Luci Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Telefoanele sunt niste porcarii!!!Nasoale rau!!!offtopic:Radu...lucrezi la rds??
Guest hucubus Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 As vrea sa stiu, daca aveti idee, in Giurgiu(oras) a dat drumul? Sau stiti daca la Ruse este semnal, sau merge prin roaming? Multumesc.
Frankenstein Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cica au lansat un cost control de proba: trimiti SMS gol la numarul 700 si primesti informatii despre cati euroi ai vorbit.
THuG-Radu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 offtopic:Radu...lucrezi la rds??Daca la mine te referi, nu, nu lucrez la RDS :)
bogdy_m12 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 interesant..atrag mult mai multi clienti ... dupa cum vad in topic deja au clientzi :D
Glau Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ma tine bateria intre 4-7 zile, sunt usor de folosit, minute ai de vorbit...foarte fain ce-au facut,stiu sa-si atraga clientii
m4x Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nu prea il folosesc, doar cand il sun pe tata in Germania...atat si se merita la 0.18 centi/minut :D
Guest alpha Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cine poate sa-mi spuna cum aflu cate minute am vorbit sau cate mai am pe DIGIMOBIL ,la*777 vb cu robotul
Frankenstein Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cine poate sa-mi spuna cum aflu cate minute am vorbit sau cate mai am pe DIGIMOBIL ,la*777 vb cu robotulTrimite un sms gol la nr 700 .
Guest alpha Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 am trimis sms la 700 si mi-au trimis raspuns ca eeste serviciul indisponibil :error:
Frankenstein Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 am trimis sms la 700 si mi-au trimis raspuns ca eeste serviciul indisponibil :error:Nu merge in toate zonele si oricum este in faza de testare acum.
Guest alpha Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ptr verificare la digimobil trimiti un sms la 700,dar nu iti spune cate minute ai consumat din min rds ,ci numai daca ai vb in alte retele mobile .costul este in euro fara tva
Guest alpha Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 cine poate sa-mi recomande un program ,sa fac dintr-un mp3 un wav ptr tel digi ^:^)^
Frankenstein Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Au mai adus telefoane mobile in casierii ?Ca la un moment dat, se terminase toate.
Roxelly Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 telefoanele sunt intr-adevar in custodie, nu gratuiteal doilea digi mobil se ofera doar celor care au cost suplimentar pe primul digi peste 400 de mii .. trebuie sa mergeti cu o chitanta intr un punct comercialla cost control inca se lucreaza ... nu depinde neaparat de zona in care stai afisarea costului.....mie imi afiseaza mereu 0.00 euro, altora din zona mea le afiseaza costul corect ... am inteles totusi ca e in ultimele stadii de verificare cost controlu
RayzaH Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 eu sunt din Medias si am primit telefon. e foarte folositor :D good job RDS.
THuG-Radu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 In trupa de tovarashi de`ai mei cu care vorbesc zilnic, ne e foarte folositor.Eu am tinut multa vreme (pana acu vreo 4 luni) RDS`u la naftalina, statea stins sub monitor. Si astia cand ma sunau, ma sunau de pe RDS pe Orange ... si am zis ca il scot, mai mult de dragu lor, ca sa nu isi faca cost suplimentar pe mine. De atunci, il folosesc zilnic, ma ajuta ff mult.
Ghiba Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Acel cost control arata cu adevarat cat ai de plata ? Ca eu la telefon cand apas din optiuni sa vad cate minute am vb pe tel de cand l-am luat, arata 3 ore si 54 de minute ( il am de 2 saptamani ), iar cand dau mesaj la 700, imi zice ca am doar 4 euro de plata ... Tin sa punctez faptul ca am vorbit doar in afara retelei, se poate sa fie chiar atat de ieftin ? :)
MiTzA- Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Acel cost control arata cu adevarat cat ai de plata ? Ca eu la telefon cand apas din optiuni sa vad cate minute am vb pe tel de cand l-am luat, arata 3 ore si 54 de minute ( il am de 2 saptamani ), iar cand dau mesaj la 700, imi zice ca am doar 4 euro de plata ... Tin sa punctez faptul ca am vorbit doar in afara retelei, se poate sa fie chiar atat de ieftin ? :)O ora si ceva ( asa zice bunicamea )vorbite in Italia ~ 15 euro .Mie mi se par super tarifele , pacat de telefoane :P
Radu21 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ba e foarte frumos si ca aspect. si sunt tarife mici. :>
chowderel Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 eu am un telefon HUAWEI U1220s de la rds are slot de card microSD si atat ... bateria ma tine cam 3 - 3 zile si jumatate o intrebare am cum aflu cate minute mai am ?
Frankenstein Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 RCS & RDS ne ademeneşte cu cele mai mici tarife către orice destinaţieFie că vorbeşti în reţea sau în afara reţelei (inclusiv apeluri internaţionale), noile tarife stabilite de către RDS & RCS sunt atât de convenabile încât oricât de afectat ai fi de criza financiară, tot te vei întinde la taclale cu persoanele dragi. Abonamentul costă doar 2 Euro pe lună şi îţi oferă:convorbiri nelimitate în reţelele RDS.Tel şi Digi.mobil; convorbiri la doar 1 eurocent/minut, către orice reţea fixă naţională; convorbiri la doar 5 eurocenţi/minut către reţelele Orange şi Vodafone; convorbiri la doar 8 eurocenti/minut către reţelele Cosmote şi Zapp; convorbiri la doar 5 eurocenti/minut către reţelele fixe din Europa (UE), SUA şi Canada; convorbiri la doar 12 eurocenţi/minut către reţelele mobile din Europa (UE), SUA şi Canada. RCS & RDS LogoTarifele sunt valabile indiferent de palierul orar şi de ziua în care se realizează convorbirile. Pachetul include o linie fixă RDS.Tel plus un telefon mobil Digi.mobil în custodie.Serviciul Digi.Mobil este disponibil în prezent în peste 400 de localităţi, din care 185 din mediul urban, asigurând astfel o acoperire de peste 50% din populaţia României şi acoperind totodată aproape 2.800 km de drumuri naţionale.Sursa: http://www.go4it.ro/stire/3526025/RCS-RDS-...destinatie.htmlStirea oficiala RDS: http://www.rdstel.ro/Stiri/stiri.html
a1urea Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 In trupa de tovarashi de`ai mei cu care vorbesc zilnic, ne e foarte folositor.Eu am tinut multa vreme (pana acu vreo 4 luni) RDS`u la naftalina, statea stins sub monitor. Si astia cand ma sunau, ma sunau de pe RDS pe Orange ... si am zis ca il scot, mai mult de dragu lor, ca sa nu isi faca cost suplimentar pe mine. De atunci, il folosesc zilnic, ma ajuta ff mult.Dupa parerea ta, cat crezi ca va tine oferta asta ? :) Mi se pare o gluma buna oricum. :D
m4x Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Daca se va intampla asa, multa lume o sa renunte la alte retele pentru RDS. Nu prea cred ca se va intampla asta, dar cine stie ..