Jump to content
hotul

Salut !

Recommended Posts

Salut, sunt fostul maniac de MU Online, am deschis acest topic cu riscul de a imi aduce aminte de acele clipe frumoase petrecute alaturi de "voi" ( voi fiind jucatori de pe vremea mea). Chiar cu riscul sa primesc warn, dar sper ca moderatorii sa fie intelegatorii pentru acest topic si sa nu'l i-a drept spam ca chiar nu intentionez sa fac asta.

Am facut acest topic sa stiu daca mai e cineva cunoscut cu care am avut relatii in joc si sa aflu daca merita sa ma apuc din nou de el sau nu.

Va multumesc mult.

Link to comment
Share on other sites

multa lume a mai jucat pe contul meu dupa retragere, care a facut fel si fel de prostioare. Eu am jucat aproape 2 editii iar alti intr-o saptamana mi-au blocat contul. Iar acuma vad fel si fel de hotzi :) pe server :)

Link to comment
Share on other sites

Guest myrelaky

pe al doilea db n-ai avut mai mult de 40 de rr. nu mai este lumea mu pe care o shtii tu...s-au schimbat vremurile.inarmeaza-te cu nervi de otel si o sa faci fatza noii lumi mulinkmania cu succes :bananadance2:

Link to comment
Share on other sites

Conteaza asa de mult numarul de rr-uri? Ok, si eu pot spune ca am depasit mult peste 100 de rr-uri date pe caractere diferite. Cu ce ma incalzeste? :lol:

10% din numarul de rr-uri,le primesti la pensie,drept bani. :) .

Proiectul joci si iesi la pensie,initiat de Rase si dus la finalizare de Vrazvan.

Hotule,ce pot spune nu mai este nimic interesant pe sv,doar goana dupa rr-uri si seturi rare,de aici si procentul mare de folositori de hackuri.

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...