MobiuS Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 iti zic eu ca daca la inceputul acestui thread primele 2-3 posturi erau "emo e cool " "imi place emo" sau eu stiu ce nu se mai ajungea aicidaca tu zici, asa o fieu personal nu am nimic cu "EMO", se imbraca ciudat? alegerea lor, asculta nuj ce muzica? la felsingurul lucru care ma deranjaza este atitudinea de "Go to hell" la orice tentativa de contact cu ei
Nuclear Cannibal Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 rofl rofl bai supraponderalule care iti pierzi viata jucandu-te mmo-uri , preferam sa stam in intuneric pt ca ne e sila sa vedem indivizi ca tine ... inteles ? ca tine thade , alecs , etc
MobiuS Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 bai supraponderalule care iti pierzi viata jucandu-te mmo-uri , preferam sa stam in intuneric pt ca ne e sila sa vedem indivizi ca tine ... inteles ? ca tine thade , alecs , etce alegerea ta daca vrei sa nu-i vezi si stai in intunericdar o singura intrebare am : de unde ai reusit sa faci rost de detaliile privind greutatea lui?
rtk Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dorin3l, sa zicem ca tu esti cum zici, n`ai nimic cu emo. Dar sunt o gramada de oameni care au ceva, si se baga in vorba doar sa faca "misto". E si normal sa ramai cu gustu de bocanc in gura, pentru ca omu nu te cunoaste, si pentru el esti doar un alt "smecher". De acord cu nuclear.
Guest Blaidy Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 bai supraponderalule care iti pierzi viata jucandu-te mmo-uri , preferam sa stam in intuneric pt ca ne e sila sa vedem indivizi ca tine ... inteles ? ca tine thade , alecs , etcNoua ne e sila sa vedem analfabeti ca tine. (nu incerca sa dai o replica desteapta de genul : "e forum de gaming, nu de limba romana")Nu ma deranjeaza emo, cat ma deranjeaza incultii si analfabetii. (aka Petarda Canibala)
RaifalM3n Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nu e vorba de nici un efect de turma ...e vorba ca nu vreau sa ma fac de kkt cu acei oameni pe strada "prost famati " prin atitudine si stilul EMO.Nu e vorba de parerea mea ` e vorba de pareriile altora...sa fiu vazut eu bine fie cu ei fie fara ` ;)
4 Real Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 singura "scursura" de pe aici ... esti tu ... muzica aia jegoasa fara pic de pasiune si nu ma lua ca nu o inteleg , probabil esti alt urat care a crezut ca va fii mai interesant daca asculta black/death metal cat mai brutal si umbla cu prietenii lui cu cozi supraponderali si de obicei virgini sau tristi , bai baiatule tu sti ce inseamna sa iubesti ? sau tu nu sti acea partea a "EMO" , EMO poate fi ca o stare de spirit , dea ... ma imbrac dubios and stuff ... dar care e problema ? sunt la facultate buna , am o prietena slaba si frumoasa , am bani , mai trebuie ceva ? hai da-te inteligent lauda-te cu ce nu ai !si ca tot vbiti voi de efectul; turma ... cel mai prezent , acest efect se gaseste in rock si hip-hop asa ca ciocu mic bai pseudo-oamenilor fara pic de putere de intelegere ...Ca de obicei, te afirmi prin mesaje stupide.Observ ca, desi ai o problema cu oamenii care-i critica pe emo si nu-i inteleg, esti primul care se ia de rock si Hip Hop. Si asta spune destule despre tine... ca sa nu mai analizam mesajele tale din alt topic, citez: "eu sunt rasist, ii urasc pe negri si tot ce e legat de ei".Mentionez ca-ti mai trebuie o prietena care sa te placa si dupa ce te cunoaste cu adevarat, o carte care sa te invete cum se scrie corect in limba romana (da, sunt de acord cu ce ti-a spus Blaidy) si o doza de simt al penibilului. Asta nu se cumpara cu bani... care, apropo, sunt ai parintilor tai, chiar daca tu te lauzi ca un cocalar pe net.
Domino628 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 singura "scursura" de pe aici ... esti tu ... muzica aia jegoasa fara pic de pasiune si nu ma lua ca nu o inteleg , probabil esti alt urat care a crezut ca va fii mai interesant daca asculta black/death metal cat mai brutal si umbla cu prietenii lui cu cozi supraponderali si de obicei virgini sau tristi , bai baiatule tu sti ce inseamna sa iubesti ? sau tu nu sti acea partea a "EMO" , EMO poate fi ca o stare de spirit , dea ... ma imbrac dubios and stuff ... dar care e problema ? sunt la facultate buna , am o prietena slaba si frumoasa , am bani , mai trebuie ceva ? hai da-te inteligent lauda-te cu ce nu ai ! si ca tot vbiti voi de efectul; turma ... cel mai prezent , acest efect se gaseste in rock si hip-hop asa ca ciocu mic bai pseudo-oamenilor fara pic de putere de intelegere ... bai "chestie"...astia emo de care vorbesti tu aici...sunteti chiar voi de va regasiti in astea cateva randuri...sunteti supraponderali...da,respinsi de societate va retrageti intrun colt si va lingeti unu pe altu,ca dea...de femei naveti parte...sunteti tristi?normal,cum vati simti fratilor cu supozitorun fund?muzica jegoasa?ma fraiere,sa dea sfantu sa calci printru cartier adevarat ca iesi cu salvarea de acolo...adica mai bine ascult hard metal decat rap nu?dute esti liber!mai stiu eu din astia care cand is singuri asculta manele,si cand is in public asculta bug mafia
Dani Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 aici permite-mi sa te contrazic: oamenii nu sunt dependenti de efectul de turma ci sunt dependenti de bunul gust serios? atunci de ce cand se aude de o moda noua toti se schimba? daca apare o vedeta cu o freza noua hop toate fetele.. cam asa stau lucrurile si cu emo, rock, manele etc @emmy no offence dar inainte sa postezi invata sa pui cratime unde trebuie si sa scrii corect.. si e treaba lor ce asculta atat timp cat nu te afecteaza.. pe cuvant daca nu.. sunteti batuti in cap.. nu intelegeti
never Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 bai supraponderalule care iti pierzi viata jucandu-te mmo-uri , preferam sa stam in intuneric pt ca ne e sila sa vedem indivizi ca tine ... inteles ? ca tine thade , alecs , etchuh?Puti de la o posta a prostime... ai mai mult de 15 ani?
Domino628 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 @emmy no offence dar inainte sa postezi invata sa pui cratime unde trebuie si sa scrii corect.. si e treaba lor ce asculta atat timp cat nu te afecteaza.. pe cuvant daca nu.. sunteti batuti in cap.. nu intelegeti da man stiu...daca as vrea as pune cratime si as scrie respectand stilul publicistic...sau beletristic..dar..parca nu mai are farmec forumul cu scris corect :-?
ReneGade Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hm mm . daca ar fi un stil normal nu as fi asa impotriva . dar deja e dus la extrem . machiaje , piercinguri , freze de tot rahatu (sry , trebuia sa o zic :) ) . ReneGadeI hate emo ...
Thade Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Si eu care credeam ca astia EMO sunt mai elevati, Nuclear asta e un mare taran (SA NU PLANGI). Nu o sa te atac(prea dur), pt ca ai prietena slaba, esti la facultate, iubesti, nu te besi de rusine ca plm esti emo si altele... (glumesc, o sa suferi)(=PLANGI?), iar noi, restul, purtam ochelari, de la luminozitatea asta...cerul asta tu-l in gura de ordinar pune soarele sa ne bronzeze, ce viata :(hai sa-ti dau cateva exemple, care pe mine ma fac mandru ca nu sunt ca tine (adica prefacut)1. nu sunt frustrat ca tine2. nu ascult muzica pe care o ascult doar pt a ma afla in treaba sau a iesi in evidenta desi sunt mandru, mai ales din cauza ca ratatii ca tine nu pot asculta asa ceva3. stiu si eu sa iubesc, dar nu fac tragedie din asta4. am si eu prietena frumoasa, dar probabil nu asa trista ca a ta5. nu ma imbrac in negru ca asa am vazut pe google si n-am vreun site unde vad noutatile in domeniul "I R EMO"6. imi este usor sa gandesc limpede fara sa imi bata inima 7. nu se sperie prietena cand iese cu mine in oras ca s-ar lua cineva de noi8. la varsta ta esti prea naiv, prea incompetent si incompatibil in orice fel cu tot ce e pe langa tine9. nu plang si nu ma doare inima cand vad un gandacel zdrobit de un bocanc :S10. "idealul" meu in viata nu sunt culorile vii, fetele plangacioase, inimioarele rupte, trandafiri dusi in gura trantit pe jos, lacrimi de dragoste, cacaturi scoase din gura fara a avea vreo semnificatie, romantismul fals, frustrarile idioate, declaratiile de dragoste, sexul in care fata e baiatul si invers, parul lung cu ideea "SA NU-MI VEZI FATA" s.a.m.d ai inteles tu ideeafaza e ca tu nu ma placi (in afara de faptul ca esti cretin) din cauza ca ascult death metal, joc mmouri, am nush cate kg vrei tu si vorba lui 4 real, esti un cocalar <3 PS: prietenei tale i-ar fi scarba de mine (probabil), iar prietena mea te-ar face gay (sigur)sincer n-am nimic cu EMO, imi bat joc de tine, nu lua in serios, pur si simplu plangi si filmeaza-te.http://www.anti-emo.com/
Kreative Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 EMO sucks If you even call or consider yourself "emo" you suck.
MobiuS Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 chiar e nevoie de toate insultele astea Kr3at1v3?
Guest zero_man Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 altu care n-are ce face si facem spam :) ce oameni@4real si RaifalM3n ce nu intelegeti din ce am scris? de cand e normal sa se critice mod-urile de viata? eventual puteti critica "efectul de turma" si nu altceva.. de unde stiti voi ca rtk nu e emo adevarat? asa si eu urasc rockerii dar nu am nimic cu ei pentru ca nu am dreptul.. doar parintii au voie sa critice personalitatea pe care o detii.. right?.. voi imitati tot ce vedeti la televizor, pe la americani sau mai ces eu pe unde.. vedeti-va de treaba si lasatii sa-si vada de mod-ul lor de viata..daca prietenul vostru de-o viata s-ar face emo peste noapte nu l-ati mai cunoaste? hai sa fim seriosi.. o dati in copilarii rau de totSubZero , in caz ca nu ti-ai dat seama ......Copii astia emotionati care asculta muzica dinaia sunt adevarati retardati mintali . Sa nu mai vorbim de culori .Baietii isi vopsesc genele .Sa nu zici ca sunt chiar asa necunoscator . :bananadance2:
Guest #Etherfast Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Pentru mine emo inseamna tristete, idiotenie, plangere inutila de sine si pe deasupra lauda infantila si prosteasca legata de aceasta stare.
Guest zero_man Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Inca o idee : copii EMO trebuie anihilati , altfel nu se mai poate .Exista si o piesa anti-emo : Pink Floyd - The Wall .
Guest #Etherfast Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Inca o idee : copii EMO trebuie anihilati , altfel nu se mai poate .Exista si o piesa anti-emo : Pink Floyd - The Wall .Nici chiar asa. Insa ca om, ca fiinta, nu vad rostul de a-ti plange de mila, cand tu nu ai niciun motiv sa fi trist. De a te lauda cu faptul ca tu esti deprimat, emo, si ca iti plangi de mila. E o boala aceasta, si anume de a fi in centrul atentiei.
Domino628 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Si eu care credeam ca astia EMO sunt mai elevati, Nuclear asta e un mare taran (SA NU PLANGI). Nu o sa te atac(prea dur), pt ca ai prietena slaba, esti la facultate, iubesti, nu te besi de rusine ca plm esti emo si altele... (glumesc, o sa suferi)(=PLANGI?), iar noi, restul, purtam ochelari, de la luminozitatea asta...cerul asta tu-l in gura de ordinar pune soarele sa ne bronzeze, ce viata :( hai sa-ti dau cateva exemple, care pe mine ma fac mandru ca nu sunt ca tine (adica prefacut) 1. nu sunt frustrat ca tine 2. nu ascult muzica pe care o ascult doar pt a ma afla in treaba sau a iesi in evidenta desi sunt mandru, mai ales din cauza ca ratatii ca tine nu pot asculta asa ceva 3. stiu si eu sa iubesc, dar nu fac tragedie din asta 4. am si eu prietena frumoasa, dar probabil nu asa trista ca a ta 5. nu ma imbrac in negru ca asa am vazut pe google si n-am vreun site unde vad noutatile in domeniul "I R EMO" 6. imi este usor sa gandesc limpede fara sa imi bata inima 7. nu se sperie prietena cand iese cu mine in oras ca s-ar lua cineva de noi 8. la varsta ta esti prea naiv, prea incompetent si incompatibil in orice fel cu tot ce e pe langa tine 9. nu plang si nu ma doare inima cand vad un gandacel zdrobit de un bocanc :S 10. "idealul" meu in viata nu sunt culorile vii, fetele plangacioase, inimioarele rupte, trandafiri dusi in gura trantit pe jos, lacrimi de dragoste, cacaturi scoase din gura fara a avea vreo semnificatie, romantismul fals, frustrarile idioate, declaratiile de dragoste, sexul in care fata e baiatul si invers, parul lung cu ideea "SA NU-MI VEZI FATA" s.a.m.d ai inteles tu ideea faza e ca tu nu ma placi (in afara de faptul ca esti cretin) din cauza ca ascult death metal, joc mmouri, am nush cate kg vrei tu si vorba lui 4 real, esti un cocalar <3 PS: prietenei tale i-ar fi scarba de mine (probabil), iar prietena mea te-ar face gay (sigur) sincer n-am nimic cu EMO, imi bat joc de tine, nu lua in serios, pur si simplu plangi si filmeaza-te. http://www.anti-emo.com/ esti tare omule sper sa ne arate si noua video-ul in care plange #-o
Guest #Etherfast Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 esti tare omule sper sa ne arate si noua video-ul in care plange #-o Nu rade ca ar fi in stare. Toti emo vor sa fie in centrul atentie.
Nuclear Cannibal Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Si eu care credeam ca astia EMO sunt mai elevati, Nuclear asta e un mare taran (SA NU PLANGI). Nu o sa te atac(prea dur), pt ca ai prietena slaba, esti la facultate, iubesti, nu te besi de rusine ca plm esti emo si altele... (glumesc, o sa suferi)(=PLANGI?), iar noi, restul, purtam ochelari, de la luminozitatea asta...cerul asta tu-l in gura de ordinar pune soarele sa ne bronzeze, ce viata :(hai sa-ti dau cateva exemple, care pe mine ma fac mandru ca nu sunt ca tine (adica prefacut)1. nu sunt frustrat ca tine2. nu ascult muzica pe care o ascult doar pt a ma afla in treaba sau a iesi in evidenta desi sunt mandru, mai ales din cauza ca ratatii ca tine nu pot asculta asa ceva3. stiu si eu sa iubesc, dar nu fac tragedie din asta4. am si eu prietena frumoasa, dar probabil nu asa trista ca a ta5. nu ma imbrac in negru ca asa am vazut pe google si n-am vreun site unde vad noutatile in domeniul "I R EMO"6. imi este usor sa gandesc limpede fara sa imi bata inima 7. nu se sperie prietena cand iese cu mine in oras ca s-ar lua cineva de noi8. la varsta ta esti prea naiv, prea incompetent si incompatibil in orice fel cu tot ce e pe langa tine9. nu plang si nu ma doare inima cand vad un gandacel zdrobit de un bocanc :S10. "idealul" meu in viata nu sunt culorile vii, fetele plangacioase, inimioarele rupte, trandafiri dusi in gura trantit pe jos, lacrimi de dragoste, cacaturi scoase din gura fara a avea vreo semnificatie, romantismul fals, frustrarile idioate, declaratiile de dragoste, sexul in care fata e baiatul si invers, parul lung cu ideea "SA NU-MI VEZI FATA" s.a.m.d ai inteles tu ideeafaza e ca tu nu ma placi (in afara de faptul ca esti cretin) din cauza ca ascult death metal, joc mmouri, am nush cate kg vrei tu si vorba lui 4 real, esti un cocalar <3 PS: prietenei tale i-ar fi scarba de mine (probabil), iar prietena mea te-ar face gay (sigur)sincer n-am nimic cu EMO, imi bat joc de tine, nu lua in serios, pur si simplu plangi si filmeaza-te.http://www.anti-emo.com/ok sa fie clar , nu are rost sa fiu elevat sau sa incerc replici "fine" cu tine pentru ca in opinia mea orice metalhead merita doar batut si atat.de ce ?1)merg pe strada cu prietena/prietenii si oamenii se uita asa pe noi cu un aer de superioritate , am putea sa le demonstram ca suntem mai destepti/culti/sau ca avem mai mult decat ceea ce cred ca au ei in plus dar de ce sa ne batem capu cu ei ? e mai simplu sa scoti un lant sau o telescopica si sa ii spargi capul , nu ?2)mie nu mi-e frica sa ies pe strada pentru ca alerg foarte repede , in caz de scandal nu ma prinde lumea , ma rog daca sunt cu prietena normal ca e nasol ca ... o sa par un idiot daca plec :P , dar oricum am vazut poze cu tine si sincer esti jalnic asa ca nici nu stiu de ce imi obosesc degetele3)eu ascult muzica care imi place , pt mine EMO e mai mult un fel de a fi , ascult de la anarcho-punk , dnb pana la zyklon , ma rog depinde ce tripuri am (nu are rost sa vb de asta)4)despre stiu sa iubesc si am prietena frumoasa nu are rost sa ne certam pt ca gusturile nu se discuta , dar asa ca totusi sa ma simt eu mai bine , prietena mea e mai slaba :P5)eu ma imbrac in negru pt ca am picioarele ca niste scobitori si pt ca e chiar elegant ... 6)gandesc chiar mai limpede decat tine , bine in weekend cand iau un timbru atunci pot sa zic ca nu mai gandesc deloc clar 7)naiv ? eu ? nu mai vorbi aiurea cum faci tu de obicei in toate posturile , esti beat ?8)crede-ma ca nu as plange nici daca ar muri cel mai bun prieten la 1 metru de mine ... poate 1-2 lacrimi pt iubita , dar nu mi se pare anormal domnule paros insensibilputem sa fiu mei detaliat si chestii dar am scris in graba ca tre sa plec ... oricum ce vroiam sa iti zic e ca pt mine toti "metalheazii" sunt fakeri ( fake ) pt ca am ascultat toate metalele (intelegeam ce voi si cum sta treaba ,dar am ajuns la o perioada din viata cand mi s-a parut ca ocultismul , misticismul , satanasimul , razboaiele , etc nu mai au nici o logica , bine inca mai ascult drone sau sludge ca imi da tripuri misto :P) si nu vad de ce un individ ar asculta asa ceva , stiu ca am scris dubios , dar eu devreme rau si oricum tre sa plec ...
Thade Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ok sa fie clar , nu are rost sa fiu elevat sau sa incerc replici "fine" cu tine pentru ca in opinia mea orice metalhead merita doar batut si atat.Pt tine orice metalhead merita batut, asta pt ca ti-ai luat-o de atatea ori, poate chiar te-au violat :( , iar tu cum n-ai chef sa te duci la unu sa te iei de el si iti bati gura aiurea aici pe un forum amice.Stii tu ce e ala jalnic? ...m-as mira. Esti atat de cretin incat nu-ti dai seama ca nu toti care asculta metal stau si beau ca idiotii, rad, dau la buci si borasc (eu unul am trecut de perioada aia), pe de alta parte, gandesti ca unu de 10 ani care inca n-a dat de gustul p.Eu macar de cand ascult metal (de vreo 7-8 ani), am invatat ceva din muzica asta, nu am fost nici emo, nici d-ala care se uita pe sus, ci doar ala care-si bate mereu joc de tine, intelegi? Eu sunt ala care a stie ce e ala metal, eu sunt ala care are o cultura muzicala atat de vasta incat pe langa tine sunt un zgarie-nor(sterge-mi bocancii plx). Asa ca pustiule eu iti propun ceva, sa mergem la o bere, ce zici? (vezi ca nu sunt penibil ca tine si nu zic 'ti-e friga?')
Domino628 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Asa ca pustiule eu iti propun ceva, sa mergem la o bere, ce zici? (vezi ca nu sunt penibil ca tine si nu zic 'ti-e friga?') Thade,vezi ca ar merge,dar sa fie fara alcool ca ii e frica sa nul inbeti si sal corupi...ca e mic,simpatic si plange daca il superi :crybaby: