BlackDevil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 lol mah tu esti chiar turcin articol scrie frumos ca pe plaman nu in plaman asa ca nu o mai tot tine pe a tano shit plantele numa la lumina traiesc, eu zic sa mai faci o data clasa a 4-a, si daca tot suntem la capitolul cultura generala stiai ca pe pamant exista organisme care traiesc cu azot?eh, macar ma amuzi ... chiar tu ai zis-o .. organisme ... nu iarba ... incearca sa pui 1 saptamana o patura peste niste iarba si vezi ce se intampla ;)
CrashOver Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ...nu cred ca`i posibil asa ceva...ma rog asta`i parerea mea nush cum puteti crede asa ceva
[k1ll] Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 eu nu prea cred asa ceva :surprised: :huh:
OriginalSln Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 where on earth did u get this crappy story ? :blink: ... OT : total absurd
n4pst3r Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 E adevarat, se poate intampla, matusa-mea cand era mica si-a bagat o bobita de mazare pe una dintre nari, si n-a putut sa o mai scoata, si faza e ca din cauza mediului mai "umed" din nas, a inceput sa creasca, dar nu prea mult, si dupa o mica interventie medicala obiectul strain a fost inlaturat :D.
Chris567567 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 eh, macar ma amuzi ... chiar tu ai zis-o .. organisme ... nu iarba ... incearca sa pui 1 saptamana o patura peste niste iarba si vezi ce se intampla ;)nu stiu ce se intampla daca pui o patura 1 saptamana peste niste iarba, insa stiu ce se intampla daca pui o patura 1 saptamana peste iarba si apa la radacina: nimiceu ziceam de organisme asa pt tine ca sa mai afli si tu cevaparca esti becali asa ma inteleg cu tine
VorteX - Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 poate le dati idei la astia care fac trafic cu droguri,o sasi cultive "iarba" pe plamani :rofl1: :rofl1: :rofl1: PS: Nu exista asa ceva ;)
never Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 lol sa creasca iarba in organismul uman...ps: n-ati vazut plante care sa creasca in beci unde e f putina lumina? (totusi pielea si tesuturile permit trecerea unei cantitati mici de lumina deci e plauzibila situatia de fata, numai ca fara oxigen iarba nu poate trai..)
O'NeiLL Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 nam mai auzit asa ceva .... extrem de ciudat :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: maine poimaine o sa ne creasca si flori )
Stalk3r Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 la anu imi cultivez un hectar de porumb pe plamanu drept , si capshuni pe al' stang .. , vara viitoare ma vedetzi in piatza " hai la tenty` hai la capshuni , 10 mii kilu` "
m4x Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Este incredibil, cum a putut sa creasca iarba ? chiar asa o este ...orice ar putea fi posibil dar asta mi se pare cam ciudata
Guest Sm0k3 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 lol sa creasca iarba in organismul uman...ps: n-ati vazut plante care sa creasca in beci unde e f putina lumina? (totusi pielea si tesuturile permit trecerea unei cantitati mici de lumina deci e plauzibila situatia de fata, numai ca fara oxigen iarba nu poate trai..)Word :blink:
udvaritibor92 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ar fi tare sa fi fost si vre-un soi de cannabis :P
Flake Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nu cred ca aia ar fi fost explicatia..nu ar fi putut creste acolo deoarece 100% nu ar fi avut lumina..sa zicem ca apa..sau alte lichide le-ar fi gasit dar..lumina de unde ?+ De iarba in plaman am auzit dar de iarba pe plaman n-am mai auzit frate :cool2: