Jump to content
b1ackic3

Runes Of Magic

Recommended Posts

Posted

mai joaca cineva :> ? :X

eo am un mage/priest(lv11/6) azi dim am inceput sa joc si chiar imi place :X ..

dar pot sa imi schimb intre clase fara sa merg la "house" k nu vreau sa merg atat de mult ... :)

Posted

eu joc pe Eu Sanarchat sau ceva in genu ... :) ... voi nu aveti lag imens in varanas sau in orcare oras ? ... :| Eo da :( am auzit k magu rupe tot in pVp :x

Posted

mi`a venit chefi iar de rom si azi lam inst iam facut update si intru in joc si bag orce pass si imi zice getting server list sau cva in genu dc :( ... am faqt update am faqt tot :) am luat ultimul client de pe computer games :) :violent:

Posted

mi`a venit chefi iar de rom si azi lam inst iam facut update si intru in joc si bag orce pass si imi zice getting server list sau cva in genu dc :( ... am faqt update am faqt tot :) am luat ultimul client de pe computer games :) :violent:

a fost maintainence , si eu am inceput sa joc rom ( n-am mai jucat pana acum decat 2 min in beta si iesit ) de vreo 4-5 zile , lvl 38 war/rogue si 18 mage

Posted

mda pana mea eo nu mai joc pana cand nu imi iau un calc mai bun :)) ... mi se misca in poze urat de tot :-s

si la low nu inteleg nik ... :| :))

Posted

dabea astept sa imi iau si eo calc mai bun sa mi se miste si mie mai calumea :( am un lag infernalk in oras nici nu ma pot misca :( chiar is inafara orasului :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...