buRsu Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 la revedere....nu ne-am inteles noi cine stie ce..dar nici eu nu ti`am acordat timp sa te cunosc...asta e...bye bye again :)
capcaunu Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pleci de la ''greu'' la mai greu...RL ai zice:PBafta multa!capca here! :beer:
DAARKISS Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ' date='Mar 10 2008, 23:56' post='2636262']Cum se ajunge nush insa acesta este un moment greu ...mi'a facut placere sa joc alaturi de voi sa va cunosc din ce in ce mai bine ... sa aflu pe aceasta bucata de pamant numita Roamania mai exista si oameni de nota 100 ... si chiar am reusit sa ma intalnesc cu unii dintre voi ... Dupa cum ziceam ... va salut cu respect ... si sa aveti parte de zile cat se poate de minunate si sa ajungeti acolo unde va doriti ... Bye Bye ppl teposu has left the buildingVoi mai intra din cand in cand sa imi salut prietenii .. asa ceva nu se uita ... :beer:Mda.. si u t lasi #-o GL in RL .bro and bye`bye :bye:
iLoveCalifornia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ' date='Mar 10 2008, 23:56' post='2636262']Cum se ajunge nush insa acesta este un moment greu ...mi'a facut placere sa joc alaturi de voi sa va cunosc din ce in ce mai bine ... sa aflu pe aceasta bucata de pamant numita Roamania mai exista si oameni de nota 100 ... si chiar am reusit sa ma intalnesc cu unii dintre voi ... Dupa cum ziceam ... va salut cu respect ... si sa aveti parte de zile cat se poate de minunate si sa ajungeti acolo unde va doriti ... Bye Bye ppl teposu has left the building Voi mai intra din cand in cand sa imi salut prietenii .. asa ceva nu se uita ... :beer: si tu :( pacat Linkmania pierde un player bun ...... pacat ( btw ce nume aveai in game pe second db
Cioby Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 tep mi-a parut bine k am jucat alaturi de tine aprox 2 ani.Multa bafta in ceea ce iti doreshti sa realizezi in viata!Noroc!
spauny Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 bft in RL..in legatura cu jocu cat am fost amici ai fost de treaba.. porma :(.. da asta nu mai conteaza.BFT inca odata in rl
[teposu] Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 si tu :( pacat Linkmania pierde un player bun ...... pacat ( btw ce nume aveai in game pe second db teposu_MG_ /teposu_BK_ /teposu_SM_ /teposu_SM_ pe toate db tep mi-a parut bine k am jucat alaturi de tine aprox 2 ani.Multa bafta in ceea ce iti doreshti sa realizezi in viata!Noroc! ms cyobyx :P same si tie :P bft in RL..in legatura cu jocu cat am fost amici ai fost de treaba.. porma .. da asta nu mai conteaza. BFT inca odata in rl ce a fost a fost ... Mda.. si u t lasi GL in RL .bro and bye`bye ete si eu .. de pe la piatza da .. asta e o sa mai intru din cand in cand .. sa saltu tovarasi :P
sNooZe Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Seeerbus draga...esti baiat de baiat..pacat ca te lasi...asta e..pana la urma..toti se duc asa...asta este...ceao..si mult noroc in real life bro :bye2:
alex_01 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 bye tzep..un baiat super de treaba..pacat ca te lasi...mai vb pe mess bft in rl :)