MiTzA- Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Prima varianta.....nu prea imi place sa risc :(
G-Man Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 daca te descurci cu prima varianta perfect daca nu...evident ca bogat si dubios, mincinos si escroc, necinstit si meschin. anything goes O_o. tine de principii, dar desigur (in romania) cu principiile mori de foame.(nu ma refer strict la mancare aici)
Andrei_MG Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 1 poi as prefera sa muncesc cinstit si sa fiu fericit ( nu tot timpu banii aduc fericirea )
n4pst3r Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Cel mai potrivit ar fi undeva la mijloc, nici prea bogat, dar nici sa merg cu 135-ul la servici :D
Smok3 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Puteam sa ma bag intr`o afacere ilegala acum`s o sapt. dar implica mult stres ... stiind ca fac ceva ilegal ... am renuntzat la ea ... dar oricum aleg 2 ;-"
Edelweiss Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 intrebarea asta cred ca trebuie citita putin altfel...varianta 1 <=> esti un om cinstit, cu valori morale puternice, indeajuns de fricos incat nu poti sa-ti asumi riscuri, speriat de necunoscut dar increzator in mersul clasic al procesului social, pentru care siguranta vine pe primul plan?sauvarianta 2 <=> esti o persoana indrazneata, desteapta dar fara prea multa cumpatare, pentru care banii primeaza in scurta-i existenta, care traieste pe baza devizei 'carpe diem' si nu ii pasa ca poate pierde totul la fel de repede cum a castigat?ambele variante au plusuri si minusuri, nu trebuie vazute antitetic. tine de caracterul omului si de momentul temporal personal in care se afla. eu una aleg prima varianta. intotdeuna am stiut ca-mi lipseste curajul, dar si ca am un caracter de invidiat :P.
uzzylicious_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 dupa cum zice si Luchian , "cand vrei prea mult si n`ai de unde , te duci unde ? , la furat " :D deci var 2 :D
rldx Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 VArianta 3 : jaf armat la o banca :ph34r:Mai nou nici nu trebuie sa se alfe ca ai furat decat a doua zi.dupa cum zice si Luchian , "cand vrei prea mult si n`ai de unde , te duci unde ? , la furat " :D deci var 2 :Dsa inteleg ca esti "nesatul" de fel ?