Jump to content
RaZzVAN

[Bye Linkmania]

Recommended Posts

Posted

Am decis sa ma retrag din mai multe cauze...totusi vreau sa va urez la toti multa bafta si spor la joc...Prieteni sau dusmani nu conteaza...GL & HF!Si Respect pentru o parte din stafful linkmania(se stiu ei care) si guilda Fear..o sa imi fie dor de voi!Zbye! :right: :beer: :beer:

Guest swatALEX
Posted

Buna ca am scapat de tine , nu ai ce auta pe link prea noob :|

Guest swatALEX
Posted

bonito eu cred k u trebuia sa faci asta in locu lui si pe langa asta sa`ti dai si foc

Ok . Bine ca mi-ai spus :))=)).

Posted

Bafta raz in RL ,nu are rost sa joci asa mult jocu asta ,destui buti si altii kre nu dau nume strica jocu...

Cu toate k ne`am ciondanit noi la inceput,dupa am vaz ca poti fi si de treaba,poate mai vbim.

Hai xtest dami warn k doar am postat la diverse :beer:

Posted

pax

vorba lu' jobo, ne vedem peste 5 ore...

ps: te lasi si de forum? hai te rog, sa fie treaba treaba, ca pe mu nu ma intereseaza ca nu joc. vorba aia...vaca-i vaca peste tot.

Posted

Luciane pe tine cine te-a bagat in seama?sau iti place sa dau iti bagi nasu in zone fierbinti sa te simti tu bine?hai dute tare si nu ma mai albi...go go go Superman ce esti!

Posted

te-ai simtit? :))

si nu cred ca pot sa te albesc mai pepe...esti asa cum esti si asa vei ramane. cum esti? n-am loc pe forum si casute libere in warn box sa-ti explic. si ti-am mai spus o data, scoate poza cu taica-tu de la av.

ps: te exprimi ca pe coclau.

Guest swatALEX
Posted

N-am auzit niciodata de tine... anyway good luck ! Ai facut o alegere inteleapta :right:

=)) =) =))=))=))

Posted

tyrexel sa stii ca imi pare rau pentru tine..ai fost murdar pe link..nu pot dovedi...dar imi pare rau ca s-a ajuns la de astea...tu si alexey...pacat...asa stricati munca altora..apropo ai 18 ani?nu iti dau..nush cum pune vraz tot felu de copii admini...care nici minte sa gandeasca nu au macar.. #-o cRs te salut :right: si de tine am avut impresii naspa...da esti la locul tau :beer:

Posted

mersi Dem..si pe tine te stiu de mult timp..aveam noi 1-2 rr parca :D nu cred ca ma voi mai apuca in viitorul apropiat...bafta Dem! :beer: :merci:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...