B|adeTrinity Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 filmulet e incredibil ce se intampla, :( nu mi-am putut imagina ca totusi niste "copii" de 15 ani pot fi umiliti in halul asta de altii de 17-18 ... e incredibil :( sper sa fie exmatriculati faptasii, altfel "bobocii" umiliti vor suferi in continuare pana termina liceul :( Doamne ROMANIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwisteR Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Am fost si eu elev,am dat si eu botez la boboci in fiecare an,dar doar udarea lor cu apa,ce au facut cei din Constanta este inadmisibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 am fost si eu boboc dar nu mi sa intamplat asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 va mai mira ceva? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
B|adeTrinity Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Am fost si eu elev,am dat si eu botez la boboci in fiecare an,dar doar udarea lor cu apa,ce au facut cei din Constanta este inadmisibil. anu` trecut am fost si eu boboc dar nu s-a legat nimeni de mine, sau de careva din clasa :D ... oricum nu cred ca eram atat de idiot sa nu ripostez , cu riscul sa iau ceva pumni picioare insa dadeam si eu in draci si tot scapam cumva de umilinta insa astia inca au stat linistiti sa ii scrie pe fata si sa ii lege ... doamneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 De mine s-a luat un... om de etnie tiganeasca, si imi zicea "clapau". Asta pana i-am fw7w7 un cap in gura. Nu trebuie sa mai zic ca dupa ore a venit cu "gaska de bronzati", da aveam si eu cativa prieteni cu mine si nu au actionat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Niste retardati ... exmatricularea e prea putin dupa cum spunea si in filmulet.Ar merita ceva mai urat ... cea mai buna solutie ar fi sa li se faca la fel ... parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDevil Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 nu-mi dau seama cum se poate face asa ceva nu am vazut niciodata sa se fi intamplat asa ceva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 pai bine ma, aia erau 5 si tot steateau ca ruptii sa-i bata aia. pai acum daca as fi in locul lor i-ar pandi pe fiecare in parte sa le dau cu o caramida ceva in teasta. 'r-ar ei sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 mdea ... sunt din cta asa ca nu ma prea mira.... si la mine cand am intrat la liceu tot veneau tiganii sa ne puna sa facem toate prostiile.... faza la noi a fost ca am stat toti un grup si nu stateam ca prostii muti... oricum e o prostie asta cu botezu bobocilor.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B|adeTrinity Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 tigani ? wtf ? pai la mine la liceu nu vezi 1 + in inca vreo 3-4 licee din oras :) si sunt niste licee unde numai dintrastia gasesti :D (2 special ptr ei ) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ^ Daca vrei sa vezi, vino in Craiova. Iti dam si acasa daca vrei! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B|adeTrinity Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 bine, nu zic ca la noi nu sunt, insa in 3-4 licee nu vezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoX. Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Saracii sufera de smcherie Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Ahahahahahahahahaha foarte tare filmuletzu )) Imi aminteste de filmu "The new guy!" ) ASta este daca pruncii nu se stiu descurca. Hai ba, aia erau 4 sau 5 legati acolo. Inainte sa`i lege, daca aveau putin curaj in ei, nu se lasau legati. Dar na, frica e mare ! :) Filmuletzu asta imi aminteste de ce faceam si eu cu cativa boboci Link to comment Share on other sites More sharing options...
B|adeTrinity Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 anu` trecut am fost si eu boboc dar nu s-a legat nimeni de mine, sau de careva din clasa :D ... oricum nu cred ca eram atat de idiot sa nu ripostez , cu riscul sa iau ceva pumni picioare insa dadeam si eu in draci si tot scapam cumva de umilinta insa astia inca au stat linistiti sa ii scrie pe fata si sa ii lege ... doamneee Ahahahahahahahahaha foarte tare filmuletzu )) Imi aminteste de filmu "The new guy!" ) ASta este daca pruncii nu se stiu descurca. Hai ba, aia erau 4 sau 5 legati acolo. Inainte sa`i lege, daca aveau putin curaj in ei, nu se lasau legati. Dar na, frica e mare ! :) Filmuletzu asta imi aminteste de ce faceam si eu cu cativa boboci asta ziceam si io mai sus ... cumva cumva tot reusesti sa scapi daca vrei si ai curaj ... ca ramai cu ceva urme ? astea se intampla :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 pedagogic liceu de distrusi,nu prea se mai face asa ceva,la mine la fostul liceu chiar deloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 anu` trecut am fost si eu boboc dar nu s-a legat nimeni de mine, sau de careva din clasa :D ... oricum nu cred ca eram atat de idiot sa nu ripostez , cu riscul sa iau ceva pumni picioare insa dadeam si eu in draci si tot scapam cumva de umilinta insa astia inca au stat linistiti sa ii scrie pe fata si sa ii lege ... doamneee Daca erai in locul lor si vezi atatia idioti langa tine de 18 ani care tipa si urla crede`ma ca nu ripostai.. am vazut si prin alte licee asa,destul de dur la ora actuala ce se intampla prin liceele din Romania .. am fost si eu boboc la viatza mea dar` n`am patit nimic .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 au fost cam rai...dar si eu am dat boteze destule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallout Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 cand am fost eu boboc, am fost inampinat in liceu tocmai invers de cum au fost intampinati copii astia! educatia micilor romani se duce de rapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Copii prosti, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 chestile alea le-am vazut prin filme da nu credeam k se pot intampla si in realitate :), totusi mie nu m`i s-a intamplat niciodata asa ceva si nici nu mai are cum acuma :) asta e, probabil k daca eram acolo m`i se facea mila de ei si ii scapam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Am fost boboc..nu am patit nimic ..eram f uniti noi cei din clasa...Am fost si clasa a 12-a inevitabil am facut o serie de glumite bobocilor..dar tinta mea erau boboacele..Declar cu mana pe inima ca nu le-am legat niciodata. Cu scotchPS comporatment imbecil al unor "mafioti" care cand termina orele devin sclavii gastii de la bloc fiind trimisi sa cumperee tigari si bere cel mai des din banii lor..deh ce nu face omul ca sa aiba spate si sa bata bobocii in liceu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rldx Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Pentru o gluma nevinovata facuta celor mai mici nu iti da nimeni in cap, am primit glume la adresa mea si am facut glume pe seama altora, dar asa ceva este prea de tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 de la o gluma mica la ce au facut ei e drum lung....... Link to comment Share on other sites More sharing options...