thoricik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Sper ca o sa ajung si eu acasa la un GATHER sa va cunosc, ca vad majoritaea din stsff mu linkmania sunteti Timisoara, Arad. . . . ufff da departe mai sunt :blink: pana la anul viitor cand ajung si eu in concediu va doresc distractie placuta si :beer: sa traiti bine :whistle:ohhh pai mai bine mai tarziu decat deloc :">Venim si noi cred (eu cu Maytreyi). Nu stim inca unde o sa innoptam, dar daca SuddenDeath pune 1/3 din bani poate luam o camera la hotel ;) ca nici el n-are pe unde dormi ... dormi si atat Sudden nu te gandi la prostii :Pe cam aiurea intr-adevar cu cazarea, daca aveam spatiu va luam eu la mine :P sper insa sa reusiti sa veniti chiar daca nu va fi un gather asa mare ca altele :">
Esc@pe' Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 dak l`ati face cu o sapt mai tarziu as veni si eu...asa...nu pot :(
john™ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 am vb cu escape pe net ar veni si el la gather ...dar nu poate fix in 27 ce zicem sa il anulam si sa mai asteptam inca o saptamana ? si asa nu sau anuntat prea multi poate pana atuncea se mai anunta careva :P
Cr1stY Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 De amanat, nu-l amanam, ca nu are rost. In final este o intalnire la bere, nu ?Mai facem un Gather si peste 2-3 saptamani ...
Diablo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mai are rost sa le anuntam pe forum ? :violent:
thoricik Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mai noi venim eu la bere, Rudy la suc ca de cand merge la sala ma omoara cat e de .... "devotat" :rofl1:
john™ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Rudy la suc ca de cand merge la sala ma omoara cat e de .... "devotat" :rofl1: ) :cool2: are voie o bere se considera supliment alimentar :D
Guest ruddyrullz Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ma bucur ca lumea in sfarsit se aduna si chiar isi doresc sa se vada. Din pacate trebuie sa anunt ca nu pot veni, din anumite probleme si sper ca nu o sa-mi purtati pica. Sper sa va distrati ca pe vremuri si bafta in continuare.
Diablo Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ruddy :protest: ps : ramane thora pe mana noastra ?
Guest ruddyrullz Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 In final s-au rezolvat problemele si vin, asa ca ramane pe diseara :>
Cr1stY Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Alta viata :) Dar sa veniti amandoi ca fac urat! :)
morf Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 In final s-au rezolvat problemele si vin, asa ca ramane pe diseara :>Asa da. Pai stabilesti data pentru gather si tu sa nu vii? Ar fi fost inadmisibil domle' .C ya. :tiphat:
thoricik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Sper sa pot veni si eu dar cu raceala asta mai greu :( oricum daca nu sa beti o bere si pt mine
Diablo Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Se sparse conducta , am mai vazut si ceva mass-uri pe mess :D hai ca poate ne strangem cativa ...ps: eu o sa intarzi un pic , mereti voi de la "fata locului" in localul cu pricina si va sun eu sa-mi spuneti unde e "toiul actiuni"
Cr1stY Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Pana acum sunt eu, MisterDevil, morf3u si tsu si urmeaza sa vina Diablo. Suntem in Beerhouse.
-SomE- Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 # senzational in direct si in reluare #asteptam si alte detalii de la fata locului :D
Diablo Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Inuman , a fost distractie , am fost multi ca de fiecare data :D deci numai bine putea fi Poze nu prea s-au facut , insa avem poza de grup , e la Cr1stY daca nu ma insel , nu stiu daca o va pune , fiind un numar mare de persoane ar fi un chin sa insiruie lista cu toti din ea , iar pentru necunoscatori ar fi alt chin sa stea sa ii indentifice :) ps: Asteptam sa vedem urmatorul topic , facut de MrDevil ( care nu a platit tzigarile ) :lol:
Cr1stY Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Am postat de pe telefon in timp ce asteptam lumea sa vina.Am fost cel care a rezervat masa ( si cel care a trebuit neaparat sa ajunga la W.C. :) ).Probabil o sa pun pozele ( 3-4 la numar ), desi ... cica "poza de grup" si eu faceam poza. Deci eu lipsesc cu desavarsire :D