Guest EmoKid Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 E o porcarie ... ma rog .. alti o cred amuzant dar pt noi nu e amuzant ... va sfatuiesc lasati-va ... cu jegurile astea critice ... uitati-va in oglinda si dupa asta incepeti a critica ...
never Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ba nu, ignoranta ne impiedica sa nu facem ceva impotriva crimelor, fiindca ne doare-n... Hai lol, daca nu m-ar durea in pix si daca nu as ignora tampitii, ar trebui sa omor pe toti care difuzeaza manele sau alte tampenii in public, ca deh sunt "cul". lol faza cu emo, ce glumet e realizatorul
Zym3r Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 rofl rofl hahaha foarte tare :) si filmuletzul de deasupra e penal :)
Deian69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Emokid....Chiar ma intreb ai fost dintotdeauna asa?E in regula sa fii tu insuti,dar cand 80% din populatie zic ca laptele e alb si tu negru ar trebuii sa stai pe ganduri putin."Viata nu e trista trebuie doar sa inveti sa-ti bagi picioru.."sa inteleg ca asta vrea sa insemne sa nu-ti pese?sau?
Guest CORNELIU Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Acestia sunt copiii care in primii 7(sapte)ani de viatza n-au prea stat pe acasa si nici nu prea si-au frecventat mama!Nu au bun-simtz si nici acei sapte ani de acasa!Tabla valorilor este inversata pentru ei,iubirea pentru lux e pe primul loc iar iubirea pentru oameni,pe ultimul loc.Nu-l iubesc pe Dumnezeu iar in capul lor este o mare confuzie intre bine si rau.Sunt generatia pro dar multi,nascuti din genaratia pop-corn : Daca parintzii pop-corn s-ar fi ocupat de ei cu adevarat si i-ar fi implicat de mici in treburile gospodaresti si i-ar fi iubit cu adevarat,atunci alta faina s-ar fi macinat la moara si alt sens ar fi avut viatza pentru ei!Solutia:actiunile de voluntariat,rugaciunea si faptele bune in care trebuie implicatzi!Ce ar fi sa va rugatzi pentru aceste suflete? Cat nu sunt inca iremediabil pierdute... :tiphat:
4 Real Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ce-ar fi sa nu mai amestecam religia in chestia asta? Personal, mi se rupe daca un om il iubeste sau nu pe Dumnezeu.Iar aceasta "analiza" a motivelor pentru care unii pusti devin emo este, in cel mai bun caz, hilara.
Guest CORNELIU Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ce-ar fi sa nu mai amestecam religia in chestia asta? Personal, mi se rupe daca un om il iubeste sau nu pe Dumnezeu.Iar aceasta "analiza" a motivelor pentru care unii pusti devin emo este, in cel mai bun caz, hilara.[/quote ]
never Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Solutia:actiunile de voluntariat,rugaciunea si faptele bune in care trebuie implicatzi!Ce ar fi sa va rugatzi pentru aceste suflete? Cat nu sunt inca iremediabil pierdute... :tiphat:Hai sa fim seriosi... rugaciune?Si eu ma rog de vreo 5 ani sa vina Bill Gates si sa imi faca un cadou, dar nu vad niciun rezultat...
rtk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 4 real vezi pana unde ajungi cu jignirile. Eu ignor majoritatea oamenilor ca tine. Incep sa se bata cap in cap "declaratiile" tale, si parca ai zis ca tu n`o sa mai postezi aici :bye:esti baiat, te dai cu oja roz pana si pe unghiile de pe picioare, iti tai venele, asculti muzica proasta cu tendinte satanice, nu vorbesti cu nimeni, nici macar cu tine in fata oglinzii, porti o freza naspa, te crezi ultimul om de pe glob.Gusturile nu se discuta. Aceeasi idee am eu despre muzica voastra. Sau despre cum va imbracati. Era vorba aia : voi radeti toti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel.Deian69, gandeste-te, poate esti in aceasi situatie, tot asa te privesc si pe tine rock`erii, emo, etc. nu intra in viata noastra personala, nici foametea din Africa nu intra dar tre sa facem ceva. una e sa fi incult si sa porti mult aur la gat, alta e sa-ti tai venele.si tu te implici in problema asta, fometea din Africa :rofl1:In legatura cu religia. Daca eu ma rog sa castig la loto, si altu/alta se roaga ca el/ea sa castige la loto, ce se intampla ? o.O Cred ca dany ( subzero) a fost cel mai obiectiv.credeti-ma ca e numa impresiile de voi (astia care criticati in halu asta).. credeti-ma ca daca sunteti in fata lor nu sunteti in stare sa spuneti acelasi lucru ca pe forum.. ar trebui sa va vedeti pe voi si dupaia sa criticati pe altu..PUNCT.
4 Real Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 rtk, ma tem ca nu inteleg in ce fel am jignit. Dar, desigur, un factor important este viziunea fiecarei persoane asupra cuvantului "a jigni".Pe de alta parte, sunt de acord ca am spus ca nu voi mai posta. Mi-am revizuit atitudinea din cauza ca am vazut cum problema era pusa intr-un mod cel putin stupid. Dar, daca vrei sa purtam o discutie, nu inteleg de ce nu raspunzi la ce-am spus acum cateva zile despre emo.
rtk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Pentru ca, efectiv, nu-ti cere decat sa fii in continuare un terminat, sa te lauzi cu asta si sa te plangi ca nu te intelege nimeni.4 real, citeste discutia noastra dinainte, cand eu spuneam ceva, si tu nu raspundeai la ce ziceam, ci aproape numai pe langa. De aceea cred ca nu are rost sa`ti raspund.
4 Real Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Eu as spune ca a fost exact invers. Si cam tot ce-ai spus tu se reduce la "esti incuiat", "esti nascut inainte de Revolutie", "esti comunist" si alte raspunsuri inteligente de tipul acesta. Dar inca n-am vazut vreun emotiv sa vina cu argumente pentru o discutie inteligenta.
rtk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tu pui problema gresit. Daca eu asta simt, asta imi place, de ce sa ma prefac? Tie iti place un anumit tip de muzica, tie iti place sa te imbraci intr`un fel. Asa suntem si noi. Daca sunt diferit, si nu cum iti place tie, sunt nebun nu?E chiar atat de greu sa intelegi? Ce argumente vrei? Daca mie asa imi place sa ma imbrac, muzica asta imi place. Esti absurd. De la inceput nu vrei sa intelegi, nici tu, nici ceilalti. Dany a pus problema bine, nivelu tau de inteligenta nu e destul de ridicat sa intelegi asta? Ce vrei sa iti zic? Nu inteleg ce vrei.
4 Real Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Am explicat mai sus ce ma deranjeaza si de ce. Daca ai de gand sa mai insisti cu argumentul vostru deja uzat, nu prea are rost sa continuam.
RaifalM3n Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 rtk dece tot pui plural?! Sunteti vre`o organizatie? sunteti asa multi ?Nu te mai ataca` esti emo asta e inghiti .Faci totul sa para de parca am fi 2 tabere ...Nu te poti compara oricat ai incerca` cu un emo adevarat . (punCt)Din curiozitate` ce muzica asculti ?
rtk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Am explicat mai sus ce ma deranjeaza si de ce. Daca ai de gand sa mai insisti cu argumentul vostru deja uzat, nu prea are rost sa continuam.Repet, cum zici si tu, "nu are rost", daca tu nu vrei sa intelegi. Ai citit ce am scris mai sus? rtk dece tot pui plural?! Sunteti vre`o organizatie? sunteti asa multi ?Nu te mai ataca` esti emo asta e inghiti .Faci totul sa para de parca am fi 2 tabere ...Nu te poti compara oricat ai incerca` cu un emo adevarat . (punCt)Din curiozitate` ce muzica asculti ?Am mai multe personalitati si d`aia, intra una peste alta.Ascult: emo, screamo, punk, rock, metal, black (mai rar, face parte tot din metal )De curiozitate, tu ce asculti ? :-?Edit: esti rifleman de la cs, care a luat ban pentru no recoil?
Dani Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 EMO = GAYS altu care n-are ce face si facem spam :) ce oameni @4real si RaifalM3n ce nu intelegeti din ce am scris? de cand e normal sa se critice mod-urile de viata? eventual puteti critica "efectul de turma" si nu altceva.. de unde stiti voi ca rtk nu e emo adevarat? asa si eu urasc rockerii dar nu am nimic cu ei pentru ca nu am dreptul.. doar parintii au voie sa critice personalitatea pe care o detii.. right?.. voi imitati tot ce vedeti la televizor, pe la americani sau mai ces eu pe unde.. vedeti-va de treaba si lasatii sa-si vada de mod-ul lor de viata.. daca prietenul vostru de-o viata s-ar face emo peste noapte nu l-ati mai cunoaste? hai sa fim seriosi.. o dati in copilarii rau de tot
RaifalM3n Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Numai joc CS de mult ` ma confunzi` :) Si da am prieteni care au ajuns sa se faca 5 culori in cap sa fie emo style` si sa ii strige lumea "Gay" pe strada.si relatia sa racit.ascult :ceva rock cand am chef `house/trance / R&B si hip hop` ;)
Dani Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Numai joc CS de mult ` ma confunzi` :) Si da am prieteni care au ajuns sa se faca 5 culori in cap sa fie emo style` si sa ii strige lumea "Gay" pe strada.si relatia sa racit.ascult :ceva rock cand am chef `house/trance / R&B si hip hop` ;)e grav atunci daca iti lasi prietenii pentru motive dinastea.. astia suntem noi oamenii.. dependenti de "efectul de turma" :)
MobiuS Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 e grav atunci daca iti lasi prietenii pentru motive dinastea.. astia suntem noi oamenii.. dependenti de "efectul de turma" :)aici permite-mi sa te contrazic: oamenii nu sunt dependenti de efectul de turma ci sunt dependenti de bunul gust
Nuclear Cannibal Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 nu esti tu in masura sa imi comentezi avatarul revenind la subiect , pe soseaua alexandriei pe la intersectia cu antiaeriana sade frumos un depozit sau ce o fi acolo , care are un nume extrem de potrivit pentru scursorile astea despre care vorbim noi aici , si anume : http://img215.imageshack.us/my.php?image=03102007418vv2.jpgsingura "scursura" de pe aici ... esti tu ... muzica aia jegoasa fara pic de pasiune si nu ma lua ca nu o inteleg , probabil esti alt urat care a crezut ca va fii mai interesant daca asculta black/death metal cat mai brutal si umbla cu prietenii lui cu cozi supraponderali si de obicei virgini sau tristi , bai baiatule tu sti ce inseamna sa iubesti ? sau tu nu sti acea partea a "EMO" , EMO poate fi ca o stare de spirit , dea ... ma imbrac dubios and stuff ... dar care e problema ? sunt la facultate buna , am o prietena slaba si frumoasa , am bani , mai trebuie ceva ? hai da-te inteligent lauda-te cu ce nu ai !si ca tot vbiti voi de efectul; turma ... cel mai prezent , acest efect se gaseste in rock si hip-hop asa ca ciocu mic bai pseudo-oamenilor fara pic de putere de intelegere ...
Guest Andrei-JB Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 aici permite-mi sa te contrazic: oamenii nu sunt dependenti de efectul de turma ci sunt dependenti de bunul gustnu chiar :)iti zic eu ca daca la inceputul acestui thread primele 2-3 posturi erau "emo e cool " "imi place emo" sau eu stiu ce nu se mai ajungea aici