Jump to content
hotul

Salut !

Recommended Posts

Posted

Wb .... inarmeaza'te cu cafea tutun si multa tarie .... singurele lucruri care ti'le poti face acuma pe linkmania sunt nervi ....

Have fun ... cu toate ca e greu ...

Posted

Eu te tin minte , ai fost la mine in guild , m-ai suparat odata te-am dat afara :) , in rest ai fost cat de cat ok , putin zurliu dar era ok :))

PS: mutat la comunitate.

Guest n00bletzel
Posted

Vreumurile dedemult sau dus cand stateai linistit pe spot si nu loai d/c, dar ce conteaza haida la joc :beer:

Astai problema cea mai mare a linkului momentan parerea mea.

Ps:xtest te admir pentru curajul tau de a face dreptatea aici.

Posted

doamne ce imi placea uneori sa va enervez

Same here. =)))

btw, imi aduc vag aminte de tine, aveai un mg hotzul si inca un mg hotul, si mergeai cu amandoi pe la tarcuri. Cu mg-ul non rr ziceai, "party?" si cand venea respectivul sa-ti dea, tu ziceai "nu cu asta, cu celalalt" si veneai cu al doilea mg. Oo Cred ca ai fost prima persoana pe care am vazut-o ca putea sa joace pe 2 conturi. Asta pe la sf anului 2005.

Posted

hotul a jucat pe prima baza de date si pe a 2 . fostu GM la hotii .

Parise parca te-ai lasat de mu =)) iar te-ai apucat? :>

Bai ciuhapule, tie ti-a lasat member title-ul. :crybaby:

Guest cerghizanclaudiu
Posted

Salut sunt cu caracterul Claucris si nu ne-am cunoscut mai demult ci de curand am facut un party impreuna, dar esti de gasca si cred ca comunitatea de jucatori Mu are nevoie deoameni ca tine.

Salut

Posted

Da Crs iar m-am apucat, si intentionez sa fac lumea mai cu picioarele pe pamant, ce e pe server e un calvar si ma ambitioneaza chestia asta. Dar Crs sincer sa fiu :| cu ce nume jucai pe ... old?

Guest n00bletzel
Posted

Da Crs iar m-am apucat, si intentionez sa fac lumea mai cu picioarele pe pamant, ce e pe server e un calvar si ma ambitioneaza chestia asta. Dar Crs sincer sa fiu :| cu ce nume jucai pe ... old?

Ca bine zici toti au pretenti ca adminii sa faca anumite lucruri care fara ajutorul nostru ar fi imposibile de realizat(ma refer la playeri care joaca mu).

Guest Gunnar20
Posted

hmm tu esti hotul care a incercat sa imi ia spotul in exile #-o :)) te stiu

Posted

parise , gioga sunt =)))

stai stai stai =))))))00 Gioaga sau Cioaga era un sm...pe 3rd db....tu erai ala? on : Hotule,nu cred ca merita sa te reapuci...eu joc,dar cred ca ma las de sportu asta. Nu mai e ce a fost ;))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...