Lancelot Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Hmm sa zicem ca in viata, in momentul de fata, cel putin in societatea pe care o frecventam cu o insistenta demna de o cauza mai nobila...ai cam avea 2 parcursuri... 1 Sa iti faci un rost in viata cu foretele tale...the ward way ..dificil dar cu constiinta curata 2 Sa te implici in 1, 2 , 99 de afaceri "sensibile" si care fenteaza legea...Easy way....bogat dar o viata traita cu frica de a nu fi prins So ce optiune sa fie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shb Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 sincer , eu le'as incerca pe amandoua :rofl1:daca e sa ma "incaltze" , am cu ce sa ma acopar " uite nene de aici am banii , am muncit cu manutzele astea 2 " or smth like this :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 daca nu fac bani multi cu munca cinstita incerc si varianta a 2-a :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 as incerca sa fac rost cinstit, e mai bine asa si ai o satisfactie mult mai mare cand faci un ban pentru care ai depus efort :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Sev Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 prima varianta ... macar sti ca sunt banii tai ... ah si de retinut ca nu in Romania ... nu merita sa iti bati capul sa muncesti in Romania cand pot sa imi pierd zilnic 8-9 ore muncind si sa stiu ca o sa castig cinstit 4-5000 de euro pe luna (acuma ma rog depinde de domeniu)Edit : Acuma am vazut "societatea in care traim" ... sincer in societatea in care traim , daca muncesti cinstit , esti furat de cei ce nu muncesc cinstit . Aici cel mai bine e sa combini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Bad^BoyImi incerc norocu . Varianta nr 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ..:Devil:.. Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 varianta 1 mai bine sarac si cinstit decat bogat si necinstit dak esti cinstit cineva de sus te va rasplati ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 varianta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
floryncop Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 cand vine noaptea si trebuie sa dormi mai bine pui capul linistit pe perina !cand te simti cu musca pe caciula oare mai esti linistit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 2222222222222222222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Mai degraba 1...nu as vrea sa traiesc mereu cu impresia ca maine m-ar putea prinde, dar o afacere micuta acolo nu ar strica :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
..:: TOBLE ::.. Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 1, nu-mi tre prea multe k sa fiu "bogat" si sigur nu-mi tre sa fiu dubios pt asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
rldx Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Prima optiune, cred.Am o constiinta puternica de fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Prima varianta binenteles.Prefer sa imi traiesc viata in tihna decat sa fiu stresat ca in orice moment poate sa imi vina politia la usa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayana Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Topicul asta e facut cu gandul la una din discutiile noastre? prima i guess... ma iubesc prea mult ca sa imi risc libertatea :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1ocan Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Varianta 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest X__X Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 daca ai putea sa alegi o variata 3 sau 4 totul ar fii perfect....oameni nu realizeaza ca in viata banii nu au nici-o valoare si nu merita sa-ti vinzi sufletul pentru ei...sa muncesti 7-8 ore pe zii pentru un salariu minim din care abia poti sa iti cumperi de mancare...nu se merita..iar sa incerci zii de zii alte "smekerii" doar ca sa ai impresia ca traiesti mai bine....la fel... nu se merita...o vorba care am auzit-o acum ceva vreme... " te nasti in p**a goala ...tot ce ai acum e in plus " :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 depinde ce ar implica a 2-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsu_Xing Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 d unde iese banu, hop si eu :P Incerci prima varianta cat poti, dar cand vezi k mori d foame... incerci si a 2 a :) (bine, cum a zis si Ahilosu, depinde c implica a 2 a ;) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 de ceva timp ma chinui sa trec pe varianta 2, am motivele mele. sper sa reusesc.PS: lance tu nu ne spui ce ai ales? :)LE: gr8 then :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 varianta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 de ceva timp ma chinui sa trec pe varianta 2, am motivele mele. sper sa reusesc. PS: lance tu nu ne spui ce ai ales? :) i'm cool niggah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scream Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 hmm potzi sa faci si o "afacere" cinstita....nu neaparat "dubioasa"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 prefer varianta 2, deoarece legea poate fi interprtata in mai multe feluri si de multe ori o lege iti ofera o portita spre ilegalitati... legale, care, in caz ca esti prins si acuzat, cu ajutorul unui avocat bun poti scapa usor sau chiar nepedepsit.Multe astfel de legi au fost emise acum cativa ani in romania si au profitat de ele o buna parte din bogatii actuali ai Romaniei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 varianta 2 ;) , cum zicea si never , legea poate fi interpretata in mai multe feluri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...