iNm Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Două telefoane mobile distribuite gratuit, sute de minute incluse în abonament, tarife mai mici decât în celelalte reţele? Nu este o poveste de adormit copiii, ci strategia de cucerire a pieţei de către RCS&RDS, care a lansat la Oradea, în premieră naţională, serviciul de telefonie DigiMobil. Cam heirupist, dar funcţional. Deocamdată? Nu luaţi cu asalt casieriile RCS&RDS pentru a primi gratis telefoane mobile! Veţi fi căutaţi acasă, când vă va veni rândul? “Singura condiţie este să fiţi abonatul nostru de telefonie fixă, televiziune prin cablu sau internet şi să aveţi factura achitată la zi”, repetă zilnic, de sute de ori, operatorii din call center-ul firmei. Primiţi cu mobilul? Oradea este primul oraş din ţară unde RCS&RDS a lansat serviciul de telefonie mobilă DigiMobil, iar de săptămâna trecută agenţii firmei umblă din uşă în uşă ca să împartă telefoane mobile. Fiecare abonat primeşte în custodie cel mult două aparate, pentru care nu trebuie să plătească nimic. Telefoanele care se defectează vor fi schimbate, însă pentru cele pierdute clientul va plăti o “despăgubire” de 100 de euro. Mobilele pot iniţia convorbiri în toate reţelele de telefonie mobilă, însă apelurile către numerele DigiMobil sau din reţeaua fixă RDS sunt gratuite, bineînţeles în limita numărului de minute prevăzute în abonament. Adică, între 200 şi 1.200 de minute gratuite! De exemplu, un orădean care are telefon fix, televiziune prin cablu şi internet de la RCS&RDS poate vorbi gratuit 700 de minute în reţea, 150 de minute în reţeaua Romtelecom şi alte 30 de minute în reţelele de telefonie mobilă. Cu o asemenea ofertă nici nu e de mirare că telefoanele au trecut ca pâinea caldă, marţea trecută stocul fiind deja epuizat. Eu zic ca e mai mult decat binevenita initiativa asta :D si abia astept sa vina agentii cu telefoanele sursa : http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/orad...ilor/17688/228/ Link to comment
xtest Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Poate o sa ajunga si prin Craiova 8-> Link to comment
Stalk3r Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 la oradea e old treaba B-) , thx rds ! Money tu cum de nu ai primit inca ? eu asa am auzit ca aproape a terminat cu oradea Link to comment
Guest lov3xXx Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Eu nam primit ink :> PS:sunt din Oradea :rofl1: Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Ca acoperire in IASI , RDSu sta foarte prost , de un an de zile astept RDSu la mine pe strada , FiberLink eu doar un vis Link to comment
Guest <Raziel> Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 trebuiau sa vina saptamana trecuta cu mobilu,dar n-au ajuns inca Link to comment
SYNDROM3 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Decat sa imi aduca Mobile mai bine imi baga Fibra... Link to comment
THuG-Radu Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Am deja de aproape 2 saptamani telefoanele RDS mobil ! :>La mine in bloc inca n`au venit, dar mna, trebuie sa mai ai si ceva relatii ! :D Link to comment
iNm Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 la oradea e old treaba B-) , thx rds ! Money tu cum de nu ai primit inca ? eu asa am auzit ca aproape a terminat cu oradea De vreo 2 saptamani a inceput treaba asta ... deci nu are cum sa fie gata :D Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Decat sa imi aduca Mobile mai bine imi baga Fibra...Word ... same here. Link to comment
ReNuX Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Ca acoperire in IASI , RDSu sta foarte prost , de un an de zile astept RDSu la mine pe strada , FiberLink eu doar un visIn ce cartier izolat stai? Gara a fost ultimu loc in care trebuia sa ajunga.. si am de 2 luni deja. Link to comment
Diabolik_01 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 O ideea buna, Bv RDS Link to comment
<Skess> Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Si la mine au venit astia de la rds dar inca nu am primit mobil -_- cum au zis ceilalti la oradea it's old treaba Link to comment
LeNoR Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 stiu de treaba asta, am vazut ca niste colegi au primit deja, deocamdata la mine nu au venit astia cu chinezariile Link to comment
kosma- Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Mda..Astept sa vina sa ma minta si pe mine ceva. Link to comment
Stalk3r Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 @lenor .. chinezarii chinezarii .. dar e moka si is destul de deshtepte tel`urile :-mp3-mp4-bluetooth-cablu de date-head phones-radio-Front & Back VideoCam 1.3 Megapixeli-Poze in rezloutie 1280x1024-3G Video Call-Tarifele minime-Groaza de minute.. mie imi convine :D@astia din iasi cu fibra , treaba e ca daca stai la casa mai poti astepta mult inca :D Link to comment
LeNoR Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 sunt destepte, nu am zis ca nu imi convine treaba dar tot chinezarii raman ptr mine ca doar din China vin Link to comment
Ayana Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 e prima oara cand aud asa ceva... well inseamna ca mama (fan rds) se va bucura la nebunie :) Link to comment
THuG-Radu Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Parerea mea, daca merge pe plan national, da jos Orange`u si Vodafone`u ! :)Cosmote`u cand a intrat pe piata, a acoperit o mare suprafata cu oferta de 2000 minute in retea, ei incepand de la zero.Dar RDS`ul, avand atatia abonati, piata o are acoperita, acuma tot ce trebuie sa faca, e sa le dea telefoane mobile :)Parerea mea, o sa fie un real succes RDS Mobil :) Link to comment
LeNaRiO*PO Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Nu prea cred că sunt şanse ca RDS-u să dea jos Orange sau Vodafone-u aşa repede, Orange e pe piaţă de ani buni cu o infrastructură închegată . Cu siguranţă când aud cei de la Vofafone şi Orange o să facă şi ei oferte speciale .Oricum iniţiativa e foarte bună ! GG ! Link to comment
Dani Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Am deja de aproape 2 saptamani telefoanele RDS mobil ! :> La mine in bloc inca n`au venit, dar mna, trebuie sa mai ai si ceva relatii ! :D hehehe si eu am de aproape 2 sapt sunt destepte, nu am zis ca nu imi convine treaba dar tot chinezarii raman ptr mine ca doar din China vin cine are dreptate are.. si pt mine la fel.. au luat la kg cateva sute de mii de telefoane din China.. au luat un discount frumos ca sa merite treaba.. si ca sa para buni in ochii nostri ni le-au aruncat in fata.. na si voua ceva sa nu mai tot strigati.. Parerea mea, daca merge pe plan national, da jos Orange`u si Vodafone`u ! :) Cosmote`u cand a intrat pe piata, a acoperit o mare suprafata cu oferta de 2000 minute in retea, ei incepand de la zero. Dar RDS`ul, avand atatia abonati, piata o are acoperita, acuma tot ce trebuie sa faca, e sa le dea telefoane mobile :) Parerea mea, o sa fie un real succes RDS Mobil :) niciodata n-o sa dea jos Orange si Vodafone.. mai tre sa spere ei mult pana la asa ceva.. e totusi un lucru bun pt mine.. cand sunt la lucru eu sunt plecat toata ziua.. asa macar imi vorbesc minutele.. macar atat.. @din cate am inteles Huawey e filiala Samsung in China.. ceva de genu.. p.s. pt mine RDS tot timpul va ramane erdeesh.. daca ar sti lumea ce e UPC (la noi prin Astral) si s-ar dezvolta reteaua ar fi altceva numai ca sunt preturi cam mari.. e si normal.. e la inceput.. nu au din ce sa faca reduceri.. Link to comment
LeNoR Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 cine are dreptate are.. si pt mine la fel.. au luat la kg cateva sute de mii de telefoane din China.. au luat un discount frumos ca sa merite treaba.. si ca sa para buni in ochii nostri ni le-au aruncat in fata.. na si voua ceva sa nu mai tot strigati.. Am inteles ca au venit 3 vapoare cu astfel de telefoane, oricum pana vin astia la mine cu telefoanele ma prinde Pastele Link to comment
iNm Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Am primit azi un telefon ( desi era vorba ca cei cu internet , cablu si telefon fix rds vor primii 2 ) si la prima vedere am observat ca bluetoothul e de forma. Daca mai descopar altele o sa le postez ... Link to comment
Fane Spoitoru Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 ii astept si pe la craiova :D Link to comment