mulexi Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 helppppppppppppppppp va rog mult e tot am si eu o problema cand eau sa downloadez lineage 2 iterlude de pe linkmania n pot zice ca sunt pe locul 1 la download si dupaia se incarca imi apare aia de downoad si in calc dupa ce se trmina downlodul in 2 sec imi apare o arhiva de 1 kb pls ajutatima si nu mere so dezahivez da eroare stiu ca nu am postat unde trb dar inainte sa inchideti topicul spuetimi si mie de ce nu imi mege plssssssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 incearca sa folosesti un download helper... poate ai o legatura la net care se intrerupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Daca conexiunea ta la Internet nu este foarte stabila este recomandabil sa folosesti un Download Manager. Poti descarca gratuit unul din sectiunea noastra de Downloads.Un Download Manager va avea grija sa reia download-ul de fiecare data ce acesta este intrerupt. De asemenea, el te va anunta cand download-ul s-a incheiat, asa ca poti naviga in continuare fara griji.http://www.linkmania.ro/downloads/download.php?ID=3480 Link to comment Share on other sites More sharing options...