Maluco Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Scb[68] in actiune, se distreaza si el :)) Quote
meetique Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Scb[68] in actiune, se distreaza si el :)) sa moara fetili .... trimiti-me-o prin pm pe aia care am facut-o cu Georgiana bre ... Quote
heineken Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ti-a murit frizeru ? Da,vreo problema ? Probe pentru o mica prezentare de moda. Un lucru mult mai minor de cat ceea ce face Rith. Quote
Maluco Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Scb[68] in actiune, se distreaza si el :)) sa moara fetili .... trimiti-me-o prin pm pe aia care am facut-o cu Georgiana bre ... Stai ca nici macar n-am pus poza cu tine:)) Quote
Turok Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Poze noi pentru PhilL fanu' meu care n-are sobolanu sub nasuc :wub: With my love :wub: With Lloyd With Lloyd and 2 friends Quote
0megga Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Poze noi pentru PhilL fanu' meu care n-are sobolanu sub nasuc :wub: With my love :wub: With Lloyd With Lloyd and 2 friends In prima poza esti cumva la Phanteon? Quote
Turok Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Poze noi pentru PhilL fanu' meu care n-are sobolanu sub nasuc :wub: With my love :wub: With Lloyd With Lloyd and 2 friends In prima poza esti cumva la Phanteon? Player Summer Club in toate pozilii Quote
Phill Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Poze noi pentru PhilL fanu' meu care n-are sobolanu sub nasuc :wub: With my love :wub: With Lloyd With Lloyd and 2 friends Nu stii ce bine ma simt cand imi pui nik-ul in fiecare post de aici: Daca nu continui asa... nu rezolvi nimic :crazy: App. e PhilL ON: Inainte de ora de chimie. Best. 1 Quote
Maluco Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Cu Mitica Mondialul :)) A mai crescut, nu? :)) - Scuzatii fata dar era fascinat de domisoara care a facut poza :)) Quote
Turok Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 # Hopa Juanito :> Cand mai vi in Buc nebuna mica? ## Smokengeles, tot urat ai ramas :-* mai traiesti? :D ### Inca o poza care am uitat-o , tot pentru PhilL ( nu PhilL ) fanu' meu chimist fara sobolan :-* Tot cu Lloyd B-) Quote
0megga Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 # Hopa Juanito :> Cand mai vi in Buc nebuna mica? ## Smokengeles, tot urat ai ramas :-* mai traiesti? :D ### Inca o poza care am uitat-o , tot pentru PhilL ( nu PhilL ) fanu' meu chimist fara sobolan :-* Tot cu Lloyd B-) Atatea dedicati,dedicai si tu o cutie de nesquick si o sticla de lapte :D Quote
Rith Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ti-a murit frizeru ? Da,vreo problema ? Probe pentru o mica prezentare de moda. Un lucru mult mai minor de cat ceea ce face Rith. asta pare a fii o sedinta foto mai mult :D. oricum nice pics. daca vrei ceva frumos..incepe viata pe podium, o sa-ti placa bai ala cu frizeru..fiecare cu stilul lui :D. pun pariu ca tu nu esti chel..deci nu te lua de altii Quote
heineken Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ti-a murit frizeru ? Da,vreo problema ? Probe pentru o mica prezentare de moda. Un lucru mult mai minor de cat ceea ce face Rith. asta pare a fii o sedinta foto mai mult :D. oricum nice pics. daca vrei ceva frumos..incepe viata pe podium, o sa-ti placa bai ala cu frizeru..fiecare cu stilul lui :D. pun pariu ca tu nu esti chel..deci nu te lua de altii Da, a fost o sedinta foto pentru o prezentare de moda. Acolo vreau sa si ajung, multumesc frumos. Imi place foarte mult prima ta poza din postul de pe pagina precedenta. :D Quote
Rith Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ti-a murit frizeru ? Da,vreo problema ? Probe pentru o mica prezentare de moda. Un lucru mult mai minor de cat ceea ce face Rith. asta pare a fii o sedinta foto mai mult :D. oricum nice pics. daca vrei ceva frumos..incepe viata pe podium, o sa-ti placa bai ala cu frizeru..fiecare cu stilul lui :D. pun pariu ca tu nu esti chel..deci nu te lua de altii Da, a fost o sedinta foto pentru o prezentare de moda. Acolo vreau sa si ajung, multumesc frumos. Imi place foarte mult prima ta poza din postul de pe pagina precedenta. :D Foarte tare:P. Succes pe viitor sa te tii de treaba..spor la contracte! Quote
heineken Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Multumesc Rith, la fel iti doresc si tie :) . Quote
0megga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Multumesc Rith, la fel iti doresc si tie :) . Heineken trait-ar familia,ce trebuia sa fac sa ajung si eu model ca tine :)) Quote