Jump to content
iNm

RDS DigiMobil

Recommended Posts

Posted

da ce mai consuma domne .. paine si salam ??

Tu nu pricepi ca e serviciul de telefonie mobilă 3G care inseamna ca se bazeaza tot pe ,,celule,, doar ca foloseste o banda mai mare si o rata de transfer considerabil mai mare...pentru documentatie vezi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/3G .

Avind in vedere ca telefoanele mobile primite de la RDS folosesc doar banda 3G activata permanent implicit si consumul aparatului e mai mare..deci nu va mai mirati daca tine bateria doar 2-3 zile !

Pentru cei care nu inteleg ce este Digimobil: este o retea de telefonie mobila de tip 3G ca si Vodafone sau Orange.

Pentru început DigiMobil oferă servicii de voce, urmând ca în viitorul apropiat să fie disponibile şi serviciile de Internet, date şi videotelefonie, specifice tehnologiei 3G. Pentru asigurarea unui standard tehnologic ridicat, RCS & RDS a început în urmă cu câteva luni realizarea la nivel naţional a unei reţele de tipul UMTS, având ca furnizor de soluţie integrată compania Nokia, lider în topul operatorilor de telecomunicaţii la nivel mondial.

Posted

Telefoane mobile la casieriile RDS&RCS

ORADEA - Lansat de curând pentru abonaţii RCS & RDS din Oradea serviciul DigiMobil ? noua telefonie mobilă 3G - este disponibil începând de astăzi pentru abonaţii la serviciile de telefonie fixă (cei care nu au semnat contract pentru telefonie mobilă la domiciliu) şi în casieriile RCS&RDS din Oradea.

Acestea sunt situate la următoarele adrese: Floricica ? P-ţa Independenţei nr.47; Republicii ? Str. Roman Ciorogariu nr.1; Nufărul ? Str. C-tin Nottara nr.6; Dacia ? Bulevardul Dacia nr.25 şi Transilvaniei ? Str. Transilvaniei nr. 16.

Mobil la preţ de fix

DigiMobil completează portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie naţională lansată în 2004) şi se poziţionează ca fiind noua telefonie mobilă, la preţ de telefonie fixă. Serviciul de generaţia a treia pune la dispoziţia utilizatorilor o ofertă specială pentru un serviciu de telefonie mobilă, prezentând o serie de facilităţi printre care: abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toată durata contractului), cartela SIM preactivată, până la 1.200 de minute lunare gratuite, tarife mici, ca şi în reţeaua fixă - după depăşirea minutelor incluse şi posibilitatea de transmitere a mesajelor scrise tip SMS (pentru început doar în reţeaua proprie).

Serviciul DigiMobil ? noua telefonie mobilă 3G, se adresează exclusiv abonaţilor RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie şi abonaţilor la serviciul de telefonie fixă RDS.Tel, care sunt plătitori la zi ai facturilor. Este noul serviciu de telefonie mobilă de generaţia a3a, care oferă clienţilor săi posibilitatea să vorbească pe mobil la tarife de telefonie fixă, devenind astfel accesibil pentru publicul larg.

sursa: http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...071204-02383825

Posted

Asa... cu o anumita intarziere, unele noutati. Din cate mi-a spus Gabi, in Bucuresti nu este foarte bine pusa la punct treaba. Nu ma refer la echipamente, ci la lista zonelor cu care vor incepe, cate telefoane vor da si asa mai departe. Altfel spus, s-ar putea sa dureze putin mai mult pana primeste toata lumea. Oricum, o sa revin cand mai aflu ceva.

Guest nescafe_frappe
Posted

da bluetoothul ala unde anume apare k io nu il gasesc deloc p tel? :blink: si cred k d ieri d knd l-am primit l-am butonat destul :| tre sa ma duc sa imi iau si io usb..sa il folosesc si io...si io am primit tot unul(m-a luat prin suprindere k habar nu aveam k tre sa vina :D ) (sunt din buc)

app, poate va sunt d ajutor,sms in rds sunt 1 eurocent,si in orange 4 centi(deokmadata atat au)...iar serviciu gen "cost control" ink nu e gata.. :sef:

Posted

da bluetoothul ala unde anume apare k io nu il gasesc deloc p tel? :blink: si cred k d ieri d knd l-am primit l-am butonat destul :| tre sa ma duc sa imi iau si io usb..sa il folosesc si io...si io am primit tot unul(m-a luat prin suprindere k habar nu aveam k tre sa vina :D ) (sunt din buc)

app, poate va sunt d ajutor,sms in rds sunt 1 eurocent,si in orange 4 centi(deokmadata atat au)...iar serviciu gen "cost control" ink nu e gata.. :sef:

In ce zona din Bucuresti stai ?

Nu toate modelele au bluetooth, ia-ti un cablu usb sau card.

Posted

am auzit ca tre sa ai depasite minutele din abonament ca sa primesti un tel :-?? ?!

au...da informatia asta e nasoala daca e adevarata ca nu prea vorbesc cu telefonu fix :))

si eu is din Iasi si nu am primit...si nici fibra optica desi majoritatea din jurul meu au..

Guest silvicu83
Posted

Pana la urma tre sa ai tot pachetul sa primesti tel (cablu, tel fix si internet)?

Guest silvicu83
Posted

ok..ms:) ( am fibra si tel fix )

Guest 卐 Ares88
Posted

la mine au venit acuma 2 saptamani , au dat mobile si au instalat cablul TV . Evident ca pentru 21 ron cat e abonamentul , toata scara a renuntat la UPC si a facut contrat la RDS . Peste o saptamana , vin cei de la UPC (mega tare , senzational) :)) - din 1 ianuarie 2008 , pretul la abonamentul cablu TV ( UPC ) va fi de 20 ron , cel de baza(actual) fiind vreo 30 ron si ceva .

Pentru cei care ati primit telefoane , o sa primim altele la anul , mult mai bune ... carora le tine bateria mai mult de o zii , de asta am fost asigurati 100% :))

Guest giany911
Posted

Am primit si eu in Bucuresti, m-a luat prin surprindere, nu stiam de aceasta initiativa ...

Telefonul este simpatic. Felicitari RDS.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...