Lancelot Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asteptand inca o urgie de zi plina de inimioare la orizont ma gandesc..asa cu sufletul meu de poet sensibil..de ce romanii copiaza toate porcariile din afara? De ce in loc sa sarbatorim o zi traditionala romaneasca se creeaza isterii in masa cu una din sarbatorile low iq ale americanilor? E frumos sa iti exprimi dragostea dar oare e nevoie sa ne invete americanii in ce zi sa facem asta? Numai cand ma gandesc ca va ploua cu roz si inimioare imi vine sa ma inrolez in AL Quaeda
BlackDevil Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 nici una nici alta :Pdesi mai degraba as spune happy valentine's decat dragobete ...Oricum nu tin neaparat sarbatorirea zilei, doar daca e scuza pentru alte lucruri :>
musthyzz Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 nici ... nicinu am nevoie de zile speciale pentru a spune cuiva cat de "speciala" e ok ?overrated!! F**K YOU VALINTINE & F**K YOU DRAGOBETE !
ShadyMonto Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Valentine's Day a devenit un fenomen prea comercial , pare chiar inventat de detinatorii de lanturi de hipermarket'uri. Pun pariu ca daca Dragobetele ar fi mai mediatizata un pic mai mult ar iesi ceva foarte frumos , avand in vedere obiceiurile bogate de la romani. :kiss:LE:F**K YOU VALINTINE & F**K YOU DRAGOBETE ! :blink: Este vorba pur si simplu de o zi intr-un an in care toate cuplurile isi sarbatoresc iubirea....este (teoretic) ziua lor :rolleyes: . La fel cum este si ziua oceanelor , mamicilor , mersului pe jos , gunoaielor , etc...Btw daca incerci sa impresionezi pe cineva , mult noroc :beer: (o sa ai nevoie).
RAPTURE- Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Inteleg ca 14 feb. este considerata ziua intragostitilor, dar eu cred ca este considerata ziua cadourilor. De 2 zile incoa, aud in stanga si in dreapa : "ce ai cumparat/ce cadou ii vei face ..." mai ales in randul adolescentilor. Sunt impotriva acestor "sarbatori importate" de kko! :P > genereaza prea mult tamtam; e o chestie de fite !
4 Real Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Nici SV, nici Dragobetele... chiar e nevoie de o zi speciala pentru a-i arata prietenului/prietenei (iubitului/iubitei) ca tii la el/ea?Totusi, daca trebuie sa aleg, prefer Dragobetele... macar nu e o porcarie de import.
Azra'il Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cat "iubesc" sarbatorile astea la care trebuie sa dai $$$ pe cadouri... le ador :XNumai cand ma gandesc ca va ploua cu roz si inimioare imi vine sa ma inrolez in AL QuaedaYep, me too.PS: Nu imi place nici una, sunt ca tusea si junghiul :dooh:
iNm Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Intr-o relatie bazata pe dragoste iti exprimi acesti sentiment zilnic , deci nu cred ca avem nevoie de o zi speciala pt asta, asadar ma declar impotriva ambelor "sarbatori". p.s cei deranjati de banii dati pe cadouri , acum e momentul sa va despartiti
Mysterio Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 nici ... nicinu am nevoie de zile speciale pentru a spune cuiva cat de "speciala" e ok ?overrated!! F**K YOU VALINTINE & F**K YOU DRAGOBETE !mi`ai furat raspunsul :P ..
Diabolik_01 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 E cam prostie asta cu Sf. ValentinCum zicea si money nu iti trebuie o zi anume sa i arati persoanei dragi cat de mult ti la ea.
..:: TOBLE ::.. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nici SV, nici Dragobetele... chiar e nevoie de o zi speciala pentru a-i arata prietenului/prietenei (iubitului/iubitei) ca tii la el/ea?Totusi, daca trebuie sa aleg, prefer Dragobetele... macar nu e o porcarie de import.atunci sa vdm...-pt c ne trebuie o zi speciala sa mancam miel sau alta pt porc...putem sa mancam tot anul!-ce ne trebuie noua d 1 decembrie fasole si carnati cand, la fel... putem sa mancam tot anul.-martzishor? ce mama naibii, atza rosie si alba gasim cat cuprinde...-8 martie? si ma grav! hai mah... femei in fiekre zi p strada, lu' mama ii zic la multi ani knd o sa fie ziua ei...nu in martie..k poate nu e nascuta in martie... eu n-am nici o treaba cu nenea vali asta de il sarbatoresc oamenii peste ocean, dar o zi dedicata iubirii nu mi se pare o idee asa rea,knd despre acest sentiment au scris "niste oameni" mai frumos dekt am putea noi vreodata spune sau gandi. sa fie totusi romaneasca!
gexy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Desi nu o prea scot in oras...stie ca tin la ea,desigur 1 noapte in oras la un restaurant ii ajunge si dupa la disco :> in Yellow. Cat despre Sf. Valentin nu mi se pare o idee rea,numai ca necesita mai multi bani ca de obicei aceea zi #-o Cat despre Dragobete .....nu prea suna asa bine acest nume
ShadyMonto Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 atunci sa vdm... -pt c ne trebuie o zi speciala sa mancam miel sau alta pt porc...putem sa mancam tot anul! -ce ne trebuie noua d 1 decembrie fasole si carnati cand, la fel... putem sa mancam tot anul. -martzishor? ce mama naibii, atza rosie si alba gasim cat cuprinde... -8 martie? si ma grav! hai mah... femei in fiekre zi p strada, lu' mama ii zic la multi ani knd o sa fie ziua ei...nu in martie..k poate nu e nascuta in martie... eu n-am nici o treaba cu nenea vali asta de il sarbatoresc oamenii peste ocean, dar o zi dedicata iubirii nu mi se pare o idee asa rea,knd despre acest sentiment au scris "niste oameni" mai frumos dekt am putea noi vreodata spune sau gandi. sa fie totusi romaneasca! In sfarsit cineva care imi impartaseste opinia :D Cat despre Dragobete .....nu prea suna asa bine acest nume E mult mai original , e traditional , e bun!
Zym3r Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 eu unul nu am nevoie de niciuna din ele, exista alte mii de metode prin care sa iti arati sentimentele fata de cineva.
iLoveCalifornia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Amandoua sunt misiunile lui Cupidon :) Oricum ca 'rating' Valentine's Day castiga teren , e oarecum mai trendy :)
_alexa_ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 atunci sa vdm... -pt c ne trebuie o zi speciala sa mancam miel sau alta pt porc...putem sa mancam tot anul! -ce ne trebuie noua d 1 decembrie fasole si carnati cand, la fel... putem sa mancam tot anul. -martzishor? ce mama naibii, atza rosie si alba gasim cat cuprinde... -8 martie? si ma grav! hai mah... femei in fiekre zi p strada, lu' mama ii zic la multi ani knd o sa fie ziua ei...nu in martie..k poate nu e nascuta in martie... TRUE!!! romaneasca neromaneasca, mi se pare normal sa cauti orice motiv si orice "sarbatoare" sa faci cadouri persoanei iubite (nu-mi spuneti ca in fiecare zi cumparati iubitelor o floare!) sarbatorim alte sarbatori romanesti extrem de brutal (taiat miei, injunghiat porci etc.) asta cel putin nu implica killing p.s. sfat: daca va ganditi la o felicitare online, evidati sa le trimiteti dp site-uri de profil... e cam aiurea sa primesti o felicitare dl iubit/iubita pe mail si sa trebuiasca sa apesi nush cate linkuri pana o vezi
4 Real Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 TRUE!!!romaneasca neromaneasca, mi se pare normal sa cauti orice motiv si orice "sarbatoare" sa faci cadouri persoanei iubite (nu-mi spuneti ca in fiecare zi cumparati iubitelor o floare!)Deci, pana la urma, cadourile fac "sarbatoarea". De parca ar fi greu sa-i cumperi prietenei o floare cand ai tu chef si-ti dai seama ca te simti bine cu ea.
_alexa_ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Deci, pana la urma, cadourile fac "sarbatoarea". De parca ar fi greu sa-i cumperi prietenei o floare cand ai tu chef si-ti dai seama ca te simti bine cu ea. dap dar cel putin de sf valentin nu te banuie ca ai facut ceva rau si d-aia ii iei o floare
4 Real Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 De parca banuielile ei ar conta prea mult...
Ayana Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Eu admir orice eveniment care sarbatoreste iubirea. Imi place sa mi se aminteasca faptul ca exista dragoste pe pamant. Provenienta e oare asa importanta? Important e efectul: oamenii isi arata ca se iubesc. Azi e o zi frumoasa si nu stiu de ce respingeti tot ce nu e "Made in Romania".
Scream Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 super tare altzi bani alta distractie eu unu am incercat pe cat posibil sa evit ziua asta dar se pare k anu asta nu am cum pacat
musthyzz Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cum zicea un coleg : am intrat in triunghiul bermudelor 14 / 1 / 8
Thade Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nu ma inteerseaza nici unul dintre, dar dragobete are un nume d-ala de la tara, asta e clar
Bobo Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 S.F. cred ca e mai popular decat dragobetele , nu stiu , dragobetele e pentru cei de varsta a 3-a :)