Guest xLeo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Exista doua tipuri de oameni:1.Inovatori(ce-i care inventeaza trend-urile ,merg impotriva curentului,etc)2.Copiatori(copiaza pe cei din jurul lor)tu din care faci parte?99% din ce-i emo zic ca fac parte dincea dea doua categorie sunt lipsiti de imaginatie nu-shi pot creea un stil propiu ,trebuie sa copeze pe cineva.Cine-i destept ishi creeaza propriu stil nu zice ca e EMO,rocker ,hip-hop-er ,manelist ,etc.foarte mare dreptate :clap:
OriginalSin Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 HeLLou! Snt mEeHu din Toolcea nu va uitati urat snt... ciudata cei mai multi asa ma definesc mie-mi place sa fiu ciudata v-am zmookit ))) de pe forumu ala )))) p.s ce avatare au pe acolo si semnaturi si nebuneli :D @mie de emo-isti astea mici gen rtk imi e drag :) da de restu nu prea p.s well...hey so...sunt catalina...am 13 ani...sunt din bucureshti....ce sa mai zic despre mn...hmm... like:purple...drawing...dreaming...ice tea...converse...skate shoes...emo boys ...chocolate:X(my love )....nuj.... km atat.... :D fati oleaka timp si dig deeper ... u'll laugh u'r head off
[Leonard] Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Hmm...astia se imita unu pe altu... ( ma refer la "emo" )
Fane Spoitoru Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 @original mane nu am timp acuma sincer da intr-o seara o sa imi fac timp sa ma uit pe tot forumu lor :D @ imi pusai la semnatura ^^
4 Real Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Asa... sa dam si raspunsurile de rigoare.@ lov3x: in caz ca nu ai reusit sa intelegi, nu dau doi bani pe vestimentatia sau frezele emo. Ma seaca felul in care insista ei sa priveasca viata si faptul ca au impresia ca sunt superiori celorlalti oameni. Si o cauta cu lumanarea pentru ca, desi sunt constienti ca multi nu-i inghit, insista sa se afiseze. Si, hai sa fim seriosi, au curajul sa fie diferiti? LE PLACE sa fie diferiti si sa se uite lumea ciudat la ei... si, ocazional, sa mai incaseze si o bataie. Altfel spus, le place sa fie "victimele prejudecatilor". Ca sa nu mai vorbesc despre impresiile alea de sinucigasi. Acum o saptamana erau nsite psuti emo in troleu. Despre ce vorbeau? Despre metode eficiente de taiere a venelor. Si le placea ca lumea se uita la ei. @ rtk: n-are rost sa-ti pui mintea cu unul ca mine pentru ca stii ca nu-mi poti demonstra in veci ca e cool sa fii toata ziua trist (stare pe care ti-o induci singur, cu toate ca ai avea destule motive sa fii vesel) si sa te crestezi cu lama.Apropo, m-am gandit la o reclama pentru Taramul Emo: "Come to where the self-induced pain is. Come to Razorblade Country.".
OriginalSin Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Apropo, m-am gandit la o reclama pentru Taramul Emo: "Come to where the self-induced pain is. Come to Razorblade Country.".FFS man :rofl1: "Razorblade Country" ? :rofl1:
Guest BabyAnkiss Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Hmm...fiecare e liber sa aiba stilul care ii place dar sincer, in opinia mea, generatia EMO nu face decat sa ilustreze perfect spiritul de turma. Nush cati dintre cei care adopta "trend-ul" asta sunt cu adevarat EMOtivi sau pur si simplu le place sa isi indrepte parul cu placa si sa poarte capete roz de mort pe haine/curele. Anyway, orice om e liber sa faca ce ii place cu viata lui. :-j
rtk Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 @ rtk: n-are rost sa-ti pui mintea cu unul ca mine pentru ca stii ca nu-mi poti demonstra in veci ca e cool sa fii toata ziua trist (stare pe care ti-o induci singur, cu toate ca ai avea destule motive sa fii vesel) si sa te crestezi cu lama. Asta e, incuiat, si cica tot noi va privim de sus. Nu are rost sa stau sa iti explic tie teoria chibritului, daca tu nu vezi decat inainte. D`aia nu pot sa dorm eu noaptea, ca nu ma suporti/ati tu/voi. Cum am spus mai sus, nu stiu cum sa imi exprim nepasarea fata de oamenii ca voi. Nu imi aduc aminte cine a scris mai sus, ca "majoritatea decide". Ce te face sa crezi ca sunteti majoritari? Pe forum`ul LinkMania, da. Multi sunt punk`isti, goth, rock`eri, black`eri, etc.(in viata reala) Nu stiu ce ma face sa cred, dar toti cei care urasc emo, au fost nascuti inainte de revolutie, aveti conceptiile voastre aiurite, pe care nu le poate schimba nimeni, indiferent de argument, si care aveti o inteligenta...hmmm....nush cum sa zic, scazuta. (Scuze pentru generalizare, stiu ca sunt si destule exceptii) LE: wuv u 2 fane
never Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Apropo, m-am gandit la o reclama pentru Taramul Emo: "Come to where the self-induced pain is. Come to Razorblade Country.".lol tu nu gandesti...chestia aia mai sus mentionata este practicata de un alt grup care nu are legatura cu emo aia...ps: shu shu la manelele tale
4 Real Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 @ rtk: sunt convins ca nu stii cum sa-ti exprimi nepasarea fata de nenorocitii ca mine. Pentru ca iti doresti prea mult sa convingi pe toata lumea ca ti se rupe. Apropo, aveam 2 ani la Revolutie. Si sper ca acum iti dai seama ce tampenie ai spus.@ never: baiatule, esti genial. In primul rand, sari cu gura ca emo nu se cresteaza. Te contrazic. Este cel mai simplu mod de a-ti face rau si este popular pentru ca, desi multi emo spun ca vor sa se sinucida, n-au curajul necesar ca sa sara de pe bloc sau sa inghita niste Diazepam si cateva pahare de tarie (pentru ca, in fond, vor doar atentie, nu sa scape de "viata asta de c***t"). In al doilea rand, insulta cu manelele este fumata si, oricum, nu ma atinge. Dar, daca tot sunteti voi atat de destepti, de ce replica este "mars la manelele tale" de cate ori vi se spune ca sunteti penibili? Chiar nu aveti argumente sau chestii mai inteligente in arsenal?Data viitoare citeste ce-ai scris inainte sa postezi. Si, daca efortul nu este prea mare, incearca sa si gandesti inainte de a scrie.
rtk Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Eh, cum spuneam mai sus, n`ai cu cine. Totusi, nu inteleg de ce iti pasa tie daca eu ma crestez, de ce iti pasa tie de ce eu vreau sa ma sinucid, nu inteleg de ce iti pasa tie ca eu ma imbrac cum ma imbrac, sau ca ma tund cum ma tund. Te afecteaza cu ceva? Vezi`ti de viata a ta, eu de a mea. Cum iti spusai mai sus, tu ai ideile tale preconcepute, pe care nimeni nu ar putea sa le schimbe, esti incuiat, tu nu poti sa vezi padurea din cauza crengilor.btw, era zicala aia : "Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere."
never Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ^_^ tu nu stii ca ce fel de "crestat" ma refer euapropo daca omul vrea sa se spanzure cine esti tu ala care sa te bagi aiurea peste placerea lui?ps: fii tu cool caci mie se rupe...pss: go & play with youre barbie
Lancelot Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Me 2! :beer: rtk ... nu-ti raspund pentru ca nu are rost sa ne contrazicem si sa ne luam la cearta...eu mi-am spus punctu de vedere...treaba ta ce faci cu viata ta... status de messenger emo girl...acu l-am vazut..."decat sa-mi tai venele, prefer sa mi le intep". cool? nu? asta e vers din parazitii :) nu are leg cu emo @alexa shu shu la mu :D PPS discutia asta ..e cat se poate de teoretica...la noi chair NU cred ca exista o generatie emo..sunt cativa care inteleg fenomenul si inca cateva mii care incearca sa fie cool..
THuG-Radu Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Parerea mea, cel putin in Romania, emo reprezinta doar clothin`, freze si machiaj. In niciun caz personalitate emo.Eu din toti pruncii pe care i`am vazut machiati prin oradea, nu i`am vazut sa fie tristi or smth.Un amic de al meu incearca sa imi explice ca acuma freza lui e emo, inainte era indie ! :blink: wtf is that ?Emo : machiajfreza. (parul cat se poate de lung, dar nu pleata, asa, gen cleopatra), neaparat intinshaine in culori cat mai inchise.pantaloni cu juma de kilot p`afara, dar cu talie joasa.curea cu catarama cat mai mare, dar naspa, nu ceva cu stil.skate shoesgeanta aia lunga care atarna pe la genunchi
Guest anonym Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 1-TERIBILISM2-lipsa familie3-anturaj4-probleme la cap...vinovati:cu toti suntem vinovati de situatia lor(mai mult sau mai putin)solutii:ne este mai usor sa nu le cautam caci daca le-am cauta cine mai spune "uita si asta cum arata frate" caci asta e firea omului
Fane Spoitoru Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 off deja deviarati urat de tot si crek se lasa cu warn-uri mai pe dimineatza :) dar totusi, fiecare se imbraca si face ce vrea muschiu lui, cei din romania inca nu stiu ce inseaman EMo si cum a zis si radu se imbraca aiurea isi fac freza aia de parca a`r fi la 2.20 si multe alte chestii. Tot timpu trebuie sa deviati de la subiect :), io zic sa ne impartim toti aici :em0-istiihouse-riimanelarii, astea crek sunt multi :D minimal-istii rockeriisi restu :) p.s io nu am nimici cu ei pana la urma da astea din craiova intrec masura :( p.p.s incearca sa ii imite pe toti si mai mult te enerveaza :-< p.p.p.s rtk e un emo-ist dragutz :) desi mie nu m`i s-a parut ;) el defapt are decat pleata mare si se imbraca normal :) ca e el suparat k nu poate sa se intalneasca cu prietena lui care e la nush cati km de cr si k o iubeste si ii e dor de ea asta e altceva :)p.p.p.p.s ombladon - minte-ma ;)
RaifalM3n Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 majoritatea ` fostiilor mei tovarasi de la bloc au devenit emo `style... imbracaminte emo freza emo....sheesh` sa ii vezi pe toti cu aceleasi haine freze e cam aiurea` cand e concert rock atunci vezi rockeri cand e hip hop atunci vezi rapperi` iar cand e un concert trance ..atunci mai vezi ceva asemanator dar acu se poarta ori`si`cand altii poarta ochelari sa fie `cool` si cand ploua si e frig cand veneam de la munca ` era unu la 15 ani in tramvai `mai rau ca ala de la Tokio Hotel. Girly` apoi draq va mai intelege .....
alecs Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 discutia asta nu o sa duca nicaieri , la fel ca topicurile cu/despre manele
kosma- Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 @original mane nu am timp acuma sincer da intr-o seara o sa imi fac timp sa ma uit pe tot forumu lor :D @ imi pusai la semnatura ^^ Am intrat pe siteul de la semnatura..omg.Ce poze pot avea acolo!! @ rtk: sunt convins ca nu stii cum sa-ti exprimi nepasarea fata de nenorocitii ca mine. Pentru ca iti doresti prea mult sa convingi pe toata lumea ca ti se rupe. Apropo, aveam 2 ani la Revolutie. Si sper ca acum iti dai seama ce tampenie ai spus. @ never: baiatule, esti genial. In primul rand, sari cu gura ca emo nu se cresteaza. Te contrazic. Este cel mai simplu mod de a-ti face rau si este popular pentru ca, desi multi emo spun ca vor sa se sinucida, n-au curajul necesar ca sa sara de pe bloc sau sa inghita niste Diazepam si cateva pahare de tarie (pentru ca, in fond, vor doar atentie, nu sa scape de "viata asta de c***t"). In al doilea rand, insulta cu manelele este fumata si, oricum, nu ma atinge. Dar, daca tot sunteti voi atat de destepti, de ce replica este "mars la manelele tale" de cate ori vi se spune ca sunteti penibili? Chiar nu aveti argumente sau chestii mai inteligente in arsenal? edit : NU Data viitoare citeste ce-ai scris inainte sa postezi. Si, daca efortul nu este prea mare, incearca sa si gandesti inainte de a scrie. Subscriu la ce a spus 4 Real pentru never. Tot timpul o dati cand sunteti "atacati" ( pe buna dreptate si in sensul bun al cuvantului ) pe : voi astia nascuti inate de revolutie/dupa revolutie ( depinde de caz, aici jignirea era cum ai spus , inainte.. ), o dati pe : dute la manelele tale la fel.Chiar credeti ca "atingeti coarda sensibila" cu asa ceva.Nici daca ar fi manelist tot nu l-ar durea pe el in cot de asta. 1-TERIBILISM 2-lipsa familie 3-anturaj 4-probleme la cap ... vinovati:cu toti suntem vinovati de situatia lor(mai mult sau mai putin) solutii:ne este mai usor sa nu le cautam caci daca le-am cauta cine mai spune "uita si asta cum arata frate" caci asta e firea omului Uni nici nu se lasa ajutati.
4 Real Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ultimul meu mesaj in topicul asta.Rtk, ai confirmat ce spuneam mai sus: n-aveti argumente. Daca tot ce poti sa spui in apararea mirificului vostru "stil" este ca eu am idei preconcepute si sunt incuiat, e clar ca nici tu nu stii de ce esti emo si de ce "te reprezinta". In consecinta, nu poti aduce argumente pro. Poti doar sa ma ataci. Apropo, si eu as putea spune "n-am cu cine" dupa replicile geniale pe care mi le-ai dat aici.Never, tie as putea sa-ti explic pana maine de ce ma iau de astia si tot n-ai intelege. Pentru ca, oricat de urat ar suna, esti prea redus sau iti face placere sa te joci de-a avocatul (si, sincer, nu te-as angaja nici batut). Sau esti si tu emo si nu faci decat sa confirmi parerea proasta pe care lumea, in general, o are despre voi. Nu stiu la ce fel de crestat te referi si nu ma intereseaza. Aici vorbeam despre emo si la ei treaba cu taiatul cu lama este, in cele mai multe cazuri, valabila. Vezi ca se scrie "your", nu "youre" (nu ca ar conta prea mult, dar ma gandeam ca, daca tot vrei sa fii cool amestecand engleza cu romana, n-ar strica sa scrii corect). Si gluma cu Barbie nu arata decat ca ai cel mult 14 ani. Daca esti mai inaintat in varsta, ti-as sugera, pentru binele tau, sa mai pui mana pe o carte.V-am pupat, emotivilor. Peste un timp, cand o sa va bagati mintile in cap si o sa va dati seama ca acest curent este o mare tampenie, cred ca va veti aminti de aceasta discutie (nu spun "flame" pentru ca, efectiv, n-am avut cu cine sa ma cert).@ anonym: n-as spune ca suntem cu totii vinovati. Dupa cum observi, daca incerci sa le demonstrezi ca sustin un curent stupid, ei vor spune ca esti incuiat si te vor trimite la manelele si papusile tale. Deci, nu merita. Daca lor li se pare cool sa fie "victime", nu vor sa mai vada altceva.
c1ocan Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ultimul meu mesaj in topicul asta.Rtk, ai confirmat ce spuneam mai sus: n-aveti argumente. Daca tot ce poti sa spui in apararea mirificului vostru "stil" este ca eu am idei preconcepute si sunt incuiat, e clar ca nici tu nu stii de ce esti emo si de ce "te reprezinta". In consecinta, nu poti aduce argumente pro. Poti doar sa ma ataci. Apropo, si eu as putea spune "n-am cu cine" dupa replicile geniale pe care mi le-ai dat aici.Never, tie as putea sa-ti explic pana maine de ce ma iau de astia si tot n-ai intelege. Pentru ca, oricat de urat ar suna, esti prea redus sau iti face placere sa te joci de-a avocatul (si, sincer, nu te-as angaja nici batut). Sau esti si tu emo si nu faci decat sa confirmi parerea proasta pe care lumea, in general, o are despre voi. Nu stiu la ce fel de crestat te referi si nu ma intereseaza. Aici vorbeam despre emo si la ei treaba cu taiatul cu lama este, in cele mai multe cazuri, valabila. Vezi ca se scrie "your", nu "youre" (nu ca ar conta prea mult, dar ma gandeam ca, daca tot vrei sa fii cool amestecand engleza cu romana, n-ar strica sa scrii corect). Si gluma cu Barbie nu arata decat ca ai cel mult 14 ani. Daca esti mai inaintat in varsta, ti-as sugera, pentru binele tau, sa mai pui mana pe o carte.V-am pupat, emotivilor. Peste un timp, cand o sa va bagati mintile in cap si o sa va dati seama ca acest curent este o mare tampenie, cred ca va veti aminti de aceasta discutie (nu spun "flame" pentru ca, efectiv, n-am avut cu cine sa ma cert).@ anonym: n-as spune ca suntem cu totii vinovati. Dupa cum observi, daca incerci sa le demonstrezi ca sustin un curent stupid, ei vor spune ca esti incuiat si te vor trimite la manelele si papusile tale. Deci, nu merita. Daca lor li se pare cool sa fie "victime", nu vor sa mai vada altceva.Mey nu are rost sa ne certam.FIECARE CU PAREREA LUI.Ete mie nu imi plac uni rockeri,dar nu ma vezi sa imi bat jok d ei cm se imbraca sau ce asculta etc.Nare rost cearta...incearca si u sa intelegi k u o tii pe a ta eu pe a mea....si ajungem niciunde asa.... :cool2:
MisterDevil Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 http://youtube.com/watch?v=-R_PoiIJfEs&feature=dir lol ... emo topic emo : practic o insulta
never Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 bai 4ireal vezi ca redusa este capacitatea ta de a percepe ca fiecare e liber sa faca ce doreste, atat timp cat nu depaseste limitele legilor!Nu vreau sa imi explici si nici nu ma intereseaza motivul pt care tu nu poti concepe ca mai exista oameni carora le place o extrema sau le place sa faca ceva ce multi altiii ar considera "o totala nebunie".Veziti de treaba ta si nu iti mai bate joc de conceptiile si idealurile unei persoane despre viata...
KBK Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nu stiu ce ma face sa cred, dar toti cei care urasc emo, au fost nascuti inainte de revolutie, aveti conceptiile voastre aiurite, pe care nu le poate schimba nimeni, indiferent de argument, si care aveti o inteligenta...hmmm....nush cum sa zic, scazuta. Inainte de a jigni mai multe generatii ia gandeste-te ce ai facut tu pana acum? Tu si generatiile de dupa revolutie? Sincer sa fiu majoritatea ratatilor pe care ii cunosc sunt nascuti dupa revolutie.. iar de IQ sa nu vorbim. Media celor de acum cred ca este semnificativ sub media generatiilor de dinainte de Revolutie.Sincer am vrut sa nu ma bag in discutie dar cand vad asemenea aberatii nu ma pot abtine.Poate la origini curentul emo avea ceva original. La noi nu e decat generatia "wannabe... bagati-ma in seama ca altfel amenint ca ma tai... nu ca as avea curaj sa o fac".. oh grow some balls!Sunteti neantelesi? Aveti senzatia ca lumea va uraste? Poate asa si este.. dar de ce nu va intrebati de ce e asa? Uitasem.. e mai usor sa judeci pe altul decat pe tine.N-am nimic cu emo.. treaba lor fiecare cu stilul lui dar ma enerveaza mentalitatea celor care judeca generatiile pe umerii carora s-au ridicat.
rtk Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 4real, e imposibil sa`ti spun ce inseamna emo, pentru ca tu atunci vei zice ca am citit nush unde, bla bla bla. => NU ARE ROST! Pentru ca nici eu, dar nici tu, nu poti sa spui ca e ca mine sau ca tine(ca eu chiar stiu, sau am citit undeva). Eu ti`am raspuns la cei ai avut de spus, pe cand tu, ai ocolit 90% din ce am zis eu, fara sa`mi dai niciun argument. OFF:KBK, dap, noi am adus tara cum e acum, astia dupa revolutie ) LE: fane, nu m`ai vazut in ultimu timp :( EDIT: http://www.hi5.com/friend/118998249--Francisco--Profile-html asta e un emo, poate voi ii vedeti pe cei funky, cei care se imbraca la fel, dar asculta house, etc. Da, stiu ca nu e din Romania, daca vreti dau exemple si din Romania, dar acum nu am timp sa caut.