rldx Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Fotbaliştii şi actorii de telenovelă, alături de părinţi sau bunici sunt modelele elevilor de liceu din România. Printre preferaţii adolescenţilor se număra Adela Popescu, Adrian Mutu, Gheorghe Hagi, Gigi Becali sau soţii Columbeanu.Explicaţia este simplă. Distracţia preferată a tinerilor este să stea la televizor şi astfel, ajung să-şi dorească pentru ei ceea ce văd pe micul ecran.Potrivit unui studiu făcut de fundaţia Soros, cei mai mulţi adolecenţi români vor în primul rând să arate bine şi să aibă o familie fericită. Abia apoi tinerii îşi pun problema că ar avea nevoie de o educaţie bună, de un serviciu interesant, de bani sau prieteni.Studiul a fost făcut între 4 şi 11 iunie, pe aproximativ 2.000 de elevi din clasele 5-8 şi 200 de directori de şcoli. realitatea.net Link to comment
Flake Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Nu cred ca ar trebui sa se vorbeasca de o "majoritate" doar pt 2200 persoane. Sigur 1/3 din ele au zis la vrajeala si nu se poate vorbi de o idee generala si sigura. Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Uhhh ... ce de "vedete" insirate pe aici .... Sotii Columbeanu imi provoaca greata, de Mutu imi placea cand eram mai mic, Gheorghe Hagi e un om pe treaba lui, Adela Popescu nu imi atrage atentia poate doar la un 1 Night Stand as spune da si Gigi Becali e cel mai prost roman ... e simpatic doar ca personaj, in rest, unde nu-i cap vai de picioare. Link to comment
Guest lov3xXx Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Inafara de Hagi,nu ias pute'a numi idoli ci personaje dintr'un film horror :rofl1: Link to comment
MiTzA- Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Doar Hagi isi merita locul ...Restu` nu :( Link to comment
Freak Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 jiji fan :wub: Ar face bine sa joace intr-o comedie ceva..dak nu la camera de ras cu el :) Link to comment
Guest X__X Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 sa fim seriosi cei drept...daca stai sa te uiti la televizor o zi... o iei cam razna... numai telenovele... stiri oribile ( crime , violuri , batai )... emisiuni doar de dragu' de a topii creieru' ( "columbenii" , prigoana , laura andresan ,etc )... nelipsita si divina propaganda electorala ( numai BKLY,base,vadim,tariceanu si prietenii ) ...si probabil...vreun film vechi de 10-15ani ..care ar avea ca scop relaxarea telespectatorului... mai bine lasati copiii sa navigheze pe internet , pe forumuri pe oriunde...decat sa ii lasi o zii la televizor.. :beer: Link to comment
Ahilosu Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 buna stirea, cat se poate de adevarata. pls nu mai postati toate prostiile astea :/ Link to comment
DarkBringer Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Cred ca este intr-adevar un progres din moment ce nu esti mentionat copilul de sticla si adi capcaunul ^^ Link to comment
Fane Spoitoru Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 in afara de hagi nu ii prea suport pe niciuni de mai sus :) poate pe nea jiji da asta numai la mondenii Link to comment
Diabolik_01 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Columbeanu ; Mic si urat nimeni nu se gandea ca va gasi o fata frumoasa. A stiu sa faca afaceri si a devenit multi-milionar si s-a :wub: monica de el :rofl1:Becali : De la cioban de la oi ===> Top 10 cei mai BOgati persoane ale Romaniei (Dar stiti vorba aia Ciobanul tot Cioban ramane)Astia 2 au stiu sa faca afaceriHagi Un mare fotbalist si un mic antrenor. Link to comment
rldx Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Cred ca este intr-adevar un progres din moment ce nu esti mentionat copilul de sticla si adi capcaunul ^^Se poate spune si asa. Link to comment
Scream Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Columbeanu ; Mic si urat nimeni nu se gandea ca va gasi o fata frumoasa. A stiu sa faca afaceri si a devenit multi-milionar si s-a :wub: monica de el :rofl1:ce afaceri a stiut sa faca? ca i`a dat tasu bani si l`a indrumat si i`a zis fa aia fa aia ..... nu e adevarat tasu a stiut sa faca el...gigi intradevar a stiut sa faca dar tot cioban ramane...si e destul de comic....ca un clovn :D ...hagi intradevar un mare fotbalist ...mic antrenor...si un om si mai mare , cu caracter...adela popescu... dor ca e frumoasa... Link to comment
Valek Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Faptul ca Hagi e un idol e o chestie, dar regele fotbalului nu a fost niciodata, doar media l-a facut sa para. In schimb, au fost multi alti fotbalisti MULT mai buni precum Dobrin, Duckadam etc Link to comment
rldx Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Faptul ca Hagi e un idol e o chestie, dar regele fotbalului nu a fost niciodata, doar media l-a facut sa para. In schimb, au fost multi alti fotbalisti MULT mai buni precum Dobrin, Duckadam etcCred ca exagerezi putin, nu presa la facut mare, s-a facut singur mare, a jucat la echipe mari din Europa, ceea ce nu pot spune de Dobrin si Duckadam.Intradevar si ei au fost mari jucatori, dar Hagi este unic. Link to comment
m4x Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Hagi a fost un jucator bun, a jucat la echipe mari = idolul copiilorHagi si Columbenii au aparut de multe ori la tv, pe toate prog doar pe ei ii vedeam = idolifan JiJi :D Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 sotii Columbeanu , idolii adolescentior , cum asa tineri vor sa se casatoreasca cu bunicu ? Link to comment
rldx Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 sotii Columbeanu , idolii adolescentior , cum asa tineri vor sa se casatoreasca cu bunicu ? Uite ca se intampla si cazuri din acestea.pacat.. Link to comment
eFr Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Uite ca se intampla si cazuri din acestea.pacat.. MDA .... cum sa fie idolul meu ViRinel ala!!! , poate doar in privinta banilor in rest nik ... !!! sau becalii ... haidelol . Daia sunt farse pe seama lor de destepti ce sunt !!! Link to comment
davoli Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 cum sa faci studiu pe copii din cls 5-8? la ei tot ce zboara se mananca... Hagi poate mai merge ca idol,el macar a facut ceva remarcabil in cariera sa dar restul sunt. Link to comment
Fury Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 dap hagi a fost un f bun jucator....dar acum cei mai mediatizati sunt Becali , Iri&Moni #-o ps: macar cand mai apare jiji mai razi putin Banel :slap: Gigi Link to comment
Cronoss Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Fotbaliştii şi actorii de telenovelă, alături de părinţi sau bunici sunt modelele elevilor de liceu din România. Printre preferaţii adolescenţilor se număra Adela Popescu, Adrian Mutu, Gheorghe Hagi, Gigi Becali sau soţii Columbeanu. Explicaţia este simplă. Distracţia preferată a tinerilor este să stea la televizor şi astfel, ajung să-şi dorească pentru ei ceea ce văd pe micul ecran. Potrivit unui studiu făcut de fundaţia Soros, cei mai mulţi adolecenţi români vor în primul rând să arate bine şi să aibă o familie fericită. Abia apoi tinerii îşi pun problema că ar avea nevoie de o educaţie bună, de un serviciu interesant, de bani sau prieteni. Studiul a fost făcut între 4 şi 11 iunie, pe aproximativ 2.000 de elevi din clasele 5-8 şi 200 de directori de şcoli. realitatea.net Mutu ... Hagi ... mai inteleg dar Becali ? Ala e exemplu ? Ca sa nu mai zic de Columbeanu ... Halal exemple s`au gasit ... Link to comment
rldx Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Mutu ... Hagi ... mai inteleg dar Becali ? Ala e exemplu ? Ca sa nu mai zic de Columbeanu ... Halal exemple s`au gasit ... Studiul s-a facut pe copii destul de mici totusi.Dar de ce ? Au vrut sa vada idolii copilor, la varsta cand sunt cel mai puternic motivati de personalitati, eroi, adica inca de mici. Becali e exemplu doar in privinta banilor, ca altceva.. Link to comment