Jump to content
john™

Gather in Timisoara pe data de -- 08.12.2007--

Recommended Posts

Posted

Cam putini pana in momentul de fata T_T

pai ce ai vrea cristi daca colegi tai de breasla... fac exces de zel ? :> :))

hai cu bereeeeeeeaaaa :beer:

Posted

asa uniti sunteti voi timisorenii? :)) noi in Oradea ne strangem 20 minim la gather.. si il facem la fiecare 2 luni.. cel putin..

Posted

pacat ca numa intre MU . poate veneam si eu :-<

Nu-ti fa griji, aproape nimeni care vine la gather nu prea mai joaca MU, deci poti sa te duci. :D

Eu din pacate nu pot sa vin dar vreau sa vad poze.Have fun :beer:

Posted

asa uniti sunteti voi timisorenii? :)) noi in Oradea ne strangem 20 minim la gather.. si il facem la fiecare 2 luni.. cel putin..

Aşa era şi la noi. Totuşi, la procentajul destul de mare al celor care nu mai joacă, e mare şi numărul celor care vin la gather...

Tocmai am terminat cu antibioticele, deci.... see ya there... :beer:

Posted (edited)

Suntem asa putini ca am incercat sa facem un Gather de MU.

Am pozele de la un gather pe un DVD unde linistit am fost 60++ persoane.

In Timisoara deobicei, la un astfel de Gather, sub 40 de persoane rar scadeam.

Meet ya there :D

Edited by Cr1stY
Posted

uhm vad ca tot aceasi vechi si buni vor veni, nu imi aduceti aminte iar de chelnerita din Santa #-o sper sa ne vedem sambata cu bine :happy1:

Santa e inchis :( :crybaby: :comp2:

Posted

Cum spuneau si cei de mai sus cand inca ne intalneam cei ce jucam ne adunam undeva la 30 si noi la gatherele normal cu cei din Tm cand mai aveam musafiri din alte orase ;;) eram cam 50, dar na pentru cei care totusi nu mai joaca de cel putin 1 an este ceva. Alta problema ar fi si faptul ca topicul nu este la sectiunea Mu unde ii era locul si probabil unde mai era vazut si de alti jucatori noi care ar fi dorit sa vina si care evident nu se uita pe aici.

Ne vedem diseara la ora 19,00 in Unirii :hello:

p.s. Ar fi ok sa vina si cei ce presteaza alte "jocuri" , nu toti care joaca mu, joaca doar mu si cum se stie banatenii sunt mereu primitorii asa ca nu este nici o problema :whistle:

Posted

Gogo boys and girls ! Let`s have some fun :beer:

Sa nu va uitati aparatele foto si in special sa nu va uitati acasa surorile, verisoarele, prietenele. amicele, etc ... :) Nu de alta, dar sa am cui sa-i dau "Warn" :D

See`ya there !

Posted

hai cu poze si wa cristi pune si filmarea aia :D sa se vada live cum a fost p'acolo :P

PS> rain ce zodie sunt eu ? =)))) hai sa vedem daca ghicesti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...