Lancelot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Sunt sigur ca stiti cu totii de rivalitatea eterna dintre cele doua grupuri media..in duelul audientelor PRO TV ul are un mic avantaj...dar acum de ancd Antena 1 a castigat drpeturile sa trnsmita meciurile de fotbal din Liga 1 lucrurile se pot schimba..deci ? ce alegeti?
Fury Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 voted : PRO TVlegat de meciuri , PRO TV transmite UCL , parerea mea este mult mai urmati decat Liga 1De PRO TV din cate stiu apartine si PRO Cinema & Acasa
iNm Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Sa fim seriosi Lance clar ProTv surclaseaza trustul Intact la orice capitol ... incepand de la tehnologie folosita , la personal si pana la audiente care se trag din punctele anterioare. Oricum ProTv imi pare ca au o atitudine mai profesionista si nu sunt atat de subiectivi ca cei de la Antena. Legat de Liga 1 e clar ca mult mai urmarite sunt meciurile din UCL , cel putin eu prefer spectacolul din Champions League decat bascalia si certurile din Liga noastra minunata.p.s vezi ca ProTv face parte din Trustul MediaPro ( mult mai mare decat Intact Media) si contine printre alte posturi ProCinema , ProTv International , Acasa Tv , ProFm , Info Pro , Gandul , ProTv Magazin etc ...
The Wizard Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 antena 1 e televiziune securista. nu exista zi sa nu il atace pe basescu.si mirgea badea il linge pe felix si da in basescu.votat protv.
MiTzA- Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 legat de meciuri , PRO TV transmite UCL , parerea mea este mult mai urmarita decat Liga 1 Asta e clar.Daca iti aduci bine aminte, in trecut si PRO TV transmitea derbiurile din Liga 1 :) Sincer, imi plac mai mult cei de la PROTV.Dau dovada de mai mult profesionalism plus ca in mare parte ei sunt cei ce aduc ceva nou pe piatza.De exemplu, ei au difuzat Vacantza mare, dupa mult timp Antena 1 a ripostat, difuzand Divertis. Alt exemplu ar fi vedetele pe care le aduc de la alte posturi ( vezi Catalin Maruta ), pe cand Antena 1, sta mai prost la capitolul asta.( Lucian Balbuta )
BomB777 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ProTV: UCL, Stiri clare, si multe altele.Antena 1 e singurul care se tine tare din cele 3. celalalte 2 sunt de forma :).
Valek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Antena 3 first. Best news (in comparatie cu celalalte). La ProTv se anunta mai mult omoruri, sinucideri, violuri... tampenii
Zym3r Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ' date='Apr 2 2008, 13:39' post='2690997']voted : PRO TVlegat de meciuri , PRO TV transmite UCL , parerea mea este mult mai urmati decat Liga 1De PRO TV din cate stiu apartine si PRO Cinema & Acasapro tv ... doar pt stiri si UCL, din 2010 (parca) tvr o sa transmita meciurile UCL ...
LeX LuTHoR Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Voted Pro TV pt. filme/seriale, stiri etc ... cu toate ca si pe Antena 1 se dau filme bune ...
Mysterio Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pro Tv a fost dintotdeauna pe primul loc .. si o sa ramana pentru inca o bucata de vremeVoted : Pro Tv
yBFdetroit Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ProTv , chiar si cu filmele lor de pe vremea lu' ceasca ...
DivinE Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ProTV :wub:Ma uit la UCL...stiri sportive si cam atat
Glau Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Antena 1 , datorita emisiunii "In gura presei" :dance:
Smokie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ProTv , chiar si cu filmele lor de pe vremea lu' ceasca ...In ultimul timp au fost filme destul de noi pe ProTv.Voted ProTV
Andrei_MG Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 PRO TVmeciurile din UCL care cred k sunt mult mai urmarite decat cele din liga noastra :) filme mijto stirile prezentate cat de cat bn ( nu e nimeni perfect sa le prezinte fb ) etc..
yo_addi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pro tv pentru ca are emisiuni, filme si programe mult mai frumoase decat antena 1