Razvan Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Antenele^^pai.. in primul rand eu la tv ma uit doar pe vh1, antena 1(in principal la divertis mall si animat planet show, prima tv (cronica carcotasilor), discovery si uneori antena2..ei bine.. dintre proTV, proSport, proCineva, Romantica si Antena1,2,3, Euforia aleg antenele, deoarece 1. nu ma uit la sport.. nu ma intereseaza2. daca dau pe antena nu am "onoarea" de a vedea telenovele.. exista euforia special pt asa ceva.. adica telenovelele nu ii strica imaginea postului.. cat despre proTV au un program mult mai general3. daca nu esti prea fericit si vrei sa te distrezi poti da pe antena 2 sa vezi niste stiri^^.. sau sa te uiti la din dragoste.. sau la "test de fidelitate" chiar daca e prost regizat.. cand esti ofticat te inveseleste4. daca vreau sa ma uit la un film nu astept sa il dea pe proCineva.. il caut pe net..5. imi place mult divertis
zetulescu Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pro Tv.......pur si simplu..imi pare mult mai bun...pro cinema ......sa nu uitam de el.. :)
spriTewus Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pro TV ...Antena nu-mi place :D (doar stirile din sport imi plac pe Antena 1 ) :).
D.K. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 antena 2 apartine de antena 1 si 3 ? eo stiam ca nuOT:ProTV
gexy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Voted ProTv ,datorita filmelor &stirile transmise de ei cred eu unul ca sunt mult mai bune, fatza de antena1
Lucian Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 pro tv, imi aduc aminte cu drag de timpul cand ma uitam la vacanta mare. in prezent nu prea ma mai uit la tv, deci nu ma pot pronunta. prefer sa ma uit la un film la pc / ies pe afara decat sa vad balivernele de la tub.
m4x Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 PRO Tv mi s-a parut una dintre cele mai bune posturi de televiziune romanesti, dau si filme bune cateodata...la stiri nu prea ma uit, doar la stirile din sport :D .. in rest sunt mai bine organizati (parerea mea)La Antena 3 ma uit doar la "In gura presei" in rest nu.
Wasssup Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 AnteneleDe ce?1. Antena 1 are Divertis, Animat Planet.2. Antena 3 e un canal de stiri foarte bun si are uneori emisiuni interesante.3. Nu-mi place ProManeleTV si nici la fotbal nu ma uit. (singurul post din MediaPro care imi place este ProCinema)
Bobo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pro TV , sunt fan "Stirile de la ora 5" :)Acum ca Antena1 si RDS&RCS au cumparat drepturile pentru Liga I iar TVR a cumparat UCL-ul se pot schimba multe.
ShadyMonto Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ' date='Apr 2 2008, 13:39' post='2690997']voted : PRO TVlegat de meciuri , PRO TV transmite UCL , parerea mea este mult mai urmati decat Liga 1De PRO TV din cate stiu apartine si PRO Cinema & AcasaProTV a pierdut dreptul de a mai transmite UCL , si se pare ca nu numai asta au pierdut .... s-au mai dus si multe alte vedete si au venit in schimbul lor niste personaje precum Maruta care reusesc cu brio sa realizeze una din cele mai proaste emisiuni LIVE all-time. Filmele de seara sunt aceleasi ca acum 2-3 ani , care si atunci erau aceleasi ca acum 4-5 ani..si tot asa . Stirile sunt hiberbolizate la max , iar aici imi aduc aminte de impuscaturile din Constanta unde au declarat ca unu a fost impuscat de 11 ori si inca mai traieste :lol: (defapt ala a fost lovit doar de 3 ori de gloantze) ... si poate daca as avea mai multa rabdare lista ar putea continua.....Antena1 --- lasa impresia de program invechit , prafuit cu o nevoie disperata de ceva nou.PS: nu am votat , doua programe TV de aceeasi calitate . Nota 5 pe o scara de la 1 la 10.
uTzu Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pro tv ... doar pt stiri si UCL, din 2010 (parca) tvr o sa transmita meciurile UCL ...ceva de genu am auzit si eu ca au castigat drepturile de televizare TVRPro Tv clar
never Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Desi nuprea urmaresc tv-ul ocazional mai dau pe pro tv sau pro cinema (imi cam place Blue Collar TV).
Adi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nici unu nu este gigant. Uitativa la televiziunile din alte tari.Dintre cele 2 votez protv deoarece are seara filme, si nu emisiuni tampite precum 'mircea radu' .