OriginalSln Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 ASta este daca pruncii nu se stiu descurca. Hai ba, aia erau 4 sau 5 legati acolo. Inainte sa`i lege, daca aveau putin curaj in ei, nu se lasau legati. Dar na, frica e mare ! :) word like geez .. chit cami luam omor ... dar daka ii f****m la unu o directa in pupatoare ... mash fi simtit instantly better abt myself Link to comment Share on other sites More sharing options...
#spoitoru# Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 mda... si eu is boboc, dar daca ar face unu de a 12a asa cu mine as da in el... nu trebe sa fii fricos in fata alora "shmekeri B) " Link to comment Share on other sites More sharing options...
VorteX - Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Am auzit ca au fost exmatriculati pana la urma :readthis: Link to comment Share on other sites More sharing options...
B|adeTrinity Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 Am auzit ca au fost exmatriculati pana la urma :readthis:pai si ce au rezolvat ca i-au exmatriculat ? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 ^pt inceput, poate ii va trezi la realitate si isi vor da seama ca daca esti huligan vei avea mai multe de pierdut decat de castigat...ps: tind sa cred ca exista anumite orase in tara asta unde nu exista respectul pt sine, dar apoi pt altii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
O'NeiLL Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 nu prea vad nimik de ras in filmuletzu ala, aia care iau legat sunt prea cretini :duh: ar fi trebuit sa scrie pe fruntea lor C R E T I Nsi sanctiunea prea mica: exmatriculati :dooh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Teribilismul varstei :),cel mai simplu motiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 loooooooooooooool!cum sa fii atat de tampit???daca eram in locu lu ala ii f****m un picior in gura lu ala,chit ca venea el cu toata gasca de smenari la scoala,macar eram fericit ca iam dat una Ahahahahahahahahaha foarte tare filmuletzu )) Imi aminteste de filmu "The new guy!" ) ASta este daca pruncii nu se stiu descurca. Hai ba, aia erau 4 sau 5 legati acolo. Inainte sa`i lege, daca aveau putin curaj in ei, nu se lasau legati. Dar na, frica e mare ! :) Filmuletzu asta imi aminteste de ce faceam si eu cu cativa boboci si ce faceai tu cu cativa bococi,mister "pink powah"? :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Az. Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Mda stiam ca cta e full de tigani da nici chiar asa,in tm nu se fac shituri dinastea nici la cele mai penale liceuri.Astia merita umiliti in public nu exmatriculati ,umiliti urat de tot in fatza scoli si obligati dupa sa vina in fiecare zi la sc,si daca lipsesc o zi umiliti din nou,asa s`ar rezolva perfect problema:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scream Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Mda stiam ca cta e full de tigani da nici chiar asa,in tm nu se fac shituri dinastea nici la cele mai penale liceuri. Astia merita umiliti in public nu exmatriculati ,umiliti urat de tot in fatza scoli si obligati dupa sa vina in fiecare zi la sc,si daca lipsesc o zi umiliti din nou,asa s`ar rezolva perfect problema:D umilitzi? :blink: de catre cine? ... v`a datizi si voi seama ca si`au ales si ei cei mai "dorky" dintre boboci si pe aia i`au legat....ca dk erea unii mai asa nu stateau ca prostii....ripostau cumva... :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 loooooooooooooool!cum sa fii atat de tampit???daca eram in locu lu ala ii f****m un picior in gura lu ala,chit ca venea el cu toata gasca de smenari la scoala,macar eram fericit ca iam dat una si ce faceai tu cu cativa bococi,mister "pink powah"? :rofl1: As prefera sa iti arat (pt. ca pot), decat sa iti spun. P.S. : macar poti ridica picioru pana la capul cuiva domnule wanksta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 As prefera sa iti arat (pt. ca pot), decat sa iti spun.P.S. : macar poti ridica picioru pana la capul cuiva domnule wanksta ?din pacate da,pot :kar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Mutat la Discutii GeneraleVa rog terminati cu offtopicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Ce idee buna imi dau astia anu care vine sa vedeti ce le fac la boboci. In locu alora ma duceam luam cutitu si ii taiam la picioare si pe fata. :violent: :violent: :violent: Prea naspa. P.S:Sunt boboc dar nu mi s-a intamplat nimica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_01 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 INCREDIBIL dar din pacate ADEVARAT.Tara noastra e de c---t!unde altundeva se putea intampla asa cv decat in romania. :dontknow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Man Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Mda stiam ca cta e full de tigani da nici chiar asa,in tm nu se fac shituri dinastea nici la cele mai penale liceuri. inseamna ca tu nu esti din timisoara. sau na, mergi la un liceu de genu CNB sau Loga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3_B3St Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 pai bine ma, aia erau 5 si tot steateau ca ruptii sa-i bata aia. pai acum daca as fi in locul lor i-ar pandi pe fiecare in parte sa le dau cu o caramida ceva in teasta. 'r-ar ei sa fie.Ei erau 5 copii speriati ahilosule....aia erau o gramada si totzi mai smecherasi ;)Au facut o prostie ca eu pus pe youtube filmuletul ...oricum s`au distrat...numai trebuia sa stie nimeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 S-a ajuns rau de tot cu scolile/elevii din zilele astea. Din multe puncte de vedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Daca erai in locul lor si vezi atatia idioti langa tine de 18 ani care tipa si urla crede`ma ca nu ripostai.. am vazut si prin alte licee asa,destul de dur la ora actuala ce se intampla prin liceele din Romania .. am fost si eu boboc la viatza mea dar` n`am patit nimic .. wtf ma tu ce preferi? sa stii ca ai dat in unu ( chiar daca iei bataie ) sau sa nu faci nimic si sa rada toti de tine? p.s si eu am fost boboc dar nimeni nu s-a legat de mine sau de cineva dintre boboci si la randul meu nu m-am legat de nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetulescu Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Este inadmisibil...merita exmatriculati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiuS Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 tigani ? wtf ? pai la mine la liceu nu vezi 1 + in inca vreo 3-4 licee din oras :) si sunt niste licee unde numai dintrastia gasesti :D (2 special ptr ei ) :Psa inteleg ca esti din baia mare ...poi in bm numa la sincai, lucaciu si eminescu nu gasesti tigani .... in rest peste tot sunt cu bataie and stuff Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiuS Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 tigani ? wtf ? pai la mine la liceu nu vezi 1 + in inca vreo 3-4 licee din oras :) si sunt niste licee unde numai dintrastia gasesti :D (2 special ptr ei ) :Psa inteleg ca esti din baia mare ...poi in bm numa la sincai, lucaciu si eminescu nu gasesti tigani .... in rest peste tot sunt cu bataie and stuff Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 gluma ca gluma dar sa incerce sa ma lege' faceam un act de nebunie si dadeam in toate directiile :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoX Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Romania trezeste-te! :bomb: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Cand am fost "boboc" nu s-a legat nimeni niciodata de mine, ori a fost liceul mai "primitor" ori nu avea nimeni curaj sa se lege de mine.E pacat ca asa ceva se intampla... din pacate ce ati vazut in acel clip nu este un caz singural. Link to comment Share on other sites More sharing options...