LeX LuTHoR Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Iarba crescuta pe plamanul unei fetite din ChinaChirurgii chinezi care au operat o fetita cu probleme de respiratie au fost uimiti sa descopere iarba crescuta pe unul dintre plamanii pacientei, relateaza site-ul Ananova. Initial, fetita de doar 10 luni fusese diagnosticata cu pneumonie, dar starea ei de sanatate nu s-a imbunatatit dupa tratament.Ea a fost dusa la un alt spital, unde a fost diagnosticata cu piopneumotorax - complicatie rara a pneumoniei, dar din nou tratamentul prescris nu a dat rezultate. Intr-un final, medicii au decis sa o opereze.“Am fost surprinsi sa gasim iarba de trei centimetri crescuta pe plamanul ei drept”, a declarat unul dintre chirurgii care au inlaturat iarba de pe plamanul fetitei. Parintii au precizat ca iarba gasita in organismul fiicei e la fel ca cea crescuta in curtea din spatele casei lor.Potrivit medicilor, este posibil ca mai multe seminte de iarba sa fi intrat pe caile respiratorii ale pacientei si sa ajunga in zona plamanului, unde au gasit un loc propice pentru a incolti si creste.Sursa Link to comment
Domino628 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 lol cum sa creasca iarba pe plaman...nam mai auzit asa ceva...dar iarba nu creste in pamant?cum sa creasca pe plaman?nu inteleg Link to comment
ovidiugm Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 foarte ciudat! cum a putut sa creasca intr-un astfel de mediu (plaman)?pamant?...iarba creste si pe vata!ps: s-au mai intalnit astfel de cazuri? Link to comment
BlackDevil Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 cam improbabil deoarece nu prea e loc in plamani sa creasca ceva ... Link to comment
Ahilosu Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 prostii, nu exista asa ceva. Link to comment
Azra'il Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Oare altfel de "iarba" creste in plamani? Daca da, aia descoperire :D Link to comment
mihai91 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 wow ..... mi se face rau cand ma gandesc :) Link to comment
Mysterio Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Aiurea ..N`are cum sa creasca iarba pe plaman .. Link to comment
FujiPa Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 oxigen avea extrem de mult , mediul era umed, temperatura buna...conditii bune de crescut , dar pare cam absurd :-| Link to comment
Fury Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 sa nu va auda careva...iarba pe plamani Link to comment
h0tburn3r Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Marijuana ^_^ well desi incredibil uite ca este si posibil... Link to comment
BlackDevil Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Ma fascineaza unele din raspunsurile voastre :rofl1: sau le faceti total aiurea citind doar titlu sau chiar nu aveti idee despre ce vorbiti :lol: SAU nu stiti cum arata un plaman real ( nu e un balon, e chiar destul de consistent, nu ai nici pe departe destul loc sa creasca iarba ... dar si iarba de 3 cm :rofl1: e de-a dreptul ridicol )btw revista magazin FTW Link to comment
Chris567567 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 lol mah de ce nu credeti?a avut caldura si umezeala conditii numa bune, si loc stai linistit ca si-a gasit s-a strecurat cumva ea pe acolo, pana la urma de iarba e vorba nu de un stejar sau mai stiu eu la ce va ganditi voi cand afirmati asa ceva Link to comment
Fane Spoitoru Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ))))))) stejar ma frate? )))))) nu am ras de titlul topicului am ras de ce au spus toti mai sus prea tare oricum desi nu cred k e posibil Link to comment
JustLove Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 o.O... asta e reactia... nu-mi prea vine sa cred :-" Link to comment
Guest ..:Devil:.. Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 super ciudat deci cand e f mult soare ne bagam seminte in noi si facem recolta acolo nu?? Link to comment
Domino628 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 poate le dati idei la astia care fac trafic cu droguri,o sasi cultive "iarba" pe plamani Link to comment
c1ocan Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Lol ce prostie Word mi se pare greu sa cred asa ceva :rofl1: Link to comment
Deian69 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ma fascineaza unele din raspunsurile voastre :rofl1: sau le faceti total aiurea citind doar titlu sau chiar nu aveti idee despre ce vorbiti :lol: SAU nu stiti cum arata un plaman real ( nu e un balon, e chiar destul de consistent, nu ai nici pe departe destul loc sa creasca iarba ... dar si iarba de 3 cm :rofl1: e de-a dreptul ridicol )btw revista magazin FTWcred ca in titlu scrie foarte bine pe plaman si nu in plaman Link to comment
BlackDevil Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 lol mah de ce nu credeti? a avut caldura si umezeala conditii numa bune, si loc stai linistit ca si-a gasit s-a strecurat cumva ea pe acolo, pana la urma de iarba e vorba nu de un stejar sau mai stiu eu la ce va ganditi voi cand afirmati asa ceva mergi la abator si zile sa iti dea sa tii un plaman :lol: si vezi cat loc este btw din cate stiu eu, la biologia de clasa a 4-a se invata ca plantele au nevoie de lumina sa supravietuiasca :blink: cati ani ai ? :rofl1: @Deian ... pe plaman cum or ajuns semintele :rofl1: in plaman poate mai ajungeau semintele .. cumva ... dar pe plaman ? btw atata lumina ai si pe plaman cat si in el ;) Link to comment
Deian69 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 daca gandesc printr`un sf seminta a ajuns in plaman...a crescut prin el?plamanul sa se fi comportat precum pamantul.acuma cu lumina chiar sunt in dilema..ps: am mai cautat pe google si nu era un musuroi acoloera doar un fir de 3 cmpps: nici astia nu stiuam citit mai multe articole si au neglijat informatiile:uni zic pe plaman uni in plaman deci numai poti sti cum era Link to comment
shb Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 omg..deci mi se pare absurd.. Link to comment
Chris567567 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 mergi la abator si zile sa iti dea sa tii un plaman :lol: si vezi cat loc este btw din cate stiu eu, la biologia de clasa a 4-a se invata ca plantele au nevoie de lumina sa supravietuiasca :blink: cati ani ai ? :rofl1: lol mah tu esti chiar turc in articol scrie frumos ca pe plaman nu in plaman asa ca nu o mai tot tine pe a ta no shit plantele numa la lumina traiesc, eu zic sa mai faci o data clasa a 4-a, si daca tot suntem la capitolul cultura generala stiai ca pe pamant exista organisme care traiesc cu azot? Link to comment