meetique Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Salut. Am vazut si eu cum aratati. As vrea si eu sa ma cunoasteti, chiar daca sunt cam mic si urat. Sa nu va speriati! In ultimii 2 ani mi-am petrecut mai mult timpul pe la majorate :P . Am ales si eu o poza mai recenta. Sper ca nu v-am facut o parere asa de rea despre mine. In final: "Asta-s eu!!!" Quote
LapTEEE Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Salut. Am vazut si eu cum aratati. As vrea si eu sa ma cunoasteti, chiar daca sunt cam mic si urat. Sa nu va speriati! In ultimii 2 ani mi-am petrecut mai mult timpul pe la majorate :P . Am ales si eu o poza mai recenta. Sper ca nu v-am facut o parere asa de rea despre mine. In final: "Asta-s eu!!!" greu,greu .. piciule :) frumoase poze...felicitari :P Quote
meetique Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 multumesc mult. cand ma voi uita peste 10 - 20 ani la aceste poze, cu siguranta imi va fi dor de aceste vremuri... Quote
geoth3 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 scaramouche nu conteaza ca esti mai mic la inaltime , din cate vad cred ca arati cel mai bine dintre toti :P da ce pozitie de poza luase baiatu` cel mai inalt de acolo :)) Quote
Billo Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Salut. Am vazut si eu cum aratati. As vrea si eu sa ma cunoasteti, chiar daca sunt cam mic si urat. Sa nu va speriati! In ultimii 2 ani mi-am petrecut mai mult timpul pe la majorate :P . Am ales si eu o poza mai recenta. Sper ca nu v-am facut o parere asa de rea despre mine. In final: "Asta-s eu!!!" La ce majorat ? On: edit" mi sa parut conoscut. Eu nu mai tin minte multe:)) Quote
Impulss Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Inainte de unul dintre cele 3 examene, pe care, se pare, ca l-am luat cu brio. :D Don_Aztec Quote
heineken Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 La ce majorat ? On: edit" mi sa parut conoscut. Eu nu mai tin minte multe:)) Ma.. le foto, le hai fatte in Italia, giusto ? Perché c'e scritto Assistenza & Ricambi nella terza foto e comunque, la prima foto mi ricordo una città,ma non so quale... Ahaha Quote
heineken Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Noaptea la ora 2:30 mergeam pe afara in bicicleta din cauza cutremurelor care au fost in acea zi. Quote
Alexinho. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Buna buna, Vrei o guma? :> Ce ochii frumosi ai Ioana, eu acum observ ;;) [ Te distrug psihologic ruller ] Pe la Buzau !! La un restaurant .. Quote
Angels at mp3 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Buna buna, Vrei o guma? :> Ce ochii frumosi ai Ioana, eu acum observ ;;) [ Te distrug psihologic ruller ] Pe la Buzau !! La un restaurant .. Cand ne intalnim promit sa-ti dau un scaun pliant d-ala, sa nu mai stai pe asfalt si vezi ca a doua poza ai mai pus-o mai demult nebunule. :))) @Mugur: Aia sunt Ray Ban? :D Quote
Mugur95 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Buna buna, Vrei o guma? :> Ce ochii frumosi ai Ioana, eu acum observ ;;) [ Te distrug psihologic ruller ] Pe la Buzau !! La un restaurant .. Cand ne intalnim promit sa-ti dau un scaun pliant d-ala, sa nu mai stai pe asfalt si vezi ca a doua poza ai mai pus-o mai demult nebunule. :))) @Mugur: Aia sunt Ray Ban? :D da:D Quote
Turok Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 After a cake fight Putin ( mai mult ) luati :)) # Care-l stii pe China Men , am auzit ca te cheama Alex si esti coleg cu el :) PM me Quote
heineken Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) Buna buna, Vrei o guma? :> Ce ochii frumosi ai Ioana, eu acum observ ;;) [ Te distrug psihologic ruller ] Pe la Buzau !! La un restaurant .. Cand ne intalnim promit sa-ti dau un scaun pliant d-ala, sa nu mai stai pe asfalt si vezi ca a doua poza ai mai pus-o mai demult nebunule. :))) @Mugur: Aia sunt Ray Ban? :D Imposibil sa fie RayBan, in partea dreapta ar fi trebuit sa fie scris RayBan dar se vede ca e un scris lung, RayBan nu foloseste scris asa lung si in plus + nu se vede sigla in partea dreapta cum ar trebuii sa se vada(ca in poza de mai jos). Exemplu: Edited June 10, 2012 by Sebastian Quote
florin Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Tine-o p-asta ! ^_^ Te-ai angajat la damen ma ? :)) Quote
Gicisan Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 mai dau ?i eu p'aci :) View post on imgur.com Quote
Dragos Voda Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ce fata de dinamovist ai. Stiu. @ Florin: Da, sunt mare smecher ! Quote