Jump to content
Legacy

Vom muri cu totii miercurea viitoare?

Recommended Posts

Posted

de fapt tot ce va intereseaza pe voi e sa radeti pe seama stirii, nu?

fara sa fie cu supare, dar ce putem face decat sa ne facem cruce (la modul serios) si sa facem misto...? :-??

Posted

KBK - de unde e teoria aia?

nu mai credeti toate tampeniile.

Daca tu nu ai capacitatea de a intelege anumite lucruri du-te si joaca-te cu niste cuburi..nu inseamna ca altii nu au. Don`t waste my time.

Posted

Personal cred ca nu vom afla nimic, daca intradevar se fac descoperiri cutremuratoare, se vor dezvalui dupa cativa ani buni (parerea mea).

Verdict LIVE la televizor: ,,nu ne-a oferit ce ne asteptam, speram pe viitor totusi sa schimbam situatia"

P.S este ceva iesit din comun pentru noi, poate fi un pas inainte, chiar un salt...

Posted

ma duc sa ma joc cu lego. oricum e mai frumos decat mu.

cat timp nu ai testat o teorie nu poti fii sigur daca e adevarata.

ce ne-am face fara oameni ca tine...

cauta pe net sa vezi cine e 100% sigur.

Posted

eu deja imi fac rugaciunea =))

Nu te forta :P ...sa distruga sau sa faca pagube sau sa aduca boli poate. insa sa distruga universul niciodata...omu se va distruge singur incet incet pina cind se va ajunge la concluzia ca 1 cioban e mai destept,sanatos,fericit decit 1000 de oraseni cu technologia lor cu tot :P Stati fara grije/

Posted

damn ...pe 13 e ziua mea :banghead:

Daca o sa murim macar sa nu doara :cool2:

Ce m-as amuza in cer =))...

noi facem misto si chiar sa bubuim :happy1:

Nici macar nu am mount de 60 :( la wow ... :|

Posted

Eu am adapost anti-big'bang. Accept doar fete :> , divine poti veni si tu.

Sa fim seriosi, au construit astia un dispozitiv care poate distruge intreaga rasa umana si o sa o foloseasca miercuri.

p.s. sper sa fie dupa Cronica Carcotasilor

Posted

Acest experiment va fii o reusita,dar doar atat zic eu!Vor reusi sa analizeze mai bine componenta atomului si ale altor structuri similare.Nu cred ca o asemenea masinarie poate deschide in Univers o "gaura neagra" capabila sa inghita Pamantul,e prea infima fie ea si de 100 km si sa coste 40 miliarde de lire sterline.Ca de obicei,majoritatea oamenilor de stiinta sunt pesimisti la orice experiment nou.Noi ce sa facem acum?Sa credem tot ce zic ei?Eu zic ca nimeni nu stie ce poate fii maine!

Posted

Eu am adapost anti-big'bang. Accept doar fete :> , divine poti veni si tu.

Sa fim seriosi, au construit astia un dispozitiv care poate distruge intreaga rasa umana si o sa o foloseasca miercuri.

p.s. sper sa fie dupa Cronica Carcotasilor

:)) am loc si eu ? =)) sau ma apuc sami construiesc si eu unu ? :P

Posted

hai sa punem inca odata lucrurile cap la cap:

-masinaria exista

-stiu sa folosesca aceea masinarie

-noi ii stim consecintele, sau ma rog.. stim de ce e in stare

-daca au facut LHC-u sigur o sa urmeze si ceva mai mare

ce urmeaza? sa zicem ca e o aberatie toatala aceasta stire... insa ce va urma ?

Posted

Nimeni nu spune ca se va intampla. Doar ca exista posibilitatea.

Da.. mai cauta pe net. E vorba despre metastabilitate. Ca sa intelegi e ca si cum s-ar creea o zona mica in care practic absolut totul este destabilizat..

Explica ce inseamna metastabilitate ... "Teoriile" de genul asta se intampla la fiecare secunda in univers. Ce sa mai spunem de o stea a carei continut se prabuseste ? Trebuia sa dispara universul de vreo n milioane de ori pana acum, nu ? Practic exista in univers gauri negre care inghit galaxii, virtual va exista una la noi care se va certa rau cu Terra; o gaura neagra a carei parametrii is de cel putin n ori mai mici ca a unei gauri negre creata de o stea. Si hai sa ajungem si la zona de metastabilitate, stiai ca, pamantul insusi, e o zona metastabila ? :blink: Nicaieri in universul asta nu exista ceva perfect echilibrat. ;)

O.T.: Au mai existat acceleratoare de particule, vor mai exista de acum incolo, vor sfarsi la fiare vechi.

Posted

Accleleratorul de particule va crea niste mici gauri negre, a caror durata va fi foarte mica. NU are rost sa va impacientati, cum a zis si musthyzz. Really, care ar fi sansa unui esec atat de rasunator incat sa stearga pamantul din univers?

Posted

Explica ce inseamna metastabilitate ... "Teoriile" de genul asta se intampla la fiecare secunda in univers. Ce sa mai spunem de o stea a carei continut se prabuseste ? Trebuia sa dispara universul de vreo n milioane de ori pana acum, nu ? Practic exista in univers gauri negre care inghit galaxii, virtual va exista una la noi care se va certa rau cu Terra; o gaura neagra a carei parametrii is de cel putin n ori mai mici ca a unei gauri negre creata de o stea. Si hai sa ajungem si la zona de metastabilitate, stiai ca, pamantul insusi, e o zona metastabila ? Nicaieri in universul asta nu exista ceva perfect echilibrat.

N-am nici timp si nici rabdare sa-ti explic dar daca te intereseaza subiectul, cauta "false vacuum" si "vacuum metastability"...asta ca sa vezi ca nu am inventat eu termenii si nici nu sunt chestii luate de prin ziare.Doar ca sunt mai greu de explicat in limbaj obisnuit.

Si relaxati-va ca nu pateste nimeni nimic pe 10.

Posted

hehe abia pe 21 octombrie atinge viteza maximaa e bine atunci pe 18 am majoratul nu ma mai trezesc din betie pana pe 22 cand vad daca am harpa si sunt pe norisor sau am pe mama cu coada de matura langa mine !

Play safe ,Stay in school and always use condoms !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...