meetique Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Mitica si Ioanna va ureaza Sarbatori Fericite ! :*:*:*:* 18 Quote
DONETSK Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Gandalf si MeeP va ureaza Sarbatori Fericite!! 6 Quote
TheOne Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Va salut si eu cu o poza calda de asta vara ca tot e iarna. Pescaru` din spatele meu era idiot :)) 23 Quote
Zachary Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 @Zachary ala e fake? :)) Eu, ren. TU? Da, îl ştii ? # Treci pe facebook. 1 Quote
wOrSeN Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Sarbatori Fericite tuturor si un an nou cat mai bun si implinit sa aveti. La Multi Ani !!! :drinks: 16 Quote
Murdockk Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 (edited) Edited December 26, 2013 by TheMurdockk 10 Quote
DepSide Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) Florin CiRi - Tricoul Rosu SymBoL- Tricou Mov ( dreapta) DepSide - manancam seminte :)) fLuEnCe- sta cu spatele la camera :( \ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ La scoala __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ Edited December 27, 2013 by DepSide 9 Quote
aDDy Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ________________________________________________________ ________________________________________________________ 7 Quote
AngeL Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Aici iubire. :D Sarbatori Fericite tuturor si un an nou cat mai bun si implinit sa aveti. La Multi Ani !!! :drinks: Frumos renu din spatele tau, nimic de zis. :D :rofl2: 11 Quote
florin Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Va salut si eu cu o poza calda de asta vara ca tot e iarna. Pescaru` din spatele meu era idiot :)) Stim deja ca faci sala mosule :)) ahahahaha Esti putin bolnav cu pozele astea, mai iesi si tu undeva .. Florin CiRi - Tricoul Rosu SymBoL- Tricou Mov ( dreapta) DepSide - manancam seminte :)) fLuEnCe- sta cu spatele la camera :( \ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ La scoala __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ :))) Are ceva timp poza aia. ON: 15 Quote
TheOne Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Nu mai fac sala bre :)))... 8P Sarbatori fericite ! :crazy: 2 Quote
KEViN Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Hala Madrid ! Booo!!Booo!! :wub: [sTANGA] Sarbatori fericite !! :xmastree: :jingles: 13 Quote
Oliver Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) Va salut si eu cu o poza calda de asta vara ca tot e iarna. Pescaru` din spatele meu era idiot :)) Stim deja ca faci sala mosule :)) ahahahaha Esti putin bolnav cu pozele astea, mai iesi si tu undeva .. Florin CiRi - Tricoul Rosu SymBoL- Tricou Mov ( dreapta) DepSide - manancam seminte :)) fLuEnCe- sta cu spatele la camera :( \ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ La scoala __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ :))) Are ceva timp poza aia. ON: In fiecare zi ies magarule. Mi-ar fi rusine... Uite una cu dedicatie de pe WC: Edited December 27, 2013 by AVICII 9 Quote
{Vlad} Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) DPA 5 zile, un an nou cat mai bun! Edited December 28, 2013 by Brook 10 Quote
florin Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Va salut si eu cu o poza calda de asta vara ca tot e iarna. Pescaru` din spatele meu era idiot :)) Stim deja ca faci sala mosule :)) ahahahaha Esti putin bolnav cu pozele astea, mai iesi si tu undeva .. Florin CiRi - Tricoul Rosu SymBoL- Tricou Mov ( dreapta) DepSide - manancam seminte :)) fLuEnCe- sta cu spatele la camera :( \ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ La scoala __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ :))) Are ceva timp poza aia. ON: In fiecare zi ies magarule. Mi-ar fi rusine... Uite una cu dedicatie de pe WC: Prietene, sa duci gunoiul si sa iei paine nu inseamna sa iesi afara, ca drept dovada poza care ai puso mai sus. Oricum daca atat te duce mintea, sincer imi e mila de tine, rezolvati frustrarile in viata reala nu pe un forum. 8 Quote
TheOne Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) cenzurat MAXZIM ! =))))))))))))))))))))))))) ba esti nebun =)))))))))))))))))))) Edited December 28, 2013 by Brook 6 Quote
Berky Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) Cred sau chiar eram mortales (beat) ? Party - Craciun :lips: Edited December 27, 2013 by Berky 17 Quote
Brook Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 @Avicii daca ai chef de cearta, treci pe pm! Valabil si pentru restu' "glumetilor" din zona.On topic toata lumea! 2 Quote
Oliver Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Va salut si eu cu o poza calda de asta vara ca tot e iarna. Pescaru` din spatele meu era idiot :)) Stim deja ca faci sala mosule :)) ahahahaha Esti putin bolnav cu pozele astea, mai iesi si tu undeva .. Florin CiRi - Tricoul Rosu SymBoL- Tricou Mov ( dreapta) DepSide - manancam seminte :)) fLuEnCe- sta cu spatele la camera :( \ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ La scoala __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ :))) Are ceva timp poza aia. ON: In fiecare zi ies magarule. Mi-ar fi rusine... Uite una cu dedicatie de pe WC: Prietene, sa duci gunoiul si sa iei paine nu inseamna sa iesi afara, ca drept dovada poza care ai puso mai sus. Oricum daca atat te duce mintea, sincer imi e mila de tine, rezolvati frustrarile in viata reala nu pe un forum. Pisi, usor ca eu glumeam =)) ce te-a apucat? :)))Domnu oracol, de unde ai dedus tu ca nu ies daca imi pun poze pe forum? As putea sa pun poze de oriunde altundeva doar ca sincer ma plictiseam la ora 9 dimineata acasa si am zis ca de ce sa nu fac niste poze. Nu ca ar trebui sa iti zic sau ceva dar nu e seara in care sa nu ies cu prietena sau/si cu prietenii prin oras. Poza ce am pus-o mai sus era facuta intentionat, la misto :)) @Brook, nu se cearta nimeni, cel putin nu eu :)), nu inca. Vlad ala ce a patit? N-am apucat sa vad ce a scris, iara il mananca frustrarea? OT: 8 Quote