Jump to content
Lancelot

Eminescu

Recommended Posts

Posted

M`am mai certat eu cu andypopa (cu ocazia topicului presimt c`o sa revina cu un post =)) ) pe tema EMINESCU !

Eminescu ? Hmm .. let me think about it.Un analfabet care habar n`avea sa scrie corect gramatical, imbarliga cuvintele oricum numa ca sa ii iasa rimele, un obsedat sexual, sarantoc, care n`o avut bani sa`si cumpere un prezervativ ca sa nu moara de sifilis (cine stie cate boli cu transmitere sexuala o fi avut inainte =)) ).

S`o fi gasit unu mai bazat sa zica despre el : DA DOMNULE, E GENIU ! Nimeni n`o avut tupeu sa`l contrazica, si de`a lungu timpului o ajuns eroul nostru no1, el si ceausescu (daca intrebi un strain de Romania asta o sa iti zica : ohh yesss, 1989, ceausescu) =)) .

Creka v`ati dat seama de parerea mea despre el ! :>

:crazy:

UN GENIU ... fiecare om cu slabiciunile lui , nu ai de ce sa vb asa despre el...

Guest The necromancer
Posted

cred ca a fost cel mai mare scriitor roman

Posted

asta nu e valabil doar in cazul literaturii romane, peste tot suntem la fundul clasamentelor, ce sa-i faci ...

In 2007, Romania a fost al doilea producator de nave (in ttd) din Europa. Si nu numai. Numai ca lucrurile astea nu se mediatizeaza, pentru ca, evident, nu intereseaza mai pe nimeni. Mai ales publicul tinta al "advertisingului", "generatia pro", care nu stie decat "asta e Romania", numai aici se poate intampla", etc. Asa ca eleva "violata" de buna voie de profesorul de filosofie are prioritate.

@ Eminescu + Creanga.. ce va zice asta?

Mie trio-ul redactional de la "Timpul", Eminescu+Caragiale+Slavici mi se pare punctul maxim pe care l-a atins literatura romana vreodata.

De altfel, Eminescu a scris proza poate la fel de buna ca si poezia.

Posted

In 2007, Romania a fost al doilea producator de nave (in ttd) din Europa. Si nu numai. Numai ca lucrurile astea nu se mediatizeaza, pentru ca, evident, nu intereseaza mai pe nimeni. Mai ales publicul tinta al "advertisingului", "generatia pro", care nu stie decat "asta e Romania", numai aici se poate intampla", etc. Asa ca eleva "violata" de buna voie de profesorul de filosofie are prioritate.

Da, ai dreptate, Romania are realizari in multe domenii, dar acele realizari nu vor fii sustinute niciodata cum trebuie, pentru ca nu exista interes. Cel mai bun exemplu este "Cei mai mari romani" unde in top au fost votate

"personalitati" cum ar fii Gigi Becali, Adrian Copilul Minune si altele. Valori avem, dar nu ne pasa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...