IceMan Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pe lângă sutele de minute gratuite din reţeaua RDS, orădeanca poate vorbi ieftin şi în alte reţele: un apel către Romtelecom costă 2 cenţi pe minut, în reţelele Orange, Vodafone şi Zapp doar 8 cenţi pe minut, iar în reţeaua Cosmote 10 cenţi pe minutStalk3r, nu ştiu de unde ai scos tu minutele alea. Câte minute ai pe abonamentul de telefonie fixă, alea le ai şi pe mobil.Deian69, da, ieri au fost şi mi-au adus un telefon ...
Frankenstein Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 prin timisoara nu stiti au inceput?Cica da.
Guest danny`` Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ba da` ma mai lasi cu beshinile astea ? E vorba DOAR de minutele RDS, ca altfel nu`ti dadea telefonu, think about it putin ! #-o Think asa : orange si vodafone cand au intrat pe piata in ROMANIA (Nu lume, nu europa), au trebuit sa`si atraga clientii cu diferite oferte, sa isi faca abonament la ei. Ehh, RDS`u are deja clientii, are deja abonamentele, are ff multe minute, daca toata tara va primi telefoane GRATIS RDS, think about it, cine va mai suna in Orange/Vodafone ?eu am intrebat juma din pr mei.. nici unu nu va renunta la vodafone respectiv orange pt RDS :) .. sunt care au nr de ani de zile., au abonament special pt vechime.. fii serios..cum am mai zis.. mai bine imi dadea un nokia 1100 ca mai fericit eram..Daca u120 e ala fara clapeta, ma tine 3-4 zile :)pe mine 2 zile si nu prea ma ating de el :)
Frankenstein Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Poa` sa aibe si 2-3 telefoane, ca tot se poarta acum....Nu trebuie neaparat sa renunte la vodafone sau orange.PS: nokia 1100 nu are 3g, deci nu merge in reteaua RDS :)
4 Real Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Nelamurirea mea are legatura cu minutele in alte retele de telefonie mobila. N-am inteles din primul mesaj daca acele 30 de minute sunt incluse in abonamentul DigiMobil sau sunt cele de la telefonul fix (din cate am citit, minutele incluse in abonamentul de fix si cele incluse in abonamentul de mobil se cumuleaza). Sper sa primesc un raspuns de la cineva care chiar stie, nu care-si da cu presupusul.In rest, numai de bine. Ar fi fost o tampenie sa te astepti la mama tehnologiei in materie de celulare, data fiind oferta. Daaaaaaar, telefoanele par mai bune decat ma asteptam.Apropo, am mai citit pe un blog ca serviciul ar fi gratuit. Treaba e pe bune?Multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care sper sa le primesc.Maine vorbesc cu un prieten care lucreaza la RDS... poate aflu cand ajunge serviciul si in Bucuresti.
THuG-Radu Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pe telefonul fix pe care il ai acuma, ai un abonament cu nush cate minute gratuite in RDS/Romtelecom, da ?Daca ai abonament fiber link facut recent, ai si 30 de minute gratis pe mobil.Toate minutele care le ai in abonamentul de pe fix, is valabile si pe mobil.In loc sa ai un numar de fix, implicit telefonul fix, ai inca 1 numar de mobil, implicit telefonul mobil pe care`l primesti gratis.Sper ca te`am lamurit ! :D
Frankenstein Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Maine vorbesc cu un prieten care lucreaza la RDS... poate aflu cand ajunge serviciul si in Bucuresti.Sa ne tii si pe noi la curent.
iNm Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Poa` sa aibe si 2-3 telefoane, ca tot se poarta acum.... Nu trebuie neaparat sa renunte la vodafone sau orange. Cam asa e ... e la moda sa ai si 4/5 telefoane ( am un prieten cu 7 telefoane , din care 2 de servici ) p.s personal am 2 telefoane ( cosmote si orange ) rdsul l-am lasat la maicamea :)
Guest <Raziel> Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 am reusit sa bag 2 melodii pe tel se aude destul de bine dar e cam slaba bateria
ATLANTIS Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mda..in Timisoara a inceput deja sa distribuie la greu...eu inca nu am primit..oricum treaba buna facuta de RDS !...si sa vedeti cind o sa dea drumul si la apel video sau net prin telefonul mobil !!... :>
Stalk3r Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 @Iceman , mai vorbim cand te muti in oradea :P .. nu is la fel ofertele in toate orasele , eu am foaia cu contractu in fata unde imi arata clar tot ce am si ce nu am .. si u imi spui ca nush ce vb ? #-o :rofl1: :crazy:
Frankenstein Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 @Iceman , mai vorbim cand te muti in oradea :P .. nu is la fel ofertele in toate orasele , eu am foaia cu contractu in fata unde imi arata clar tot ce am si ce nu am .. si u imi spui ca nush ce vb ? #-o :rofl1: :crazy: :D
Frankenstein Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 RCS&RDS va oferi telefonie mobila si in Bucuresti pana la sfarsitul lui 2007
Frankenstein Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Pana la sfarsitul anului, compania si-a propus sa lanseze comercial serviciile de telefonie mobila in 10-15 orase, inclusiv in Bucuresti. Conform licentei serviciul trebuie sa fie functional pana in vara lui 2008.Sursa: standard.ro
Stalk3r Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 PS nu stiti , cablurile de date de la U528 sant compatibile si cu cele de la U128 ?
[k1ll] Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Mda desi stau in Oradea tot n`am primit mobilele X_x anyway Bv RDS :)
[k1ll] Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 nu esti singurul, asta este :)da u in care parte a orasului stai? :P@btw pe putini am vazut cu astfel de telefoane de la rds :blink:
Frankenstein Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Am auzit ca au inceput sa imparta telefoane prin Constanta.
ATLANTIS Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ce va tot agitati atit pentru bluetooth...merge cablul usb de aparate foto iar softul+drivere HUAWEI PC Assistant le gasiti peste tot pe net...deci?Ce este valoros la RDS Mobil este SERVICIUL care este 3G (de la anul voce,apel video si date+mail prin pop3 direct pe telefon..etc)..nu telefonul..da-l naiba..se gasesc pe toate gardurile acum...nu-ti comvine ce-ti dau cei de la RDS moca?..NO PROBLEM..du-te si i-ati Nokia N73 sau altele pt. ,,fite,,Mie personal i-mi place si telefonul...este destul de bine lucrat,subtire si suna si bine...deci...Bravo RDS..dati-le in gura la concurenta !!..sa mai scada si ei preturile ca si-o luase in cap!
Stalk3r Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 word ! ps tipa ce mi`a adus telefoanele era din timisoara :Dchiar ca is cam scumpe preturile .. cand stau sa ma gandesc ca e doar un simplu phone 2 phone voice chat .. , nu consuma resurse nimik de la provider decat curent .. cum sa fie asa scump o.O
ATLANTIS Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 word ! ps tipa ce mi`a adus telefoanele era din timisoara :D chiar ca is cam scumpe preturile .. cand stau sa ma gandesc ca e doar un simplu phone 2 phone voice chat .. , nu consuma resurse nimik de la provider decat curent .. cum sa fie asa scump o.O Vorbesti prostii...mai documenteazate!!