RaZzVAN Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Am decis sa ma retrag din mai multe cauze...totusi vreau sa va urez la toti multa bafta si spor la joc...Prieteni sau dusmani nu conteaza...GL & HF!Si Respect pentru o parte din stafful linkmania(se stiu ei care) si guilda Fear..o sa imi fie dor de voi!Zbye! :right: :beer: :beer:
CelsiusiK Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Cyao Raz ... cu toate k neam ciondanit tot timpul }{
CelsiusiK Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Am am oricum o sa`ti duc doru ;)) mai aveam cu cine sa ma alerg prin arena :X ai grija de tine
Guest swatALEX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Buna ca am scapat de tine , nu ai ce auta pe link prea noob
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 :) be happy! nu mai jignesc pe nimeni..tu continui..gl totusi..
CelsiusiK Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 bonito eu cred k u trebuia sa faci asta in locu lui si pe langa asta sa`ti dai si foc
Guest swatALEX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 bonito eu cred k u trebuia sa faci asta in locu lui si pe langa asta sa`ti dai si foc Ok . Bine ca mi-ai spus .
Esc@pe™ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bafta raz in RL ,nu are rost sa joci asa mult jocu asta ,destui buti si altii kre nu dau nume strica jocu...Cu toate k ne`am ciondanit noi la inceput,dupa am vaz ca poti fi si de treaba,poate mai vbim.Hai xtest dami warn k doar am postat la diverse :beer:
DemonuL_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 bft razvane spr in rl tot nu am apucat sa facem un war :(
Cristian Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pa , ne vedem in 2 saptamani , sau cat o sa stai fara mu :rofl1:
al3xandru Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 zbye o sa ne fie dor de tine .te asteptam sa te intorci :D Hocus marsi si aruncate de la balcon
Lucian Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 paxvorba lu' jobo, ne vedem peste 5 ore...ps: te lasi si de forum? hai te rog, sa fie treaba treaba, ca pe mu nu ma intereseaza ca nu joc. vorba aia...vaca-i vaca peste tot.
TyreXel Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 N-am auzit niciodata de tine... anyway good luck ! Ai facut o alegere inteleapta :right:
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Luciane pe tine cine te-a bagat in seama?sau iti place sa dau iti bagi nasu in zone fierbinti sa te simti tu bine?hai dute tare si nu ma mai albi...go go go Superman ce esti!
Lucian Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 te-ai simtit? si nu cred ca pot sa te albesc mai pepe...esti asa cum esti si asa vei ramane. cum esti? n-am loc pe forum si casute libere in warn box sa-ti explic. si ti-am mai spus o data, scoate poza cu taica-tu de la av. ps: te exprimi ca pe coclau.
FujiPa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pa pa ;) de vreo 2 luni n-am mai intrat in orice mu..sa fie record? :>
Guest swatALEX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 N-am auzit niciodata de tine... anyway good luck ! Ai facut o alegere inteleapta :right: =)
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 tyrexel sa stii ca imi pare rau pentru tine..ai fost murdar pe link..nu pot dovedi...dar imi pare rau ca s-a ajuns la de astea...tu si alexey...pacat...asa stricati munca altora..apropo ai 18 ani?nu iti dau..nush cum pune vraz tot felu de copii admini...care nici minte sa gandeasca nu au macar.. #-o cRs te salut :right: si de tine am avut impresii naspa...da esti la locul tau :beer:
DemonuL_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 cand te decizi sa te reapuci sami dai pm in joc doar cine o sa te creasca ^_^ :P
RaZzVAN Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 mersi Dem..si pe tine te stiu de mult timp..aveam noi 1-2 rr parca :D nu cred ca ma voi mai apuca in viitorul apropiat...bafta Dem! :beer: