Jump to content
iNm

RDS DigiMobil

Recommended Posts

Posted

La inceput s-au dat ambele mobile si in Oradea , dar cand au vazut care e cererea au inceput sa dea doar unul.Am vazut ca cineva s-a plans ca are abonament de nush cand si nu a primit telefon ... crede-ma ca ma indoiesc ca telefoanele se dau dupa criteriul fidelitate ... mai rapid cred ca se dau pe zone.

Posted

Telefoanele se dau dupa anumite criterii cum ar fii vechime, fidelitate, zona si asa mai departe. Din moment ce nu primesti telefon, nu primesti nici SIM. Vei putea face pe viitor cerere pentru a primi, insa va trebui sa platesti suplimentar acel telefon.

Posted

la hunedoara,la rds e liniste totala...inca :-??

Guest Robertworld
Posted

@lenor .. chinezarii chinezarii .. dar e moka si is destul de deshtepte tel`urile :

-mp3

-mp4

-bluetooth

-cablu de date

-head phones

-radio

-Front & Back VideoCam 1.3 Megapixeli

-Poze in rezloutie 1280x1024

-3G Video Call

-Tarifele minime

-Groaza de minute

.. mie imi convine :D

@astia din iasi cu fibra , treaba e ca daca stai la casa mai poti astepta mult inca :D

kkt

Posted

Hahaha, ce porcarie de tel. Mie mi-au adus un U1220s, mai are cineva asa ceva? Telefon care suporta microsd, dar care nu are mp3 , blueetooth, camera...etc.

Vorba cuiva de aici, mai bine imi aduceau un 1100.

Telefoanele astea trebuiau sa se imparta in functie de abonament si de vechime. Eu am primit un jaf, pe cand altii au primit telefoane mult mai faine. Oare pt ce as putea eu sa folosesc microsd-ul? Daca nu are camera...si nu suporta mp3, ah' stiu...bag miduri =))

M-am uitat si pe digimobil.info , modelul asta nici macar nu e precizat :o

Posted

Am primit si eu de vreo 4,5 zile u120 (ala cu camera , de culoare crem..)

E misto telu.. micutz si pare solid chiar daca e chinezesc.

Nu stiu de ce se plange lumea de bateria lui ca eu nu l-am incarcat de cand l-am primit.. si e deja a 6'a zi in care incarcatorul este inca sigilat. Am si vorbit pe el vreo 100 de minute iar bateria mai are 2 linii :|

Cel putin la baterie e de vis fatza de 6120ul meu :))

Posted

Hahaha, ce porcarie de tel. Mie mi-au adus un U1220s, mai are cineva asa ceva? Telefon care suporta microsd, dar care nu are mp3 , blueetooth, camera...etc.

Vorba cuiva de aici, mai bine imi aduceau un 1100.

Telefoanele astea trebuiau sa se imparta in functie de abonament si de vechime. Eu am primit un jaf, pe cand altii au primit telefoane mult mai faine. Oare pt ce as putea eu sa folosesc microsd-ul? Daca nu are camera...si nu suporta mp3, ah' stiu...bag miduri =))

M-am uitat si pe digimobil.info , modelul asta nici macar nu e precizat :o

1100 nu suporta frecvente 3g

daca e moca, ce nu-ti place? puteai sa-l refuzi...

Posted (edited)

la cat de praf e camera de pe u120 oricum nu folosesc...nici nu m-am obosit sa ii pun card,doar 2 chestii imi plac la el : ma tine 5 zile in stand-by si e mic

in "Ghidul utilizatorului" (pagina 9) scrie ca suporta carduri de 1 GB -> http://img84.imageshack.us/my.php?image=dsc00714se0.jpg

Edited by Alex86
Posted

DEZAMAGIREEEEEEEE.... nu merge cardu Micro SD x( x( am bagat unu de 1 gb si nul recunoste TELU!!!! digi mobil sucks...

Suporta de 512 100% :) . Il ingreuneaza cat de cat dar merge.

Posted

Se pare ca numai la noi s-au dat noile modele, U1220s ... Deci pana la urma de ce suporta card daca nu are camera sau mp3? :/

Pai la Oradea toate au mp3 player si camera :|

Posted

Telefoane peste telefoane , o sa ajungem sa avem telefoane care tin de foame . :tiphat:

Guest nutu555
Posted

Am primit si eu un U 1220S si sunt dezamagit de el. Problema nu este ca sunt telefoanele niste jafuri ci pentru ca ti le baga pe gat la acelasi pret ca si celelalte care sunt mai bune si mai scumpe. Nu inteleg de ce nu a dat la toata lumea telefoane la fel. Sau daca tot iti da un jaf sa treaca in contract telefonul la pretul care il are.Sunt curios cat costa modelul U1220S.Nu cred ca costa mai mult de 20 Euro iar daca il pierzi sau ti-l fura careva il platesti cu 100 Euro. Consider ca este un abuz din partea lor. Am sa duc telefonul inapoi si o sa ma lipsesc de RDS Mobil. Oricum nu am ce face cu unul singur. As fi preferat sa nu imi dea nici un telefon dar sa imi dea doua cartele.Daca eram acasa cand l-au adus nu il luam. Nu am pretentia la un telefon foarte grozav dar nu inteleg de ce nu imi da cartela fara sa ma oblige sa iau si telefonul lor de doi bani. Probabil spera sa il pierd ca sa le dau 100 euro pe el.

Si nu mai faceti confuzii: telefonul nu este cadou. Este doar in custodie.Cititi mai bine contractul.

Guest hucubus
Posted

Ati auzit, se dau cumva si al 2-lea digi in Bucuresti?

Posted

nu prea cred ca o sa faca nusth ce cu telefonia mobila ... oricum mojoritatea au orange si vodafone .. si e cam greu sa ii scoti de pe piata pe astia .. oricum le doresc succes

Posted

Trebuie sa vina si la mine (stau in Satu Mare) pentru ca am o gramada de colegi care au primit . Am inteles ca se dau 2 tipuri de telefoane cu camera si fara , si daca vin la mine si imi dau unu de ala fara camera , daca le cer sa imi deie de celalat imi dau oare ? :D

Posted

Trebuie sa vina si la mine (stau in Satu Mare) pentru ca am o gramada de colegi care au primit . Am inteles ca se dau 2 tipuri de telefoane cu camera si fara , si daca vin la mine si imi dau unu de ala fara camera , daca le cer sa imi deie de celalat imi dau oare ? :D

Eu stau in Arad si dupa scurt timp dupa ce am auzit ca RDS da telefon peste 2-3 zile, i-am vazut in bloc cu telefoane. TelefoaneLe prin arad s-au dat sa aibe si MP3 si camera foto de 1.3 mega pixeli.

^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...