Jump to content
iNm

RDS DigiMobil

Recommended Posts

Două telefoane mobile distribuite gratuit, sute de minute incluse în abonament, tarife mai mici decât în celelalte reţele? Nu este o poveste de adormit copiii, ci strategia de cucerire a pieţei de către RCS&RDS, care a lansat la Oradea, în premieră naţională, serviciul de telefonie DigiMobil. Cam heirupist, dar funcţional. Deocamdată?

Nu luaţi cu asalt casieriile RCS&RDS pentru a primi gratis telefoane mobile! Veţi fi căutaţi acasă, când vă va veni rândul? “Singura condiţie este să fiţi abonatul nostru de telefonie fixă, televiziune prin cablu sau internet şi să aveţi factura achitată la zi”, repetă zilnic, de sute de ori, operatorii din call center-ul firmei.

Primiţi cu mobilul?

Oradea este primul oraş din ţară unde RCS&RDS a lansat serviciul de telefonie mobilă DigiMobil, iar de săptămâna trecută agenţii firmei umblă din uşă în uşă ca să împartă telefoane mobile. Fiecare abonat primeşte în custodie cel mult două aparate, pentru care nu trebuie să plătească nimic. Telefoanele care se defectează vor fi schimbate, însă pentru cele pierdute clientul va plăti o “despăgubire” de 100 de euro.

Mobilele pot iniţia convorbiri în toate reţelele de telefonie mobilă, însă apelurile către numerele DigiMobil sau din reţeaua fixă RDS sunt gratuite, bineînţeles în limita numărului de minute prevăzute în abonament. Adică, între 200 şi 1.200 de minute gratuite! De exemplu, un orădean care are telefon fix, televiziune prin cablu şi internet de la RCS&RDS poate vorbi gratuit 700 de minute în reţea, 150 de minute în reţeaua Romtelecom şi alte 30 de minute în reţelele de telefonie mobilă. Cu o asemenea ofertă nici nu e de mirare că telefoanele au trecut ca pâinea caldă, marţea trecută stocul fiind deja epuizat.

Eu zic ca e mai mult decat binevenita initiativa asta :D si abia astept sa vina agentii cu telefoanele ;;)

sursa : http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/orad...ilor/17688/228/

@lenor .. chinezarii chinezarii .. dar e moka si is destul de deshtepte tel`urile :

-mp3

-mp4

-bluetooth

-cablu de date

-head phones

-radio

-Front & Back VideoCam 1.3 Megapixeli

-Poze in rezloutie 1280x1024

-3G Video Call

-Tarifele minime

-Groaza de minute

.. mie imi convine :D

@astia din iasi cu fibra , treaba e ca daca stai la casa mai poti astepta mult inca :D

Parerea mea, daca merge pe plan national, da jos Orange`u si Vodafone`u ! :)

Cosmote`u cand a intrat pe piata, a acoperit o mare suprafata cu oferta de 2000 minute in retea, ei incepand de la zero.

Dar RDS`ul, avand atatia abonati, piata o are acoperita, acuma tot ce trebuie sa faca, e sa le dea telefoane mobile :)

Parerea mea, o sa fie un real succes RDS Mobil :)

Am deja de aproape 2 saptamani telefoanele RDS mobil ! :>

La mine in bloc inca n`au venit, dar mna, trebuie sa mai ai si ceva relatii ! :D

hehehe =)) si eu am de aproape 2 sapt

sunt destepte, nu am zis ca nu imi convine treaba dar tot chinezarii raman ptr mine ca doar din China vin :))

cine are dreptate are.. si pt mine la fel.. au luat la kg cateva sute de mii de telefoane din China.. au luat un discount frumos ca sa merite treaba.. si ca sa para buni in ochii nostri ni le-au aruncat in fata.. na si voua ceva sa nu mai tot strigati..

Parerea mea, daca merge pe plan national, da jos Orange`u si Vodafone`u ! :)

Cosmote`u cand a intrat pe piata, a acoperit o mare suprafata cu oferta de 2000 minute in retea, ei incepand de la zero.

Dar RDS`ul, avand atatia abonati, piata o are acoperita, acuma tot ce trebuie sa faca, e sa le dea telefoane mobile :)

Parerea mea, o sa fie un real succes RDS Mobil :)

niciodata n-o sa dea jos Orange si Vodafone.. mai tre sa spere ei mult pana la asa ceva.. e totusi un lucru bun pt mine.. cand sunt la lucru eu sunt plecat toata ziua.. asa macar imi vorbesc minutele.. macar atat..

@din cate am inteles Huawey e filiala Samsung in China.. ceva de genu..

p.s. pt mine RDS tot timpul va ramane erdeesh.. daca ar sti lumea ce e UPC (la noi prin Astral) si s-ar dezvolta reteaua ar fi altceva numai ca sunt preturi cam mari.. e si normal.. e la inceput.. nu au din ce sa faca reduceri..

cine are dreptate are.. si pt mine la fel.. au luat la kg cateva sute de mii de telefoane din China.. au luat un discount frumos ca sa merite treaba.. si ca sa para buni in ochii nostri ni le-au aruncat in fata.. na si voua ceva sa nu mai tot strigati..

Am inteles ca au venit 3 vapoare cu astfel de telefoane, oricum pana vin astia la mine cu telefoanele ma prinde Pastele :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...