energy Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Doi români au bătut o întreagă patrulă de poliţie italianăRomânii sunt din nou personaje negative in Italia. Un ziar local povesteşte despre doi tineri, Vasile şi Nicoleta, care au agresat o patrulă de poliţie. Agenţii au fost internaţi şi ar putea avea nevoie de până la şapte zile de spitalizare, în timp ce românii vor fi expulzaţi în cel mai scurt timp.Potrivit cotidianului online Sassuolo 2000, incidentul s-a petrecut pe 19 noiembrie, la Bologna. Vasile şi Nicoleta, aflaţi sub influenţa alcoolului, au sărit la bătaie, au rănit cinci agenţi şi au avariat o maşină. Cei doi sunt primii vizaţi de decizii de expulzare în Bologna, de la intrarea în vigoare a decretului de lege care permite adoptarea acestei măsuri în cazul cetăţenilor comunitari.Decizia a fost semnată de prefectul Vincenzo Grimaldi, dar trebuie aprobată de un judecător de pace.Sursa: realitatea.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Wrong section :)Doar 2 romani?! 2 v 5? Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
[k1ll] Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 LOL 2 vs 5? :blink: ... asa de blegi is aia? :huh:@un mod sa mute topicu` la stiri ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexanu Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 adica 1 barbat si o femeie sa bata 5 politisti ................nu imi vine a crede ce vad si ce aud :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Pai sunt ROmani , din natia lu Van Dame nu alta :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Un ziar local povesteşte despre doi tineri, Vasile şi Nicoleta,Asa incepe o noua poveste ptr copii Romaniei.Erau tineri si nelinistiti ^_^ , rebeli... suntem ca muntii.Nu e bine ce facem, dar noi cei din tara nu avem cum sa ii influentam sa se indrepte spre bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiTzA- Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Tari astia ai lu` Romania....Cum zice diabolik, suntem de`ai lui Vandame Oricum e penibil rau de tot, mai erau si politisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyez0nyou Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Sunt sceptic la ce scriu unele ziare din Italia. nevoia de publicitate e mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino628 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 looooool "au rănit cinci agenţi şi au avariat o maşină" asta e vrajeala doar nu era nikita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Tot suntem tari la bataie :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 lol -_- nu prea imi vine a crede ca o fata si un baiat au batut 5 curcani. Oricum daca este adevarat ce spune Fall inseamna ca,suntem superi tari la bataie :rofl1:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 hahgahahaa frate i-au cocosat pe aia prea tare :D gg lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deian69 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Cred ca au facut din tantar > bou.Asta e sf total.Ultraj nu exista acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 nu cred o iota din tot ce scrie acolo :) sa fim seriosi..poate erau carabinieri de jucarie sau vreo patrula de carabinieri cu disfucntii locomotorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 exagerare de mass-media.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Aiureli ... o fi in noi "Stefan", "Mihai" si "Mircea" dar totusi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noghri Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 2 persoane...si in stare de ebrietate (dupa cum se zice)...un tip si o tipa....au ranit 5 politisti?...erau cumva hraniti cu steroizi si kevlar de au reusit sa ii bata pe aia si ei sa nu pateasca nimic?....o doamne, mari sunt exagerarile mass-media...inca putin si vor lua scenarii de desene animate... ps: oh, poate data viitoare o sa citim ceva de genul "soricar de origine romana,aflat sub influenta de narcotice, a agresat 2 pitbulii si un rotweiller italieni...de mentionat ca unul din pitbulli se afla internat in stare grava cu coma de gradul 9 si este posibil sa nu mai faca pipi pe copaci niciodata..".... :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Skess> Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 pai is tare romanii nostrii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Nu cred nimic din ce scrie acolo :DDar totusi, daca se dovedeste a fi adevarat, BRAVO LOR, GG, TINETI-O TOT ASA !!! Rupeti`le capu la toti p`acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiba Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Nu cred, dar daca e adevarat .... BRAVO lor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
d'L0v3 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 bravo lor? pt ce? pt prostia lor? lol pt curaj? asa se vede curaju la un om? sincer eu am fost in italia la bro in vacanta si stiu cum is carabinieri la ei...nu`s oameni nici mici nici slabi so ce scri u acolo prea de necrezut! romanii beti in italia bat politia locala #-o cita prosite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcholic Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Erau moroseni de ai mei ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 da sigur, exact ca in situatia: "2 tigani se bat, dupa ce unu ia bataie bine zice: luati-l de pe mine ca-l omor". probabil politistii aia erau legati la maini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 probabil ca sunt numai minciuni acoloo fata si un baiat sa bata 5 politisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 cine e mai tare ca noi ? :> be serios Link to comment Share on other sites More sharing options...