Alvin Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 MIe imi place Gigi pt cat de prost este . Cand il vad cum rade ma pis pe mine (sry de exprimare:)) ) Link to comment
Guest dj_norix Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Hagi ... sa zicem ca da .... dar domnu Jiji si familia Adams? :error: :error: Link to comment
rldx Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 MIe imi place Gigi pt cat de prost este . Cand il vad cum rade ma pis pe mine (sry de exprimare:)) ) Exact.Iti place pentru ca prostia lui e amuzanta uneori, dar nu pentru ca il consideri erou sau idol. Link to comment
Flake Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 si mie imi place de becali din acelasi motiv Link to comment
Guest ChSkNgT Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Ce au ajuns copii in ziua de azi.Cum sa ai ca idol pe aceste specimene. Link to comment
Cristian Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 sunt idolii adolescentilor deoarece sunt mai "de gasca" .. fac misto de altii , injura etc etc.. iar asta ii incanta pe adolescenti :-s Link to comment
c1ocan Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 sunt idolii adolescentilor deoarece sunt mai "de gasca" .. fac misto de altii , injura etc etc.. iar asta ii incanta pe adolescenti :-sPe mne nu,pot numi asta prostia umana :rofl1: daca voi numiti amuzant ce face,gigi nu o face din stare d spirit buna ci doar k asa e el un tzaran incult altcumva nu stie :rofl1:Cat despre, Hagi era idolul copiilariei nu a adolescentei :blink: Sotii Columbeanu,NO COMMENT!! :rofl1: rofl1: Link to comment
Fury Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 mai o fi becali incult dar ii merge mintea la afaceri ..... hagi acuma a fost mediatizat cu scandalu cu steaua k dak nu toate erau bune si linistite sotii ce sa zic....Monica asteapta sa moara batranu Link to comment