Lancelot Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 In general ..romanii sunt un popor superstitios..cu o groaza de credinte si obiceiuri.Voi credeti in asa ceva?Aveti cate un mic gadget care va aduce noroc?Sau vreun reitual?:DDe asemenea...sunt situatii care va aduc constant ghinion?
DivinE Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nu prea sunt superstitios , dar mereu cand cineva imi zice "bafta la examen" il pic Lui Iahim i se intampla ca atunci cand ii zici "buna pisi" sa-l urmareasca cei 2 negrii de la noi din localitate
galklyfe Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nu cred dar mi se intampla des sa imi taie calea pisici negre :(
Velasquez Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nu sunt superstitios , nu cred in cei 3 pasi dati inapoi ca sa te fereasca de ghinion . :>
C@mPionuL Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nu prea sunt superstitios .. dar nu imi place ca o pisica neagra sa imi taie calea :> :D
Guest cosmark Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 zic ca nu's superstitios dar de fiecare data cand mi-a trecut o pisica neagra prin fata, am avut o zi nasoala
WhiteWolf Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Foarte rar respect superstitiile, doar cand chiar am ceva important in ziua respectiva.
Azra'il Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Sunt foarte superstitios. Calc in toti c*c***i, sa am noroc :)
eleodor Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nu prea sunt superstitios , dar mereu cand cineva imi zice "bafta la examen" il pic Cand ai urmatorul examen :D?Nu te mai lua de Iahim :sef: OT: Nu sunt superstitios,dar faza cu pisica neagra mi s-a intamplat de 2-3 ori.
spriTewus Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Sunt umpic superstitios. In unele cazuri,in cea cu pisica mai putin.Cand am dat tezele acum,am purtat boxerii mei rosii :D. Imi aduc noroc :lol: .
RAPTURE- Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Am asa unele "superstitii" ... acum nu prea-mi vin in minte dar: -nu prea obisnuiesc sa-mi fac planuri de acasa (ma duc acolo, fac, dreg) pt ca am obs. ca mereu se intampla pe dos, prefer reactiile de moment :) -cand sunt intr-o situatie mai tensionata (cateodata poate chir banala) zic un "Doamne ajuta" -nu dau mana cu albitrii cand am meciuri (nui frumos ... dar ... ) -daca nu-mi sta parul valvoi sunt demoralizat (emo style ) cam astea ar fi ... mai scriu eu paci daca imi mai amintesc ceva :)
m4x Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nu cred in asa ceva, deci nu-s superstitios. Multa lume a ramas la aceeasi mentalitate de acu sute de ani, dar daca imi arata cineva concret ca din cauza "unei mate negre" a patit ceva, dar din cauza ei, atunci o sa incep sa cred.Eu sunt Toma Necredinciosul, nu cred pana nu vad.
never Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ^LIAREu sunt cel mai nesimtit si nu cred in chestii deastea, nici chiar daca as vedea...
Guest irecafa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 eu sunt putin superstitios, dar incerc sa nu bag inseama diversele chestii de superstitie
_alexa_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nu prea cred in asa ceva, dar respect unele superstitii din pur amuzament :D exemplu: ies cu piciorul drept din casa cica sa am noroc dar nu are efect; nu calc pe capacele de la canal cica aduc ghinion, ... toate sunt mostenite din copilarie
Ayana Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Eu aveam mai multe superstitii... dar in timp s-au mai dus din ele... una la care tineam era lucky underwear... ii purtam oricand aveam nevoie de putin noroc (examene, etc). Apoi mai aveam bijuterii care consideram ca imi aduc noroc. Inca nu sunt convinsa ca nu e asa la bijuterii prin cristaloterapie (don't ask). Bijuterii norocoase inca mai am, dar la ideea de lenjerie norocoasa am cam renuntat.
Narcisa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 nu prea sunt...dar am unele superstitii cum ar fi : -daca vars sare..in ziua aia se zice ca te certi cu cineva-nu ma intorc din drum :-j hmm..cam astea imi vin acum in minte >_<
Firestarter Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nu am fost niciodata superstitios.. nu cred in chestiile astea.
NoComment Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 superstitios ? nu prea dar, ies cu piciorul drept pe usa ... nu ma intorc pe acelasi drum pe unde am plecat... si cam atat
Guest DirigX Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Sunt umpic superstitios. In unele cazuri,in cea cu pisica mai putin. Cand am dat tezele acum,am purtat boxerii mei rosii :D. Imi aduc noroc :lol: . :blink: ce chestie la fel am facut si io la teze ...si ghici ce? am luat 8 la aman 2 In rest nustiu...depinde,sunt 50% superstitios cred :P