Jump to content
TyreXel

Situatii penibile

Recommended Posts

Posted

1 - Tin minte ca am facut Wizz pe Strengt si dadeam cu stafu in dungeon

2 - vine LORDU la mine daca nu ma insel si ma intreaba ... nu vrei Evil Spirits la care eu ... il intreb ce e ... imi raspunde ca sunt niste spirite care zboara ... la care eu ... pai ce sa fac mai omule cu el nu vezi ca eu am fulgere sa trag in ei (lightning) evil spirits nu ma ajuta mersi.

Guest Canabis_DL
Posted

imi amintesc k pe db 97d la inceput cand ma invatam sa joc mu mia cazut prin losttower7 spear lvl eu nestiind ce e i-am artat la unu si face hai cati dau pe el un set legendary eu bucuros bn hai gata si dupa cateva luni dupa ce m-am invatat si am auzit cei speru pe sv m-am dat cu puni in cap :))=)):)))

Posted

cea mai penibila situatie a fost in WOW , cand mi-am facut mage (asta fiind prin 2005) si jucam pe czone , am facut level 15 omorand doar cu stafful...imaginati-va cat timp mi-a luat pe un server blitzzlike sa faci lvl 15 omorand doar cu staffu cu magu...si fara sa faci questuri..:))

On topic: o situatie penibila a fost cand am jucat pentru prima oara mu pe interkasa si culegeam tot de pe jos , mergeam la magazin si vindeam pentru zen :)

Posted

cea mai penibila sitatie cand ma chinuiam eu prin davia pe MuTeen de mult... dupa ce facusem vre`o level 80 prin lorencia munca tata ... si ajung eu in davias la castel mor pe acolo ma duc in oras si ajung la celalat si raman eu as auimti mama aici se intoarce castelu :cool2:

Sau cand ii intrebam pe aia ce quest trebie sa trec si eu sa am parul rosu

:violent:

Pe linkmania singur faza penibila e aceea ca m`a mintzi unu ca e admin si mi`a cerut parola si m`a golit ala de tot ce aveam :comp1: :crybaby: si aflasem si eu ce erau alea rare .... si aveam cateva bine ca nici nu stiam eu ca exista si forum ca sa postez

Posted

Cafeniul in momentele lui "grandioase" :readthis:

Nu aflasem inca de rare, si aveam ceva dsr+dd (tin minte), ii dau trade unei elfe, i le arat, toate bune si frumoase, si imi face o oferta in iteme. Eu incepator cum eram i-am spus ca vreau jvl, si i-am zis sa imi dea 5 jvl (itemul era pe putin 30-40), in secunda aia a dat cancel la trade si tot tipa la mine " UUUUAAA DUPARR-ULE, FACI SERVERU ASTA DE ...", va dati seama ca eu nu stiam ce inseamna dupar. Bun, incerc sa scap de elfa, pana la urma am dat move ca nu reuseam. Cand sa ies din atlans un sm maricel (din guild cu elfa, eu nu stiam ce e ala guild, dar am aflat mai incolo) incepe si el " DUPPARULE PLEACA", " GO AWAY" etc. am stat si m-am gandit ce au astia cu mine si credeam ca vor sa plec de langa ei, eu mergeam, dar sm-ul se tinea dupa mine, deja numai stiam ce sa fac. M-am tot gandit, daca dau move iarasi o sa se ia altul de mine (crezand ca scrie ceva la "statusul" meu ca sunt "DUPPAR" dala). Pana cand i-am spus sm-ului ca sunt incepator, si l-am intrebat ce e ala duppar etc. A inceput sa rada, a chemat si elfa (am facut trade-ul pe iteme in final), si mi-au explicat jocul asta .

Alta faza, a fost cand mi-am facut un dk, si am pus 220 energie ca sa dau cu "spirite", ca vedeam ca toti au si eu nu . Va dati seama ca dupa ce am facut 220 energie (lvl circa 100 si putin, ca nu am pus numai energie) am ramas cu un gust amar :oups: (pe dex)

Cand ma invatat cineva sa folosesc mu-piex "ca sa cresc repede pe serverele low rate" (nu pot sa inteleg de ce nu aveam rabdare atuncea, probabil varsta, probabil dezobisnuinta de a sta ceva timp pe pc, chiar nu imi explic), toate bune si frumoase fac lvl la greu cu el, si ma trezesc dintr-o data cu acc blocat. Cred ca adminul de pe acel server inca ma uraste cu ce spam i-am facut pe forum ca mi-a dat acc blocat :sef: . El imi explica era ilegal ceea ce am facut eu, eu ii explicam ca de ce e ilegal sa nu ne mai chinuim, va dati seama ca am fost luat pe sus de toata comunitate ( sa va spun si numele la server? :unsure: mai bine lasa ca poate ma recunoaste cineva :whistle:, chiar daca au trecut ani de atuncea :nanana: ).

Cand am pus sa imi fac primul lucru la masina (un dinorand), am pus cai + chos, si a picat. Am crezut ca "papitoiul" ala mi-a furat cai, si trebuia sa fac ceva sa mi-i dea inapoi, va dati seama ca incercam sa discut cu el pe engleza.

Si acum o faza mai putin penibila. Pe linkmania, eu stiam ca daca itemul are lk iese 100 % la masina in noria la +11. Am bagat tot setul intr-o noapte, si mi-a iesit ( nici nu ma asteptam sa imi pice). Jucam cu un amic, si il arat, acesta stia mu, si mi-a spus sa numai bag ca este posibil sa pice, eu am crezut ca face asta din invidie). A 2a zi ma prezint cu "cele mai bune iteme ale mele" (nu era nimic lk+ref/dsr/dd), si incep sa le bag, ei bine din 5 iteme doar 2 mi-au iesit pana la +10. Daca nu am ascultat...

Intamplari de cand am fost n00b ar mai fi si nu imi este rusine, ca toti trecem prin asta mai mult sau mai putin poate o sa va mai spun in viitor.

Posted

Da...cea mai penibila faza a fost cand am ajuns prin lt4-5 sau 6 unde sunt mobii aia albastrii de trag cu fulgere...eram cu un prieten atunci si strigam aman2 no ks la ei :)))si mai tare a fost faza cand am facut printuri cu ks ,muream si apoi ne intorceam (ca ne dadea in oras) si il intrebam dc ne omoara ca nu e frumos ce face, chesti din astea...:))))si acum rad cand imi aduc aminte

sau

asta a fost pe la inceput

ne gandeam noi cum se fac aripile de bk si sm si am ajuns la concluzia atunci la vremea aia:)) ca aripile de sm se fac din guardian angel si cele de bk se fac din satan

auzi din satan:)))) dupa 10 min ne vedeai la goblin in noria cu 10 satani si 10 guardian sa ne facem si noi aripi :)) =))

Posted

cea mai penibila faza hmm pai cand am inceput prima oara sa joc mu cu un amic :) eu fusesem putin plecat si intre timp alt amic ia explicat lu asta unde sa bage stats (era dw) si vin inapoi si il intreb " na eu unde bag punctele? " la care amicu zice : "energy " asta cred ca fusese pe mu dex :P si pana pe la lvl 150 - 200 eu bagase numai energy :> tin sa precizez ca eram dark knight

Posted

Pe vremea cand era Psycho GM si juca si Dricu ... m-am intalnit cu ei intr-o seara .. vorbeam despre mu si mi-au zis ca adminu cand da cu inferno se vede in tot jocul , eu ii credeam :D

Posted

Vechea poveste SM pe str #-o ,si ce'a mai penibila abia aparuse DL'u si eu bucuros sa'l incer jucam pe un svr tin minte xp 50x aveam vreo 8-10rr'uri si ma fucusem phono si nu stiam cum sa scap si am dat sw delet charachter si 1111111111 ce nub eram :> sa dus 1luna din viata mea si totu' sa spulberat din cauza unu'i phono

Posted

ne gandeam noi cum se fac aripile de bk si sm si am ajuns la concluzia atunci la vremea aia:)) ca aripile de sm se fac din guardian angel si cele de bk se fac din satan

auzi din satan:)))) dupa 10 min ne vedeai la goblin in noria cu 10 satani si 10 guardian sa ne facem si noi aripi :)) =))

asa credeam si eu cand m-am apucat de mu =))

Posted

Prin 2005-2006 cand m'am apucat de linkmania ( nu aveam cont pe forum, nu stiam ce e ala ^^ ) mi'am facut dw. Nu aveam net acasa, jucam la o sala cu mai multi prieteni . Tin minte ca la lvl 100 + stateam la scheleti si ceream party =)) `.

@ ceea mai penala faza a fost cand i'am zis lu' unu : bai, da caracterul asta, nu ii este greu sa invete atatea carti ( vrajile de dw) si sa le tina minte ? =)))

Posted

cand am inceput sa joc jucam de la sala cu speedy86 aman2 nabi :)

si de cate ori scria blood castle closed 5 min etc.. fugeam in oras , crezand ca se inchid portile la oras

- am stat in lore pana la lvl 160 aman2 iar el a descoperit devias si ma anunta

waaa am gasit un oras de cu zapada pe urma 2 ore am stat sa caut intrarea :))

-sm pe strength :-" numai ca eu tineam sabie si scut

-credeam ca goldenii aia mici sunt invincibili si fugeam de ei mancand pamantul cand ii vedeam ...

abea la lvl 170 180 am aflat de move si tot atunci am aflat ca mai exista un oras

noria :)) ( scriam orasele pe foaie sa nu le uitam :)) )

iar pe db2 a fost o faza placuta cand m-au intrebat niste pitici cum dau si ei rr

si noi le-am spus ca in icarus apare un monstru odata pe ora si cand il omori iti da rr

dupa 2 3 ore ne dau piticii pm ( dar nu mai apare ca stam de 2 ore aici) am ras toata ziua cu el

am aflat ca exista forum la 3 ani de cand jucam mu :)) cand a fost postat speedy si a luat suspend :))

si cel mai frumos a fost cand aveam lvl 250 260 aveam ceva jwl adunate invatasem ca exe sunt mai bune si am cumparat iteme unicorn sa pun pe sm ca imi placea mie cum arata setul :) mai pe urma sa vad ca nu sunt bune ptr mine :))

Posted

poii aveam dw pe 97d si eram mik aveam lvl 50 si ceva si ma intrebau prieteni pe mess cmf c jok online te mai joki yo le spuneam mu online la care face unu cate rr-uri ai la care ma gandesc yo hmm dau 5-6 in seara asta hai papa ca ma apuk de rr am intrat in jok si am dat rr la pc tin minte ca am faqut asta de vreo 10 ori pana mi-o explikat cnv;))

Posted

cand mam apucat eu de mu pe a 2-a data de baze aveam un bk de 260-270 si guild si eram prieten cu Sima_DW si mi-a zis vino icarus la party la 55 cu 29 si ii zik ba nare cum aici e perete nu am cum sa vin :)) =))

Posted

cand mam apucat de mu pe prima data de baze jucam cu un prieten de la o sala de net si ii zic hai ma ca vreau si eu sa joc imi face ala cont intru pe mu ma da lorencia imi explica el unde sa ma duc si ce sa omor sa fac lvl, mam dus la spideri in lorencia si am omorat un spider si din el a venit xp-u in spre mine si am fugit crezand ca e fantoma lui si ca vrea sa ma omoare :))

Posted

cand m-am apucat nu stiam sa scot sunetele/muzica si ma fascinau . m-am plimbat o seara intreaga prin lorencia si credeam ca nu mai ajung inapoi in oras , atunci mi-am dat seama ca ma invartisem in cerc in jurul unui spot rasfirat si eram la 10 pasi de oras . Cu toate astea nu prea voiam sa plec din lorencia ca mi placea muzica dar ma mai speriam cand mureau taurii aia :))

Posted

Hm.. Tin minte ca ma apucasem prima data de Mu.. sa precizez ca sunt fata .. si nu mai stiam cum ii spune la Evil Spirit .. Si la un moment dat il intreb pe un prieten de-al meu.. Ma : Cum ii spune la vraja aia cu strigoii ?! Ma rog.. Rade rspectivu si in ziua de azi de mine .. Da ce sa-i faci.. Se mai intampla :D

Posted

imi aduc aminte ...ii ceream la elfu de buff sa-mi arate setu :banghead:

Posted

un prieten de pe 97 d nu prea le are cu s2

l-am trimis in exile :))

l-am pus sa vanda ring of wizard :)) (sa nu il dai sub 30 bless .. il cumpara bk`i mari :)) )

Posted

faza penala...... sa ma gandesc......

Cand dupam iteme si am pus 2 de ac fel in inventar si am luat ban

aia e pana am devenit profesionist , acu nu mai am probleme :)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...