tranda93 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 si eo tot p siochain joc ... zxzxcasqwt poti sa imi dai si mie un link(si cum sa il instalez) cu quest helper k am gasit numa iporcari care nu merg :-<
FPS-Doug Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Si eu pe macanacht jucam inainte dar mam reapucat pe siochain acu :Psalutal pe alexzander din partea mea ^_^
zxzxcasqwt Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 nu mai joc poate o sa ma reapuc cand se termina vara ( vin si update?rile noi clase noi etc )
zxzxcasqwt Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Care mai joaca pe Macanacht pm me poate jucam amundoi
<3 eXe ;x Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Sunt ff multi romani care joaca...dar nu prea posteaza pe aici :)
<3 eXe ;x Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dacii era pe Menchant (sau ceva de genu) uitate pe forumu romanesc de la rom
zxzxcasqwt Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 eu o sa joc cand o sa bage addonul cu rasele noi :) guild pe macanacht erau 2 de romani Dacii si phoenix parca
prince VEGETA Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Uhm am instalat jocul updateul a mers bine dar cand incerc sa ma loghez BAM Account or Password errorMiam facut 2 Accounturi deci nu are nici o treaba cu asta Help :-??LE:Solved acum intru pe Smacht cel de pvp:D
zxzxcasqwt Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 nu iti recomand , serverele de pvp sunt aiurea si multi au o parere proasta despre runes of magic din cauza serverelor de PVP care sunt varza , sistemu de pvp e varza , iti recomand alea de PVE .. sunt arene poti face duel deci pvp tot e daca vrei , insa partea pve e mult mai bine definita decat partea pvp care e varza , deci daca vrei sa joci ROM joaca pe pve srvs pentru ca nu o sa-ti placa sa fii gankuit de lvl 50 la lvl mic
Ohnimusha1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 sar putea sal incerc si eu. voi reveni daca imi place
zxzxcasqwt Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Nuu e varza sa nu il joci xD si asa e prea lag pe servere prea multi playeri :)) http://img33.imageshack.us/i/rascrnshot2009073020565.png/
tranda93 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 nu inteleg dc jocul asta ma atrage mai mult k wow :)) este identic inafara de nume la clase si k poti juca cu 2 clase deodata :) dar nush dak nu ar fi lagul acela infernal as juca si eo :) place foarte mult magul aici ;x
Aldguth Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 este identic inafara de nume la claseClasele au exact aceleasi nume o.O
tranda93 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 nu statu sa schimb netu pt un sg joc :)) ciudat e k doar in jocu asta am lag in restu nu am deloc =))
zxzxcasqwt Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Clasele au exact aceleasi nume o.Owarrior / rogue / mage / priest / knight / Scout si in curand warden/druiddin care le poti combina cum vrei si iei skilluri diferite de ex priest/knight best healer etc.tranda poate confunzi lagu cu game freez
tranda93 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 dak mi se misca in poze si knd ma bat cu mobi si knd is in oras cum se cheama ? :) eo stiu k lag ^_^
Aldguth Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 warrior / rogue / mage / priest / knight / Scout si in curand warden/druiddin care le poti combina cum vrei si iei skilluri diferite de ex priest/knight best healer etc.tranda poate confunzi lagu cu game freezAm intrebat eu ce clase sunt? Ii spunea lui tranda dude ca au aceleasi nume ca in wow xDAm jucat si eu pana la 23 mage/priest.Gosh people, learn to read.
zxzxcasqwt Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 faza e ca au cateva , si eu ti le-am zis duh si textul tau a sunat mai mult ca o intrebare , invata sa te exprimi mai bine.tranda aia se cheama get a new pc :))
Ohnimusha1 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 dak mi se misca in poze si knd ma bat cu mobi si knd is in oras cum se cheama ? :) eo stiu k lag ^_^conexiunea prosta , deci internetul cauzeaza lag, un FPS scazut ( adica ti se misca in poze) se datoreaza unui PC care nu face fata cerintelor jocului.Morala.....get a new PC
Erhard Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Maine planuiesc sa ma apuc si eu. Ce server/clasa imi recomandati? (high damage/decent survivability)
zxzxcasqwt Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 orice clasa e buna .. dar eu zic ca ar fii overpowered urmatoarele combinatii;ca warrior eu zic warrior/rogueca priest , priest/mage sau priest/knightca mage , mage/priestrogue = rogue / scoutscout .. cam toate is la fel dar as merge pe scout/priestservere nu prea ai de ales multeSmacht - PvP nu recomandSiochain - PvE srv pve populatie medieMacantacht - PvE populatie mai mare decat Siochain. eu aici joc si aici joaca cei mai multi romani