DemonuL_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 de la un rr in ds1 cand te certai cu ks saw eh alea da momente :) app trimitemi id tau pe pm pe forum ;)
SWAt2000 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Moama da' ce va place sa faceti topicuri aiurea , acum zici ca te lasi....si peste 7 ore il vezi in joc in arena certandu-se cu lumea . mai era si cioby si teposu, cu..."adio linkmania..m-am retras" si deh, dupa 3 zile ghici cine era in joc... :dooh: anyway...bft cu muu' :dontknow:
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Bonito am incercat sa nu jignesc dar tot prost si needucat ramai pentru mine...tu hocus si lucian ala...3 specimene cum rar gasesti pe la noi..aruncati-va in fata trenului sa scapam de voi! :rofl1:
Guest swatALEX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Cristi , tu ce zici sunt chiar asa prost si needucat? )) )
DemonuL_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 bonito dute in vanzari cumparari si lasa scandalul
SWAt2000 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Cristi , tu ce zici sunt chiar asa prost si needucat? )) ) lasa-l bre...iQ-ul lui este totalul reseturilor pe care le are, ce sa-i ceri?
Guest swatALEX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 lasa-l bre...iQ-ul lui este totalul reseturilor pe care le are, ce sa-i ceri? PS :Razvane la tine se referea swat , greu te mai prinzi
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 clar ai vrea tu sa ai IQ'u meu :> ciuda ce esti :) sunteti jenanti
Guest swatALEX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 clar ai vrea tu sa ai IQ'u meu :> ciuda ce esti :) sunteti jenanti PS:Domnul LeStiePeToate am o intrebare ce inseamna IQ ?
Alex86 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 tyrexel sa stii ca imi pare rau pentru tine..ai fost murdar pe link..nu pot dovedi...dar imi pare rau ca s-a ajuns la de astea...tu si alexey...pacat...asa stricati munca altora..apropo ai 18 ani?nu iti dau..nush cum pune vraz tot felu de copii admini...care nici minte sa gandeasca nu au macar.. #-o cRs te salut :right: si de tine am avut impresii naspa...da esti la locul tau :beer:alte aberatii...daca am facut noi ceva "murdar" dovedeste sau cumva doar gura e de tine? nu imi plac astfel de afirmatii venind mai ales din partea unui nimeni ca tine
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 de Coeficientul inteligentei ai auzit?stiu ca nu stiai alexey daca te consideri admin de ce esti si player?eu asta nu prea inteleg... #-o nimeni? whatever..ne vedem noi odata si odata in real imposibil..
SWAt2000 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 PS:Domnul LeStiePeToate am o intrebare ce inseamna IQ ? Inteligentza reala....care se masoara pe o scala de la 1 la 140... (daca ai 140 esti bun, aproape geniu, daca ai 35 sau sub esti considerat retardat :D ) cel putin asa stiu eu, daca stie cineva mai bine, sa ma corecteze :nanana:
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 pardon de la 0.00001 se masoara ca asta e IQ'u tau :) SWAT2000.. nu aveti viata sociala..mai iesiti in lume...of ce sa va fac daca asta e nivelu vostru..low..mi-e mila de voi :rofl1:
Alex86 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 tyrexel a spus doar ca nu te stie si tu repede ai inceput cu acuzatii si insulte....ca doar asta stiisi va mai mirati de ce sunt oamenii rai
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 alex..nu pot acuza momentan..dar stiu anumite chestii pe care nu le pot preciza deoarece pot afecta alte persoane si nu vreau asta..nu incerc sa fiu rau..dar fii corect daca esti admin si lasa'te de jucat..mie nu mi se pare corect..ori admin ori player...nu?
Alex86 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nu esti tu in masura sa decizi asta si nici nu te priveste caracterul meu de xp mai nou dai si comenzi? esti penibil
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 cine vorbea de penibil..fii serios!model de admin ce esti..s-a ajuns rau.. saracu server...pffs
Alex86 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 lasa ca esti tu exemplu de player si o sa ti se simta lipsa...sau nu #-o
SWAt2000 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pardon de la 0.00001 se masoara ca asta e IQ'u tau :) SWAT2000.. nu aveti viata sociala..mai iesiti in lume...of ce sa va fac daca asta e nivelu vostru..low..mi-e mila de voi :rofl1: bai saracule, care n-ai bani sa-ti cumperi un gel calumea si te duci sa te linga vacile in cap, ai vrea tu sa ai macar jumate din iQ-ul meu, eu cand ti-am zis ca ai iQ-ul 20 sau 30 cate rr ai tu..te-am laudat, da' tu daca nu stii sa apreciezi...ca venii vorba de "saloane de hair style" pe cine vrei sa minti tu ma, ca la nici un salon de coafura din romania nu iti face freza aia de lalau