TITANIC-SM Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 stiati ca la o invazie posibil sa gasiti dragoni 4chiar 5 unu langa altu,pe o distanta ,40 cm. asa mi sa intaplat mia , in lorencia. luasem 4 bok dintru-n ES. Stiati ca unii dintre jucatori de SM folosesc w7 chiar daca au teleport . of lenea asta stim asta , chiar unele idei nu-si au rostul inca un asemenea post si ai 60 zile si tu P.S imi cer scz, am crezut ca puteam sa ajut in acest topic. :tiphat: asta a fost ultimu meu post aici ,numa mai bag :tiphat: scz ptr spam. :tiphat:
MrTorture Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Stiati ca pe old nu picau rare cu 2 opt (ex: toma edr 2%/ nu cunosc nici un caz)Gresit, avea MojoJojo double edr 2 %
suede Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Stiati ca pe 1st, 2nd db nu exista optiunea ML la aripi?Stiati ca pe old nu picau rare cu 2 opt (ex: toma edr 2%/ nu cunosc nici un caz)eu cred ca ai jucat pe alt serverspeed gear nu e permisnu mai umpleti capul cu prostii oamenilor pe aici ca va poarta zvonurile mai departeasta e "stiati ca" al meu. ce-a zis zuma, dar inversps: parca mojo avea toma edr 2% ( sau chiar 2 exemplare )
Guest The_KniveS Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 iiiiiiiihaaaaa :lol: stiati ca primul server din tara cu dl ( desi foarte buguit ) a fost al lui Warden si Artanis ( fosti linkmaniaci )? dak nu ma insel, Ultimu era gm pe srv ala O.T. Stiati ca pe 1st db nici nu mg nu stia ca pot purta mace of the king
inregistrat_ieri Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Stiati ca pe 1st, 2nd db nu exista optiunea ML la aripi? Stiati ca pe old nu picau rare cu 2 opt (ex: toma edr 2%/ nu cunosc nici un caz) Stiati ca se poate folosi speed gear pentru a nu lua d/c din cauza agil-ului? (din cate imi aduc aminte acest lucru era permis) Stiati ca sunt versiuni de mu, unde cuplurile casatorite in joc se pot teleporta unul langa celalalt? ml a existat pe 2nd db. am avut eu aripi cu ml fara lk :) pe old sau 2nd db au picat destule rare cu 2 opt. am avut eu morning edr 2% este interzis sg-ul si acum ca si pe old db. (mi-am ars placa video, placa de baza si ram-ii cu programelul asta) faza cu teleportatul "partenerilor de mu" unul langa celalalt nu o stiam :) @stiati ca cel mai mare hp care il poate avea un bk pe versiunea 0,97D depaseste 170k? I bet you don't :P
suede Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 (edited) dak nu ma insel, Ultimu era gm pe srv ala O.T. Stiati ca pe 1st db nici nu mg nu stia ca pot purta mace of the king era owner O singura regula toate posturile mu related Cine se risca primeste 60 zile de caciula , have fun ^_^ nu ne intereseaza alte servere..... Edited March 28, 2009 by uLise
GaMeOveR Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Stiati ca pe 28 Feb 2005 guilda zohan a prins radacini :D
Guest The_KniveS Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 @stiati ca cel mai mare hp care il poate avea un bk pe versiunea 0,97D depaseste 170k? I bet you don't :P nu ti se pare ca exagerezi? P.S. pe S3 bk face 400k hp cu sweal si dak vrei poti modifica srv, si sa faci 2 milioane hp, asta la bk. O.T. Stiati ca stafful kundum ar fi trebuit sa mearga si la mg.
Guest Kamikaze Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 nu ti se pare ca exagerezi? P.S. pe S3 bk face 400k hp cu sweal si dak vrei poti modifica srv, si sa faci 2 milioane hp, asta la bk. O.T. Stiati ca stafful kundum ar fi trebuit sa mearga si la mg. si embro. dovada sunt manusile care teoretic ar trebui sa mearga sa fie puse pe mg
inregistrat_ieri Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 nu ti se pare ca exagerezi? P.S. pe S3 bk face 400k hp cu sweal si dak vrei poti modifica srv, si sa faci 2 milioane hp, asta la bk. nu. nu exagerez. daca nu stii taci. pe s1 ca si pe s2 si s3 si s4 bk-ul face 1 mil 766 d mii hp, asta si cu iteme cu hp pe el. NU CU FULL HP PE EL. asa ca nu ma invata tu pe mine cat poate face un bk hp pe 97 sau s1,s3. am fost si owner de s1,s2,s3. PS:zi-mi tu cat poate face un sm hp pe s1-s3? sau un dl, sau un mg.
uLise Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 si embro. dovada sunt manusile care teoretic ar trebui sa mearga sa fie puse pe mgWord si defapt chiar mgul poate purta embro si kundum.
Fury Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 @pe old au picat multe rare cu 2 op , aveam si eu cateva seturi + arme @stiati ca MrYui (DanY sa joace) nu a primit bataie la war pe db asta? :>
JmEcKeReL Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 stiati ca se poate trage cu elfu in gol ca si cum ar avea hack?
redbull™ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Stiati ca pe 2ndb kitte mi-a dat ss pentru ca i-am zis lui overkill in bc sa`s ia caini si sa plece cu ei din castel..si ia de oftica ca nu i`am dat party mi-a dat ss ''redbull noapte buna'' asta a fost msg ei dupa bc ^^^
Lancelot Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ai scapat ieftin..luand in considerare ce a patit ultimul sau cage
i sin Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Stiati ca pe 1st, 2nd db nu exista optiunea ML la aripi? Stiati ca pe old nu picau rare cu 2 opt (ex: toma edr 2%/ nu cunosc nici un caz) Stiati ca se poate folosi speed gear pentru a nu lua d/c din cauza agil-ului? (din cate imi aduc aminte acest lucru era permis) Stiati ca sunt versiuni de mu, unde cuplurile casatorite in joc se pot teleporta unul langa celalalt? A 2-a oara cand vorbesti fara sa ai habar :) Exista optiunea . nu stiu cat ai jucat tu pe 1st , ca pe 2nd sigur n-ai jucat prea mult :) jumate de an , maxim . Fury avea scale dsr dd (set) Ultima a fost buna , cat de cat . nimeni nu folosea speed gear prea mult :) fara sa regrete bine redbull , si eu am luat suspend ca i-am zis "chiti" :rofl2: Stiati ca MG pe 97d poate atinge 100k hp? :) fara sweal (BK) Stiati ca a existat un theard pentru "cea mai noaba guilda" ceva de genul - castigator zohan :rofl2: Stiati ca dupa un "sondaj" facut in game , cele mai populare cuvinte pe 2nd erau "NO KS!" ? ^_^ etc
MrTorture Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Stiati ca exista dino cu 2 optiuni ? (skill + 2 opt)
MurDoc Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Stiati ca ieri s-a lansat oficial versiunea Season1, si in primele 60 min s-a acordat si un suspend permanent?
[Creator] Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Stiati ca cei mai multi gm/mod/Global care si-au dat demisia au fost Invisible,bunny,MurDoc,Worf,[Creator],BELLE,ales, Hass in data de 9 Feb 2008 Sau stiati ca zabin un respectat membru al vechiului guild Zzzbumi si Gm in acel moment deoarece i-am omorat caracterul de player ma mutat phono in icarus cu adminul si pentru asta si-a luat suspend vreo 30 zile daca mai tin bine minte. Stiati ca fara sa vreau in loc sa-i suspend caracterul de joc al lui Worf l-am lasat fara admin 1 zii deoarece avea nume asemanatoare la caractere
uLise Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Stati ca guilda HHunterZ este singura care are membri straini in guild , 2 polonezi mai exact gulek si grembi.
pogo_mg Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 stiati ca -pe prima si a 2-a bd era obligatoriu party in arena -in tarcurile din arena primeai obligatoriu party daca aveai lvl mai mare de 320-pe bd 1 2 3 am avut de fiecare data gm-ita (Kimmy-KymKlaN, thora-Heaven, Ciresika-AFK)....si mai stiati ca le-am apreciat si respectat pe toate 3 ? :D
Guest The_KniveS Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Stiati ca asta "sar putea" sa fie ultima db cu vers 97d?
bunny Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Stiati ca am facut un trivia event acum cateva zile si-am pus la bataie cate-un soul/per raspuns si din neatentie am acordat unui player un bless, iar asta a dat sw, si-a facut alt char si m-a injurat? =))
silversky Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Stiati ca in martie 2006 (2nd db), in Timisoara, a avut loc un gather la care au participat peste 30 de jucatori din patru judete ale tarii ?Salutari tuturor :)
bunny Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Stiati ca in martie 2006 (2nd db), in Timisoara, a avut loc un gather la care au participat peste 30 de jucatori din patru judete ale tarii ?Salutari tuturor :)Bucuresti was better, am sarit de 50, din mai multe judete. :DHi, where's your mod? :-?