Ghiba Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A inceput EMOnizarea in Romania! #-o Manele=Emo=muzica de canal ,numai sobolanii asculta asa ceva...Mandru ca-s sobolan..... ( not emo )Ontopic : De ce sa fii emo ? De ce sa fii trist ? De ce sa vrei sa te sinucizi ? Hai ma sa fim seriosi .... Suficiente motive sa fii fericit. Iar aspectul ....... N-oi fi eu vreo frumusete a naturii, dar nu arat ca victima unui violator. Daca tot vreti sa va puneti capat zilelor, nu mai faceti atata tamtam and do it allready.
Bulan69 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 acesti EMO PPL, sunt niste copii fara soarta si fara viitor, niste wannabe pastilati, care iau aspirine si se cred High, niste saraci care nu mananca 2 saptamani sa-si cumpere niste Convershi (obor style), asculta rock, punk si poarta negru si multe bratari pt k ei sunt tristi cwaye, familia lor de ratati, ii calc pe cap cand ii intalnesc.
Mysterio Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 in caz ca nu treceti pe la funmania : :D aici toti irlandezii poarta asa .. :blink:
_alexa_ Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 alexa e penal forumu lor p.s uitate la fata aia ce semnatura are ;) Babble, Babble, Bitch, BitchRebel, Rebel, Party, Party Sex, sex, sex, don't forget the violence asta? sunt versuri din This is the new $hit marilyn manson :D
increatu Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Zym3r ....aia din videoklip sunt minimalisti;)...nu EMO....adika genu d oameni addicted 2 fashion;)
Guest EmoKid Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ma mai bine Emo decat malisti ... Eu , rtk , si cati ar mai fi pe forumul asta emo .. nu ascultati ce spun oameni .. despre noi pe noi nu ne itelege nimeni pt ca nu`s la hq-ul nostru ...Oricum ce sa vb cu un manelist ca el stie sa spuna mereu .. Zboara milioanele ... handicapat lucru ... dekat sa te faci de ras sa dai muzica la maxim pe strada sa te auda cum guta mugeta .. mai bn stai la locul tau .. cu un mp3/mp4 etc asculti melodia ta ptreferata si taci din gura ...
Zym3r Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ma mai bine Emo decat malisti ... Eu , rtk , si cati ar mai fi pe forumul asta emo .. nu ascultati ce spun oameni .. despre noi pe noi nu ne itelege nimeni pt ca nu`s la hq-ul nostru ...Oricum ce sa vb cu un manelist ca el stie sa spuna mereu .. Zboara milioanele ... handicapat lucru ... dekat sa te faci de ras sa dai muzica la maxim pe strada sa te auda cum guta mugeta .. mai bn stai la locul tau .. cu un mp3/mp4 etc asculti melodia ta ptreferata si taci din gura ... sa inteleg ca in mintea ta stralucita de emo (not) exista doar 2 tipuri de om? (manelisti si emo) #-o
7even Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nu ascultati ce spun oameni .. despre noi pe noi nu ne itelege nimeni pt ca nu`s la hq-ul nostru ... Si anume care-i "HQ" vostru :blink: (emo boys ) :) , de nu va intelege nimeni????????? ps: "Get a life" si nu-ti mai atat de mila. :pray:
c1ocan Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Si anume care-i "HQ" vostru :blink: (emo boys ) :) , de nu va intelege nimeni????????? ps: "Get a life" si nu-ti mai atat de mila. :pray: Degeaba comentatii aicea :rofl1: daca omu e emo nai ce sa ii faci.... :bananadance2:
Lucian Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 despre noi pe noi nu ne itelege nimeni pt ca nu`s la hq-ul nostru ...esti baiat, te dai cu oja roz pana si pe unghiile de pe picioare, iti tai venele, asculti muzica proasta cu tendinte satanice, nu vorbesti cu nimeni, nici macar cu tine in fata oglinzii, porti o freza naspa, te crezi ultimul om de pe glob.ce sa intelegem la tine? vrei sa te sustinem? sa tipam "taie-ti veneleeee, iti sta bine vopsit galben si roz in cap, esti atat de tare!"? si daca nu esti asa, inseamna ca nu esti emo adevarat, doar te crezi unul. in cazul asta, schimba-te, nu e de tine.daca esti un emo adevarat, intri in categoria celor mai josnice fiinte, in aceeasi urna cu homosexualii. nu incerc sa te jignesc, doar spun adevarul.
never Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ^ pun pariu ca nu stii de la ce vine emo iar artistul tau preferat e Gutaps: defineste josnic, in conceptia ta
Dani Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 acesti EMO PPL, sunt niste copii fara soarta si fara viitor, niste wannabe pastilati, care iau aspirine si se cred High, niste saraci care nu mananca 2 saptamani sa-si cumpere niste Convershi (obor style), asculta rock, punk si poarta negru si multe bratari pt k ei sunt tristi cwaye, familia lor de ratati, ii calc pe cap cand ii intalnesc.eu chiar nu va inteleg.. acelasi lucru se poate spune si despre manelisti, rockeri, satanisti, homosexuali etc ce se spune de emo kids.. fiecare are un stil de viata aparte.. fiecare cu treaba lui si cu stilul lui de viata.. manelistii sunt niste inculti (majoritatea si no offence) care se dau mari cu lanturile lor de 100kg, isi expun incultura samd.. rockerii sunt niste ciudati pentru ca asculta muzica heavy metal & stuff.. homosexualii sunt niste fiinte carora le place acelasi sex.. satanistii cred in Satana samd (as putea spune mult mai multe).. fiecare cu viata lor.. atat timp cat nu intra in viata noastra personala, a celorlalti nu vad care ar fi problema.. eu chiar 1, 2 prieteni homosexuali, emo si ma inteleg ff bine cu ei.. pentru mine e tot ce conteaza.. ca mie nu-mi place modul e alta treaba dar sincer nu ma bag.. e treaba lor credeti-ma ca e numa impresiile de voi (astia care criticati in halu asta).. credeti-ma ca daca sunteti in fata lor nu sunteti in stare sa spuneti acelasi lucru ca pe forum.. ar trebui sa va vedeti pe voi si dupaia sa criticati pe altu.. chestia asta cu curentele e alta treaba.. ca la noi nu se intelege 100% si apare "efectul de turma" e cu totul altceva.. asa suntem noi romanii.. stim doar sa imitam.. chiar nimic nu facem original.. de asta suntem asa cum suntem.. ne meritam soarta..
The Connection Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nu inteleg ,,emo'' style..inteleg sa fii trist..suparat..deprimat si sa te uiti in jos da' de ce naiba se imbraca in negru? De ce isi fac parul mov si de ce sunt crestati , de ce au un craniu ca simbol? Pentru ce se imbraca asa? Isi arata tristetea mai mult? Vor sa iasa in evidenta pentru ca is tristi(deprimati)? Stiu pe cineva emo...pur si simplu e trist tot timpul si spune la toata lumea ...eu cand is trist nu ma apuc sa spun si sa arat la lume ...Daca tot vor sa se omoare atat de rau , macar sa se omoare nu sa ma frece pe mine la cap cu tristetea lor.rtk , nu te obosi sa imi dai reply , asta e parerea mea , e ok sa fii trist odata..mai deprimat intr-o zi sau intr-o saptamana datorita anumitor evenimente, da nu imi trebuie costum si par mov ca sa iti elimini tristetea, de ce oamenii emo se imbraca in negru..parca is tin tristetea in ei? Eu cand is trist incerc sa fiu vesel..nu continui sa fiu trist..Ati inteles ideea , sunt obosit..revin maine..PS: Imi pare bine ca este un subiect care merita discutat pe linkmania , in ultimul timp nu am postat pentru ca nu am avut la ce...nici un subiect interesant..
Dani Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 obidan citeste ce am scris mai sus (citeste tot).. si cu ce te afecteaza pe tine ca rtk sau altu sunt emo? te-au atins? te-au molestat cumva?p.s. nu mai fiti copii.. maturizati-va :)
Lucian Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ^ pun pariu ca nu stii de la ce vine emo iar artistul tau preferat e Gutaps: defineste josnic, in conceptia taam definit ce inseamna josnic, citeste primele randuri. sau si tie ti se pare oja roz ca fiind cul?si te rog, nu spune ca ascult Guta, uita-te mai atent la av si nu ma pune in aceasi categorie cu tine.eu chiar nu va inteleg.. acelasi lucru se poate spune si despre manelisti, rockeri, satanisti, homosexuali etc ce se spune de emo kids.. fiecare are un stil de viata aparte.. fiecare cu treaba lui si cu stilul lui de viata.. manelistii sunt niste inculti (majoritatea si no offence) care se dau mari cu lanturile lor de 100kg, isi expun incultura samd.. rockerii sunt niste ciudati pentru ca asculta muzica heavy metal & stuff.. homosexualii sunt niste fiinte carora le place acelasi sex.. satanistii cred in Satana samd (as putea spune mult mai multe).. fiecare cu viata lor.. atat timp cat nu intra in viata noastra personala, a celorlalti nu vad care ar fi problema..nu intra in viata noastra personala, nici foametea din Africa nu intra dar tre sa facem ceva. una e sa fi incult si sa porti mult aur la gat, alta e sa-ti tai venele.LE: ce zici tu acolo se numeste ignoranta.
Dani Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 tot nu mi-ati raspuns la intrebare.. cu ce va afecteaza pe voi ca ei isi taie venele sau nu? ca asta nu inteleg.. fiecare are dreptul sa traiasca cum vrea.. nici tu si nici eu nu-i vom influenta.. capishi?p.s. hai las-o ca n-ai dreptate.. e treaba omului daca isi taie venele sau nu (nu cred ca si le va taia in fata ta) dar sa vii in public si sa-ti fluturi prostia, e mai grav crede-ma :) .. atat timp cat pe tine nu te critica nimeni, indiferent ce asculti sau ce stil de viata duci tu nu cred ca ai dreptul sa critici sau sa influentezi pe altcineva..nu ma fa sa-ti aduc argumente la fiecare dintre stilurile de viata enumerate mai sus.. ai sa ramai uimit..
Diabolik_01 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Scurt si la obiect : Cine vrea sa fie EMO nu are decat suntem intr-o tara libera si fiecare poate sa faca cea ce vrea.Personal nu sunt de acord deoarece sunt tristi , si nu isi dau seama ca doar 1 viata avem.Daca ma insel cu ceva ma scuzati ca nu am avut timp sa citesc 6 pagini.
4 Real Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Am spus ca nu voi mai posta in topicul asta, dar vad ca a aparut cineva care stie cat de cat sa puna problema... iar raspunsurile venite de la cei anti-emo sunt, in cel mai bun caz, puerile.Dragul meu SubZero, mi se rupe ca vor sa-si taie venele (bine, sunt multe de spus aici despre crestaturile care la ei sunt "tentative de suicid"). Sau ca sunt tristi. Sau ca poarta nu-stiu-ce haine si-si vopsesc parul.Pe mine ma enerveaza ca prea multi sunt influentati de acest curent de doi bani care promoveaza autocompatimirea si resemnarea. Inteleg ca unii au trecut sau inca mai trec prin situatii dificile, dar asta nu e un motiv sa se dea victime si sa le spuna si altora ca e bine sa fie asa. Explica-mi si mie, te rog, de ce idiotii aia de pe emo-kids.ro planuiau campanii. Ce slogan ar avea o campanie emo? "Viata e de rahat chiar daca nu-ti dai seama; fii si tu ca noi" sau "E bine sa fii un ratat, fa-o in continuare"?Sa revin la chestia cu influenta: copiii astia le arata tuturor ca e bine sa-ti plangi de mila, sa transformi tristetea intr-un titlu de glorie si sa nu faci nimic ca sa-ti indrepti viata. Si, intr-o tara in care pustii sunt lipsiti de niste modele valabile, modul asta de a gandi este cel mai atragator. Pentru ca, efectiv, nu-ti cere decat sa fii in continuare un terminat, sa te lauzi cu asta si sa te plangi ca nu te intelege nimeni.
never Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 am definit ce inseamna josnic, citeste primele randuri. sau si tie ti se pare oja roz ca fiind cul?si te rog, nu spune ca ascult Guta, uita-te mai atent la av si nu ma pune in aceasi categorie cu tine.nu intra in viata noastra personala, nici foametea din Africa nu intra dar tre sa facem ceva. una e sa fi incult si sa porti mult aur la gat, alta e sa-ti tai venele.LE: ce zici tu acolo se numeste ignoranta.ha? hai sa nu facem din tantar, armasarps: ignoranta ne impiedica sa ne omoram intre noi :dooh:
Lucian Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 tot nu mi-ati raspuns la intrebare.. cu ce va afecteaza pe voi ca ei isi taie venele sau nu? ca asta nu inteleg.. fiecare are dreptul sa traiasca cum vrea.. nici tu si nici eu nu-i vom influenta.. capishi?p.s. hai las-o ca n-ai dreptate.. e treaba omului daca isi taie venele sau nu (nu cred ca si le va taia in fata ta) dar sa vii in public si sa-ti fluturi prostia, e mai grav crede-ma :) .. atat timp cat pe tine nu te critica nimeni, indiferent ce asculti sau ce stil de viata duci tu nu cred ca ai dreptul sa critici sau sa influentezi pe altcineva..nu ma fa sa-ti aduc argumente la fiecare dintre stilurile de viata enumerate mai sus.. ai sa ramai uimit..corect frate dar si pe mine ma critica lumea, accept criticile si incerc sa ma schimb, imi creez propriul meu stil care nu afecteaza pe nimeni.si NU e normal sa existe persoane care isi taie venele, indiferent ca ne afecteaza in mod direct sau nu.gandeste-te la parintii copiilor alora cat sufera...nu poti sa spui ca e bine asa.ha? hai sa nu facem din tantar, armasarps: ignoranta ne impiedica sa ne omoram intre noi :dooh:ba nu, ignoranta ne impiedica sa nu facem ceva impotriva crimelor, fiindca ne doare-n...
Mysterio Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :rofl1: =)) =)) =)) why does it have to be so many colours