iNm Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 La inceput s-au dat ambele mobile si in Oradea , dar cand au vazut care e cererea au inceput sa dea doar unul.Am vazut ca cineva s-a plans ca are abonament de nush cand si nu a primit telefon ... crede-ma ca ma indoiesc ca telefoanele se dau dupa criteriul fidelitate ... mai rapid cred ca se dau pe zone.
RAPTURE- Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 telefoanele se dau in intai la cei care au facturi mari , dupa care se ia pe zone :P ...
Guest abuz Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Telefoanele se dau dupa anumite criterii cum ar fii vechime, fidelitate, zona si asa mai departe. Din moment ce nu primesti telefon, nu primesti nici SIM. Vei putea face pe viitor cerere pentru a primi, insa va trebui sa platesti suplimentar acel telefon.
Guest alpha Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 la hunedoara,la rds e liniste totala...inca
Guest Robertworld Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 @lenor .. chinezarii chinezarii .. dar e moka si is destul de deshtepte tel`urile :-mp3-mp4-bluetooth-cablu de date-head phones-radio-Front & Back VideoCam 1.3 Megapixeli-Poze in rezloutie 1280x1024-3G Video Call-Tarifele minime-Groaza de minute.. mie imi convine :D@astia din iasi cu fibra , treaba e ca daca stai la casa mai poti astepta mult inca :Dkkt
DivinE Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Hahaha, ce porcarie de tel. Mie mi-au adus un U1220s, mai are cineva asa ceva? Telefon care suporta microsd, dar care nu are mp3 , blueetooth, camera...etc. Vorba cuiva de aici, mai bine imi aduceau un 1100. Telefoanele astea trebuiau sa se imparta in functie de abonament si de vechime. Eu am primit un jaf, pe cand altii au primit telefoane mult mai faine. Oare pt ce as putea eu sa folosesc microsd-ul? Daca nu are camera...si nu suporta mp3, ah' stiu...bag miduri M-am uitat si pe digimobil.info , modelul asta nici macar nu e precizat :o
{Strik3} Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Am primit si eu de vreo 4,5 zile u120 (ala cu camera , de culoare crem..) E misto telu.. micutz si pare solid chiar daca e chinezesc. Nu stiu de ce se plange lumea de bateria lui ca eu nu l-am incarcat de cand l-am primit.. si e deja a 6'a zi in care incarcatorul este inca sigilat. Am si vorbit pe el vreo 100 de minute iar bateria mai are 2 linii Cel putin la baterie e de vis fatza de 6120ul meu
Frankenstein Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hahaha, ce porcarie de tel. Mie mi-au adus un U1220s, mai are cineva asa ceva? Telefon care suporta microsd, dar care nu are mp3 , blueetooth, camera...etc. Vorba cuiva de aici, mai bine imi aduceau un 1100. Telefoanele astea trebuiau sa se imparta in functie de abonament si de vechime. Eu am primit un jaf, pe cand altii au primit telefoane mult mai faine. Oare pt ce as putea eu sa folosesc microsd-ul? Daca nu are camera...si nu suporta mp3, ah' stiu...bag miduri M-am uitat si pe digimobil.info , modelul asta nici macar nu e precizat :o 1100 nu suporta frecvente 3g daca e moca, ce nu-ti place? puteai sa-l refuzi...
kidumik Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 DEZAMAGIREEEEEEEE.... nu merge cardu Micro SD x( x( am bagat unu de 1 gb si nul recunoste TELU!!!! digi mobil sucks...
Stalk3r Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 modelele u528 is cele mai bune , mai este unu care seamana cu u528 foarte mult , dar e un pic mai " hi-tek look"
Alex86 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 (edited) la cat de praf e camera de pe u120 oricum nu folosesc...nici nu m-am obosit sa ii pun card,doar 2 chestii imi plac la el : ma tine 5 zile in stand-by si e micin "Ghidul utilizatorului" (pagina 9) scrie ca suporta carduri de 1 GB -> http://img84.imageshack.us/my.php?image=dsc00714se0.jpg Edited January 18, 2008 by Alex86
{Strik3} Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 DEZAMAGIREEEEEEEE.... nu merge cardu Micro SD x( x( am bagat unu de 1 gb si nul recunoste TELU!!!! digi mobil sucks...Suporta de 512 100% :) . Il ingreuneaza cat de cat dar merge.
DivinE Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Se pare ca numai la noi s-au dat noile modele, U1220s ... Deci pana la urma de ce suporta card daca nu are camera sau mp3? :/
THuG-Radu Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Se pare ca numai la noi s-au dat noile modele, U1220s ... Deci pana la urma de ce suporta card daca nu are camera sau mp3? :/ Pai la Oradea toate au mp3 player si camera
DivinE Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Pai la Oradea toate au mp3 player si camera eu la modelul asta ma refer Radule :P http://www.digimobil.info/forum/viewtopic.php?t=42
<Pupak> Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Eu am U526, am cumparat un mini SD card (de 512 mb) si tot nu recunoaste calcu
Guest unikt Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Telefoane peste telefoane , o sa ajungem sa avem telefoane care tin de foame . :tiphat:
Guest nutu555 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Am primit si eu un U 1220S si sunt dezamagit de el. Problema nu este ca sunt telefoanele niste jafuri ci pentru ca ti le baga pe gat la acelasi pret ca si celelalte care sunt mai bune si mai scumpe. Nu inteleg de ce nu a dat la toata lumea telefoane la fel. Sau daca tot iti da un jaf sa treaca in contract telefonul la pretul care il are.Sunt curios cat costa modelul U1220S.Nu cred ca costa mai mult de 20 Euro iar daca il pierzi sau ti-l fura careva il platesti cu 100 Euro. Consider ca este un abuz din partea lor. Am sa duc telefonul inapoi si o sa ma lipsesc de RDS Mobil. Oricum nu am ce face cu unul singur. As fi preferat sa nu imi dea nici un telefon dar sa imi dea doua cartele.Daca eram acasa cand l-au adus nu il luam. Nu am pretentia la un telefon foarte grozav dar nu inteleg de ce nu imi da cartela fara sa ma oblige sa iau si telefonul lor de doi bani. Probabil spera sa il pierd ca sa le dau 100 euro pe el.Si nu mai faceti confuzii: telefonul nu este cadou. Este doar in custodie.Cititi mai bine contractul.
Guest hucubus Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ati auzit, se dau cumva si al 2-lea digi in Bucuresti?
Frankenstein Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ati auzit, se dau cumva si al 2-lea digi in Bucuresti?Da, in anumite zone.
-=rZv=- Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 nu prea cred ca o sa faca nusth ce cu telefonia mobila ... oricum mojoritatea au orange si vodafone .. si e cam greu sa ii scoti de pe piata pe astia .. oricum le doresc succes
lexboy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Trebuie sa vina si la mine (stau in Satu Mare) pentru ca am o gramada de colegi care au primit . Am inteles ca se dau 2 tipuri de telefoane cu camera si fara , si daca vin la mine si imi dau unu de ala fara camera , daca le cer sa imi deie de celalat imi dau oare ? :D
crancenul Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 dupa parerea mea prin cablu merge cel mai bine.. prin telefonie mobila e jale mai ales prin ZAPP (orange,vodafone)
Frankenstein Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Prin ce zone se mai distribuie mobile in Bucuresti ?
menace Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Trebuie sa vina si la mine (stau in Satu Mare) pentru ca am o gramada de colegi care au primit . Am inteles ca se dau 2 tipuri de telefoane cu camera si fara , si daca vin la mine si imi dau unu de ala fara camera , daca le cer sa imi deie de celalat imi dau oare ? :DEu stau in Arad si dupa scurt timp dupa ce am auzit ca RDS da telefon peste 2-3 zile, i-am vazut in bloc cu telefoane. TelefoaneLe prin arad s-au dat sa aibe si MP3 si camera foto de 1.3 mega pixeli.^_^