mircea_dbv Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 La Multi Ani si prin aceasta ocazie doresc sa-i multumesc fetei mele , Thora. Sper ca stie cat de mult o iubesc si imi cer scuze de cate ori o supar. :) nice rudy nice:P la multi ani fetelor! ps:spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm
thora Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 La Multi Ani si prin aceasta ocazie doresc sa-i multumesc fetei mele , Thora. Sper ca stie cat de mult o iubesc si imi cer scuze de cate ori o supar. Ce romantic :wub: toate trec daca iubire este mersi mult pentru urare grasu Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos! Uite ca mai sunt si barbati care stiu sa impleteasca cateva cuvinte pentru a iesi ceva romantic Multumesc pentru urari ( mai ales cele simple=spam de LMA ) , faceti femeile din jurul vostru fericite, oferiti-le o floare, o cina romantica, un cuvant, o privire, o atingere orice pentru a le face sa simta ca sunt in primul rand FEMEI si apoi mame, sotii, prietene, surori, amice, etc.
Redemption Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!