MiXtap Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Sa trec si eu pe aici: eu(am incercat sa copiez skinul din joc) aici MiXtap aici eu si MiXtap Completez si eu cu niscai poze de ale mele impreuna cu "Staffu" Alexandriei :)) MiXtap Hitman Agency Special Agent :)) stanga okuris dreapta eu in prim plan CristyTheKnight si in stanga mai in spate eu :) aici mi-am scris numele pe banca :)) am scos tastele de la tastatura(noi suntem in laborator de mate info) si mi-am scris numele =)) aici e de vara trecuta eu cu rolele :> in stanga eu si in dreapta cam morocanos CristyTheKnight iauite ce beau baietii :) poza cand am vrut sa intru in Grove pentru prima data, asta acu ceva timp de la stanga spre dreapta: un coleg,Eu,okuris stanga un coleg, dreapta eu :) astea ultimele is de prin septembrie in clasa a 9 :)) Quote
aNdreiut Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg849/scaled.php?server=849&filename=p1010009oq.jpg&res=medium Quote
Cretu' Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/835/52992130049022002364710.jpg/ 1 Quote
Cretu' Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/716/fotografie0094a.jpg/ Quote
Pityc Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Uitati-l pe Pityc ce pitic e!!!! PS:Imi pare rau Cretule ca nu am venit si eu atunci cu voi cu barcutele... Quote
heineken Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Fuck Yeah ! Ma uitam dupa sora unui prieten ^_^ . Un prieten Quote
Sergiu Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Eu si Miiiiico. :despair: Si din nou eu. ^_^ Quote
SDK Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ok, trec si eu pe aici . Mai mult de atat nu ma pot stramba xD . Quote
Guest Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Revin si eu cu 2 poze de la Vointa Sibiu - FC Vaslui -> sa bagat cap de pluta ala cu steagu' # Am avut interdictie pe stadion la acel meci si inca 3 meciuri In repriza a doua m-am dus langa galerie la Vaslui si strigam "taceti ma","mucles" :-" Dupa am intrat prin Sectorul A 2 m-am dus la "sefu" de galerie si i-am zis baga asta " Ale,ale,aleeeeeee MU** Vasluiuleeeeeee" si am m-au luat iara :D Quote
Alfredo Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Revin si eu cu 2 poze de la Vointa Sibiu - FC Vaslui -> sa bagat cap de pluta ala cu steagu' # Am avut interdictie pe stadion la acel meci si inca 3 meciuri In repriza a doua m-am dus langa galerie la Vaslui si strigam "taceti ma","mucles" :-" Dupa am intrat prin Sectorul A 2 m-am dus la "sefu" de galerie si i-am zis baga asta " Ale,ale,aleeeeeee MU** Vasluiuleeeeeee" si am m-au luat iara :D Wow frate.... ce tare esti !!! bravo. Quote
heineken Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Kiszen, erai la gratar ? Ca te vad asa bine dispus cu berea pe masa ..(Cred si sper ca nu o bei pe stomacul gol) Ahahaha ^_^ Quote
pHanTTasY Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Si niste poze cu mine - la ore Aici cu niste prieteni Facebook http://www.facebook.com/ersrfd Quote
m4x Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Revin si eu cu 2 poze de la Vointa Sibiu - FC Vaslui -> sa bagat cap de pluta ala cu steagu' # Am avut interdictie pe stadion la acel meci si inca 3 meciuri In repriza a doua m-am dus langa galerie la Vaslui si strigam "taceti ma","mucles" :-" Dupa am intrat prin Sectorul A 2 m-am dus la "sefu" de galerie si i-am zis baga asta " Ale,ale,aleeeeeee MU** Vasluiuleeeeeee" si am m-au luat iara :D Da, si marmota facea ceva intre timp :) Nu cred ca ai ajuns tu langa seful galeriei de la Vaslui. Dupa gard, la 10-20 de metri probabil ca da, dar daca ajungeai langa el si-i ziceai asta cred ca nu mai postai asta pe LinkMania. Crede-ma, au batut pana si un vasluian de-al nostru ca purta un fular cu Steaua la meciul de la PN (Vaslui - Lazio) dupa ce l-au rugat sa-l dea jos, asa ca.. mai greu. Respect de la un fan ce-a mai fost pe la meciurile lui FC-Vaslui. Quote
Guest Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Revin si eu cu 2 poze de la Vointa Sibiu - FC Vaslui -> sa bagat cap de pluta ala cu steagu' # Am avut interdictie pe stadion la acel meci si inca 3 meciuri In repriza a doua m-am dus langa galerie la Vaslui si strigam "taceti ma","mucles" :-" Dupa am intrat prin Sectorul A 2 m-am dus la "sefu" de galerie si i-am zis baga asta " Ale,ale,aleeeeeee MU** Vasluiuleeeeeee" si am m-au luat iara :D Da, si marmota facea ceva intre timp :) Nu cred ca ai ajuns tu langa seful galeriei de la Vaslui. Dupa gard, la 10-20 de metri probabil ca da, dar daca ajungeai langa el si-i ziceai asta cred ca nu mai postai asta pe LinkMania. Crede-ma, au batut pana si un vasluian de-al nostru ca purta un fular cu Steaua la meciul de la PN (Vaslui - Lazio) dupa ce l-au rugat sa-l dea jos, asa ca.. mai greu. Respect de la un fan ce-a mai fost pe la meciurile lui FC-Vaslui. Da,dupa gard,am uitat sa spun asta. Quote
Athreyu Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Clar :)))))) si in soapta =)))))) Tu nu erai 'fata' phanttasy care juca pe lands? =)) 15 August 2011 - Bu?teni Quote