Jump to content
The Wizard

Google Earth

Recommended Posts

Posted

WTF , OZN ? :o ... intr-o padure pe un camp.. oo da :/

e si aia cu racheta , si aia cu avionul in parcare si multe altele :blink:

+sound se imbina perfect cu ce am vazut :D

Eu ma mai uit pe GE , cand ma plictisesc ... cel mai interesant software de pana acma.

Posted

wow super interesante! Multe imagini m-au surprins puternic.....acele forme in relief :fete , extraterestri , forme geometrice... si mai ales avionul ala in parcare langa o masina :))

Posted

Interesant ... oare sa fie adevarate ? hard 2 belive mai ales cea cu OZN'ul, racheta si avionul din parcare ...

acuma sunt in google earth , BELIVE IT OR NOT , ozn din clip se afla intr-un sat din Romania

Posted

Coincidente ...cateva stiam, dar avionul si vaporul :blink: ...btw nu cred ca era un ozn, era altceva care semana de sus cu un ozn .. error sau alte probleme cu imaginile pt restul

Posted

maaa , imposibil asa ceva :mellow: ... cu ozn , se vede clar ca are forma de ozn ... asta daca nu e o fantana , tipic traditionalista

Stii tu ce forma au OZN'urile? doar banuiesti imaginile sunt trucate si unele sunt pe bune avionul in parcare si-a luat Gigi in avion si il tine in parcare e bine? si treaba cu ozn....nu e 100% ozn e orice altceva

bafta :angry1:

Posted

lol.. haideti mai.. opriti-va la o imagine si introduceti coordonatele alea in google earth sa vedeti ca nu apar imaginile alea =))

mie mi-au aparut toate

nu cred ca sunt trucaje , lumea e destul de mare ca sa vezi asemenea ciudatenii

si aia cu Oprah e real ;)

Posted

legacy esti Messiah (adica lolica the crazy dude)? daca da sunt SilenRazvan

nu stiu cum dar eu am incercat 2 si nu imi apar..

asa si ? :-?? ,

eu spun ca le-am vazut pe toate pe GE , aseara... . Probabil tu nu stii sa cauti sau nu ai update la GE .

Posted

si aia cu Oprah e real ;)

nici nu contest asta, am zis doar ca e funny, m-a bufnit rasul cand am vazut. a fost ceva gen: ozn, ozn, avion, semn extraterestru, oprah, ozn, ozn... :rofl1:

Posted

Interesant ... oare sa fie adevarate ? hard 2 belive mai ales cea cu OZN'ul, racheta si avionul din parcare ...

aia cu avionul din parcare e sigur adevarata ca au gasit locul dupa ce au vazut pe google earth si au dat si la tv.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...