Jump to content
tasedano

Un baiat de 14 ani internat in stare grava dupa ce s-a automutilat cu dalta si ciocanul

Recommended Posts

Un baiat de 14 ani din municipiul Arad a ajuns in stare grava la spital, cu o hemoragie puternica, dupa ce incercat sa-si introduca cateva bile metalice in penis, folosind in acest sens o dalta si un ciocan, transmite corespondentul NewsIn.

Tanarul le-a povestit medicilor ca a auzit despre acest procedeu de la baietii mai mari din cartierul in care locuieste.

"Impreuna cu alti colegi a incercat sa-si introduca bilele. Pericolul e ca se poate infecta si pot fi hemoragii, ceea ce s-a si intamplat. Daca nu ajungea la timp la spital, putea chiar sa-si piarda viata, mai ales ca un vas de sange a fost spart. Baiatul a fost operat de urgenta“, a declarat, luni, Mihai Soiu, medic primar in cadrul Sectiei Chirurgie Pediatrica, din cadrul Spitalului Clinic Judetean Arad.

Medicii neuro-psihiatri sustin ca adolescentii trec de multe ori prin perioade critice, specifice varstei, mult influentate de accesul prea usor la materiale pornografice. "In zilele noastre, la copii se constata tot felul de dereglari extrovertite prin piercing facial, genital. Ajung la tulburari psihice, gen tulburare de personalitate“, a afirmat Adriana Ban, medic neuro-psihiatru.Baiatul de 14 ani are nevoie de patru zile de ingrijiri medicale, dar a fost externat din spital.

In luna martie, o fetita de 12 ani din Arad a ajuns in stare grava la spital dupa ce un mini-vribrator i-a ramas blocat in vagin.

Sursa: 9AM

Link to comment

In luna martie, o fetita de 12 ani din Arad a ajuns in stare grava la spital dupa ce un mini-vribrator i-a ramas blocat in vagin.

=)) am vazut si la stiri si rad si acum cand vad cat is de prosti unii =)) cum sati bagi ma bilute de alea mici de fier (cum sutn si pe coronite la bicicleta) in ****?copchii tampiti #-o

Link to comment

Pf #-o cand citeam,parca ma durea pe mine :lol:

Cum naiba la 14 ani sa gandesti in halul asta ? :|

la 14 ani nu prea gandeshti... :nanana: eu o spun pt k am 14 ani sh shtiu cum e... :)) sh dak ishi mai bate sh lumea jok de tine...cum probabil au facut "tipii de la el din cartier"...... #-o

Link to comment

N-am zis asta 8-|

Nu gandim la fel toti,nu suntem la fel fiecare ii unic in felul lui.....daca ma intelegi 8-|

ba da, asta ai zis, ai tinut cont de varsta, nu de felul fiecaruia de a fi. asta inseamna ca toti la 14 ani ar trebui sa-si infiga cate-o bila pe nu stiu unde ca asa cred ei ca e bine...

Link to comment

Bietul, a fost prost informat... bilele nu se baga IN... altul e procedeul =)) si cum a zis cineva mai sus fara o prietena cu care sa le folosesti e degeaba. Evident, si pozitionarea lor are efecte (poate intarzia sau grabi... in fine), dar astea trebuie facute numai de cineva care se pricepe pt ca e f periculos. Nu intrebati de unde stiu.

Copiii din ziua de azi incearca ce vad prin filme. adevarat. dar si trist.

Link to comment

Dunno. Anyways, sunt oameni care au primit o educatie, care nu au primit o educatie, si care au primit o educatie dar nu au inteles-o. Din care parte facea parte copilul, va las pe voi sa alegeti :)

Acum intrebarea e alta, voi ce educatie aveti daca nu va ganditi la educatia lui?

Empatia asta...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...