar sti ca se face munca zilnica.Ba chiar mai mult exista pedeapsa capitala! Deci PEDEAPSA CAPITALA excrocilor!

Posted

Stalin a fost cel mai mare criminal al omenirii.Cum sa-ti omori proprii oameni? Ce sa mai zici de Hitler,care intr-adevar a facut ravagii,dar totusi au fost evrei,tigani si minoritati homosexuale!Nu ma credeti gresit,dar totusi Hitler credea ca acestia sunt niste "impuritati" ale societatii.Uitati-va in jur,tiganie peste tot,hotie in ziua mare,mizerie,cersetorie!Ganditi-va la o cale de a scapa de asa ceva? Poate cred gresit.Solutia ar fi totusi sa-i fortezi sa fie oameni,sa le fie frica sa mai faca asa ceva.La astia le pare bine daca intra la parnaie.Au un acoperis de-asupra capului si mancare.Se vedeti ce s-ar ferii daca ar sti ca se face munca zilnica.Ba chiar mai mult exista pedeapsa capitala! Deci PEDEAPSA CAPITALA excrocilor!

Cel mai mare criminal dintre cei cunoscuti, faimosi pot spune. Ca asa criminali gasesti pe toate drumurile si prin toate penitenciarele de maxima securitate.

Ai dreptate, Stalin este taticul criminalilor. Nu as vrea sa stiu ce-o iesi daca ar mai exista si acum un Stalin.

Guest smiley_real92
Posted

Pentru ca eu am deschis subiect tot eu voi incepe :)

Nu cred ca Hitler a fost nebun,a stiut sa-si impuna punctul de vedere chiar daca a fost rau ceea ce a facut.

Pareri ? :)

Parerea mea e ca era nebun...ce avea el cu evreii,tiganii..,la urma urmei erau oameni ca si el ,nu avea nici undrept asupra acelor vieti .Nu

Posted

Parerea mea e ca era nebun...ce avea el cu evreii,tiganii..,la urma urmei erau oameni ca si el ,nu avea nici undrept asupra acelor vieti .Nu

Te plimbi cu prietena pe strada,te intalnesti cu un grup de tigani,te iau aia la bataie si iti reguleaza prietena,nu le faci nimic ca is si ei oameni nu?

Posted

Te plimbi cu prietena pe strada,te intalnesti cu un grup de tigani,te iau aia la bataie si iti reguleaza prietena,nu le faci nimic ca is si ei oameni nu?

Nu e asta problema cu Hitler, ca "pedepsea" (ucidea, se credea mai tare decat justitia) oameni vinovati, ci ca a ucis oameni a caror singura vina era faptul ca erau diferiti de ceilalti, care nu au facut ceva rau in viata lor.

Posted

Nu e asta problema cu Hitler ca "pedepsea" (ucidea, se credea mai tare decat justitia) oameni vinovati, ci ca a ucis oameni a caror singura vina era faptul ca erau diferiti de ceilalti, care nu au facut ceva rau in viata lor.

Stai sa inteleg,nu ar trebui sa pedepsim tiganii ca sunt diferiti?

Ai fost tu si i-ai interogat pe evrei/tigani sa vezi daca n-au facut nimic?

Nu neg ca nu au fost persoane nevinovate,dar ca sa sa ajungi la un rezultat favorabil extermini tot.

Gandeste-te ca americanii fac acum ce faceau nemtii pe vremea aia si nimeni nu are nimic impotriva,ei cand vad un arab in avion,mai ales sa faca tot felul de miscari ciudate,deja ii gata.

Posted

Stai sa inteleg,nu ar trebui sa pedepsim tiganii ca sunt diferiti?

Atata timp cat respecta legile tarii sunt cetateni ai acestei tari cu drepturi depline, fiecare are istoria, traditi si cultura sa, dar atunci cand unii (o parte dintre ei) comit o infractiune ar trebui pedepsiti de Justitie (nu un om care considera ca el e mai tare decat restul) iar ceilalti care au respectat legiile nu ar trebui pedepsiti pentru actiunile unora.

Ai fost tu si i-ai interogat pe evrei/tigani sa vezi daca n-au facut nimic?

Nu, dar totusi, ce crime odioase ar fi putut comite copii de cativa ani de au fost trimis la munca fortata ?

Nu neg ca nu au fost persoane nevinovate,dar ca sa sa ajungi la un rezultat favorabil extermini tot.

Pai atunci hai sa exterminam toti oamenii si gata am terminat. Calea usoara dar imorala versus calea grea dar morala?

Gandeste-te ca americanii fac acum ce faceau nemtii pe vremea aia si nimeni nu are nimic impotriva,ei cand vad un arab in avion,mai ales sa faca tot felul de miscari ciudate,deja ii gata.

Nu ar mai fi nevoie de aceste masuri, daca toata lumea ar realiza ca toti suntem oameni, indiferent de diversitatea noastra.

Nu, nu e bine ce fac americanii, dar Obama a inceput sa rectifice situatia.

Posted

Hai sa il lasam pe octavian asta pentru ca oricum nu ajungem la nicaieri cu el! Hitler a fost un adevarat german si ia pedepsit pe cei care isi bateau joc de cultura si poporul german,adica evreii.Evreii,cei care s-au imbogatit de pe urma pierderii primul razboi mondial de catre germania!

Evreii,oameni de nimic. Chiar Eminescu scria despre asta in articolele sale, evreii incercand de multe ori sa ii inchida gura. Chiar si acum il numesc animal antisemit si isi bat joc de imaginea sa. Tot acesti evrei promoveaza nulitatile din Romania,aka tiganii si manelistii.Un alt evreu este noul ministru de finante al Romaniei. Sa vedem cum se descurca si cum o sa integreze manelistii in minister.

Si eu as extermina tiganii fara mila. Aceste animale care isi mutileaza copii si ii pun la cersi,ii pun la furat si profita de ajutoarele sociale.

Porbabil octavian tavi viseaza la pace intre rase= utopie. Si asiaticii erau mai avansati decat europenii in evul mediu,dar albii nu au emigrat in asia.

Europa a mai fost atacata de aceste hoarde cioroiesti, inainte cu sabia si pistolul,acum cu viza si pasaportul.IQ negriilor este cu 10% mai mic ca al albilor si au si creierul mai mic.Este dovedit stiintific.

Nu ar mai fi nevoie de aceste masuri, daca toata lumea ar realiza ca toti suntem oameni, indiferent de diversitatea noastra.

Suntem oameni dar musulmanii pun bombe.Acesti musulmani sunt toti niste jegosi dominati de religie indiferent cate studii au. Cum am spus mai sus,Toti astia care s-au aruncat in aer provin de famillii educate, din familii bogate, cel putin din familii de middle class daca nu din upper class. Majoritatea "luptatorilor" jihad sunt educati, cu educatie universitara. REcentul jihadist, cel cu avionul din Detroit provenea dintr-o familie de negri milionari in Nigeria si a terminat studiile superioare la una din cele mai celebre universitati din Londra.

Posted

Atata timp cat respecta legile tarii sunt cetateni ai acestei tari cu drepturi depline, fiecare are istoria, traditi si cultura sa, dar atunci cand unii (o parte dintre ei) comit o infractiune ar trebui pedepsiti de Justitie (nu un om care considera ca el e mai tare decat restul) iar ceilalti care au respectat legiile nu ar trebui pedepsiti pentru actiunile unora.

Nu, dar totusi, ce crime odioase ar fi putut comite copii de cativa ani de au fost trimis la munca fortata ?

Pai atunci hai sa exterminam toti oamenii si gata am terminat. Calea usoara dar imorala versus calea grea dar morala?

Deci sa inteleg ca-ti plac arabii care se duc in zonele aglomerate cu 2 3 kilograme de explozibil pe ei.

Toti suntem oameni pana omaram alti oameni,de acolo nici animale nu suntem.

Guest smiley_real92
Posted

Loyd acum te intreb eu ceva...daca te nasteai evreu? si iti omora ala parintii ,fratii ...toata familia? erai de acord cu el ca nah.. :)

Posted

Loyd acum te intreb eu ceva...daca te nasteai evreu? si iti omora ala parintii ,fratii ...toata familia? erai de acord cu el ca nah.. :)

Din fericire loyd nu este evreu da? Mai citeste despre evreii care au negat holocaustul,facuti tradatori mai tarziu!Numai bine copilu"

Guest smiley_real92
Posted

Te'as ruga sa'mi raspunzi cand vorbesc cu tine .

Nu le'a dat Hitler viata ca sa le'o ia.

Posted

Cum a zis si Komisaru,sunt roman,acum te intreb si eu pe tine,daca cineva iti face un rau,tu intorci si celalalt obraz?

Citisem pe undeva ca moartea unei persoane e o tragedie,moartea mai multor persoane e un numar. :)

@octavian,ai intors subiectu cum ai vrut tu :)

Posted

Si totusi daca s-ar fi nascut intr-o familie de evrei?

Asta depinde de el.Eu daca as fii fost evreu m-as cara in Israel,acolo unde este locul evreilor! Si numai ocoli posturile mele cu intrebari stupide!

Guest smiley_real92
Posted

Vorbim despre Hitler...nu despre ce mi'ar putea face mie cineva pe strada..sau undeva anume.

Nu sunt pro tigani,evrei sau mai stiu eu...dar nici pro Hitler.

Era asa de bun ca si poporul lui a contribuit la unele dintre tentativele de asasinare care au fost incercate asupra lui si cand zic 'popor' ma refer chiar oameni in care el avea incredere,lor ce le'a facut? ;)

Posted

Vorbim despre Hitler...nu despre ce mi'ar putea face mie cineva pe strada..sau undeva anume.

Nu sunt pro tigani,evrei sau mai stiu eu...dar nici pro Hitler.

Era asa de bun ca si poporul lui a contribuit la unele dintre tentativele de asasinare care au fost incercate asupra lui si cand zic 'popor' ma refer chiar oameni in care el avea incredere,lor ce le'a facut? ;)

Normal ca vorbim de Hitler,dar ii si motivam actiunile.

Ceausecu n-a facut ce a facut Hitler si a fost dat jos de popor,in cazul lui Hitler au fost putini nemultumiti dar foarte multi care vroiau sa ii ia locul,se stie prea bine ca Hitler controla tot.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...