Trin Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nuuuuuPS: am o pisica neagra acasa(foooooarte scumpaaaa) care in fiecare zi imi taie calea de nenumarate ori :D
SnoopY Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nu sunt supertitios de aceea knd o pisik neagra in taie calea incep sa o alerg sau sa o iau la pietre :D bestie . OT : nu sunt superstitios , si eu am 2 matze negre acasa . ^_^
Guest Blaidy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 PS: am o pisica neagra acasa(foooooarte scumpaaaa) care in fiecare zi imi taie calea de nenumarate ori Se spune ca daca ai o pisica neagra in casa, aduce noroc ... :DOn-T : Nu.
Luci Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nu sunt superstitios,dar totusi incerc sa ma feresc de matze negre si alte lucruri.daca as avea un pisic negru l-as tine cu drag :wub:
gexy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Sincer undeva ..... de pisici si de restu ce-o fi o fi ce nu e nu e si gata .Cam asta e parerea mea.
tasedano Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 (edited) si tu esti alb?Sunt din acelasi sat cu Cabral :DTe iei de mine???Iti dau lama pt asta :> Edited June 5, 2008 by tasedano
Glau Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Cand am ceva important de facut am grija sa nu ma intorc din drum :D
frankie Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 da, daca imi taie calea o pisica neagra ma dau in spate 3 pasi si fac restu` de chestii "anti ghinion" . deci daca vedeti pe unu care merge cu spatele pe strada eu sunt :P
Guest irecafa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 nuuu niciodata nu am fost, mi se pare o prostie
Guest Noblesse Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nu am fost niciodata superstitios.. nu cred in chestiile astea.word
afroMAN Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 mda... nu prea cred fazele astea...majoritatea sunt coincidentze...^_^
PleasePhunkOff Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Superstitiile sunt bazate pe psihicul omului. Spre ex: Ce ginion am avut azi. Ah, normal...e marti 13.Simpla coincidenta, nu are importanta ca pisica e neagra sau verde , ca e marti sau joi. Totul este inamplator. Ghinionul vine si pleaca la fel ca si norocul. De ce nu zicem niciodata "Mi`a trecut un caine alb prin fata. Azi o sa am noroc." Eu cred ca omul inventeaza tot felul de prostii din lipsa de ocupatie, le transmite pe cale orala si asa apar zi de zi noi superstitii.
_Deza Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Superstitiile sunt bazate pe psihicul omului. Spre ex: Ce ginion am avut azi. Ah, normal...e marti 13.Simpla coincidenta, nu are importanta ca pisica e neagra sau verde , ca e marti sau joi. Totul este inamplator. Ghinionul vine si pleaca la fel ca si norocul. De ce nu zicem niciodata "Mi`a trecut un caine alb prin fata. Azi o sa am noroc." Eu cred ca omul inventeaza tot felul de prostii din lipsa de ocupatie, le transmite pe cale orala si asa apar zi de zi noi superstitii.nu cred k le inventeaza din lipsa de ocupatie,ci mai mult k sa dea vina pe altceva decat sine insusi pt anumite greseli,esecuri etc.