Aenon Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Use this data to login to the game once the Beta test has started (You will be informed when you have been chosen). :-$
Laur3nTyu Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 arata dragutz jocul.. am sa`l incerc.. sper sa primesc un key pt closed beta :D pana se laneaza
chowderel Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 am primit si eu invitatie acum iau clientul 3 Gb are !
Guest TanakaRo Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Da , eu sunt in CB , am level 30 Mage , combinat cu Rogue level 16
Aenon Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 si eu sunt in CB si mi se pare o mareeeeeeee aberatie jocul asta..probabil din cauza faptului ca e inca CB....
Erhard Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Din cauza faptului ca e o 2 treimi copie WoW
lordulise Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Salut vreu si io invit. in clos beta daca joaca careva plizzz : lordromy@aim.com Si mai scutitine cu comparatia cu wow . Nam jucat si nam sa joc niciodata wow ala dor reclama ii de el si ca orice produs cu reclama ................. aveti trend cu wow daca nu stiati
Aldguth Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 In primul rand nu e trend ci thread.In al doilea, nu poti primi invite, jocul nu e tracker.Si in ultimul rand, cand o sa inceapa sa iti dea mami bani sa joci jocuri adevarate(cu plata) atunci sa spui ca de wow e numai reclama ;)
lordulise Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ba copil cretin dute si joaca sotron ca poate acolo te faci remarcat Aldguth Ieri, 19:01 Mesaj #2 Masterand gamingMesaje: 2539 astea pentru spamm desigurInscris: 13-February 06De la: A crimson cosmos In primul rand nu e trend ci thread.In al doilea, nu poti primi invite, jocul nu e tracker.Si in ultimul rand, cand o sa inceapa sa iti dea mami bani sa joci jocuri adevarate(cu plata) atunci sa spui ca de wow e numai reclama
Stalk3r Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Salut vreu si io invit. in clos beta daca joaca careva plizzz : lordromy@aim.com Si mai scutitine cu comparatia cu wow . Nam jucat si nam sa joc niciodata wow ala dor reclama ii de el si ca orice produs cu reclama ................. aveti trend cu wow daca nu stiatise ascunde Dzeu in dulap cand te aude #-o
Aldguth Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mesaje: 2539 astea pentru spamm desigur Clar Acum fi un baietel cuminte si nu mai fa posturi aiuristice. Ahh si vezi ce faci cu scoala: Salut vreu si io invit. in clos beta daca joaca careva plizzz : lordromy@aim.com Si mai scutitine cu comparatia cu wow . Nam jucat si nam sa joc niciodata wow ala dor reclama ii de el si ca orice produs cu reclama ................. aveti trend cu wow daca nu stiati
.TripDeTrip Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mah mie mi se pare destul de plictisitor jocu...Imi aduce aminte de WoW in unele proportii,grafica decenta,gameplay destul de plictisitor...Probabil vor face niste modificari majore dupa CB,asa sper,pana atunci,raman la pita mea
The Wizard Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 din ce scrie pe site pe 7 dec o sa inceapa un event pentru testeri.pe 10 dec o sa fie mentenanta.pe 15 dec se da drumul la open beta.cam asta e in mare.
tranda93 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 deci jocul e dragutz la prima vedere ... dar tot ce gasesti aici gasesti si in wow tot ... skillurile tot ... cum baga buffurile ...Inteleg sa te inspiri dar nici chiar asa ..
RoDrackRo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 lam jucat si eu...ok e prea....mult wow pentru mine..btw am citit ce a scris lordulise lu arrow:)))interesant tip...prea prost pentru secolu asta:))
The Wizard Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 l-am incercat, nu mi-a placut...nu puteam sa imi scriu numele The_Wizard.
Denzel_Lsd Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 this game sucks , nu pentru ca se aseamana cu wow , dar sucks el pur si simplu , nu imi place de nici un fel , s-a mai facut si atata tam tam degeaba...
SilkroadPrivateServer Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 this game sucks , nu pentru ca se aseamana cu wow , dar sucks el pur si simplu , nu imi place de nici un fel , s-a mai facut si atata tam tam degeaba...:))ms k neai dat si motive de ce sucks:|deocamdata imi place jocul,am 26\22 scout rougee adevarat,seamana cu wow( asta e)dar e adevarat si ca are multe lucruri in plus..(asta e bine :) )observ k jocul asta vrea sa ia lucrurile bune din wow si sa faca un wow mai bun :)cel putin asta cred..